Noortje en René worden Belle en het Beest

Datum: 20-02-14
Bron: DFW


Noortje Herlaar en René van Kooten lenen hun stemmen aan de nieuwe live action-versie van Belle en het Beest. Vanaf 17 april draait deze oorspronkelijk Franse film in de Nederlandse bioscopen.

Noortje Herlaar (Mary Poppins, Moeder, ik wil bij de Revue, Ramses) en René van Kooten (Jersey Boys, Belle en het Beest, Aida) spreken de Nederlandse stemmen in van de nieuwe live action film Belle en het Beest.

Van Kooten speelde van 2005 tot 2007 in de musicalversie. Daarin speelde hij de rol van de dommekracht Gaston, in de filmversie is hij het beest. De baritonstem van Ernst Daniël Smid zal te horen als de vader van Belle. In de originele film La belle et la bête worden de rollen vertokt door Léa Seydoux (La vie d'Adèle), Vincent Cassel (Black Swan) en André Dussollier (A very long engagement).

Zowel de originele als de Nederlands gesproken versie draaien vanaf 17 april in de Nederlandse bioscopen.

Hieronder de trailer met de stemmen van Herlaar, Van Kooten en Smid:


reacties

20-02-14 @ 15:48
Hij was tevens understudy Beest in de musical.. Heb hem een aantal x als beest gehad..
20-02-14 @ 17:04
lijkt me een gave film
20-02-14 @ 19:58
Hoor ik nu ook Ad Knippels?
20-02-14 @ 22:15
Ziet er mooi uit


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Beauty and the Beast

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2005
Genre: Familie

Meer info? Klik hier

René van Kooten

musical

Plaats: Zoetermeer
Geb.datum: 24-12- 1972

Meer info? Klik hier