Nicolette van Dam in High School Musical

Datum: 15-06-09


Actrice en presentatrice Nicolette van Dam zal vanaf begin augustus gedurende 3 weken in de rol kruipen van Juf Darbus in de familie-hitmusical High School Musical.

Zij vervangt in deze weken actrice Margo Dames en maakt hiermee haar musicaldebuut. “Ik vind het een waanzinnige uitdaging om de excentrieke dramadocente Juf Darbus te spelen in een van de grootste musicalhits op dit moment”, aldus Nicolette. Nicolette van Dam is op dit moment mede te zien als een van de deelnemers van Dancing With The Stars (RTL4) . High School Musical is deze zomer te zien in o.a. Amsterdam, Rotterdam en vanaf 5 augustus voor 3 weken in het Beatrix Theater in Utrecht.

Nicolette van Dam werd bekend in 2004 door haar rol als Bionda in de televisieserie Zoop. Vervolgens speelde zij hoofdrollen in verschillende speelfilms waaronder Zoop in Afrika, Zoop in India, Zoop in Zuid-Amerika en Kabouter Plop in de Grote Stad. Voor haar rol in Zoop in India werd Nicolette in 2006 genomineerd voor een Gouden Kalf. Verder was ze op televisie onder andere te zien in series Baantjer, Van Speijk en Voetbalvrouwen. Naast acteren presenteerde Nicolette diverse televisieprogramma’s waaronder MTV’s Pimp my Room, De Bloemenstal, Superster The Familiy Battle, Jetix Studio en Ik Wed Dat Ik Het Kan. Voor RTL 4 presenteert zij momenteel de Achmea Kennis Quiz en Wie Kent Nederland.

reacties

15-06-09 @ 22:20
Ze past wel bij die rol, maar ze is wel heel erg jong!!
16-06-09 @ 09:02
En het was al zo'n heerlijk vrolijke musical, wat een meesterzet Nicolette van Dam is een wervelwind, ik zou willen dat ik zo'n juf had vroeger op school :tanden:
16-06-09 @ 11:23
Ik ga eigenlijk net iets te vroeg naar HSM... In juli dus... Had Nicolette best willen zien!
17-06-09 @ 12:00
Gelukkig ga ik in juli, vind haar zo dom mens.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

High School Musical

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2009
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier