Posh niet bij Spice Girls musical tv casting

Datum: 06-03-12
Bron: Whatsonstage


Volgens de Engelse Daily Mail zal Victoria Beckham, ook wel bekend als Posh Spice, niet meedoen in het tv castings programma om hoofdrollen te vinden voor de aankomende Spice Girls musical 'Viva Forever'.

Volgens de krant zal er een nationale zoektocht op tv gaan plaatsvinden die erg veel weg heeft van de Andrew Lloyd Webber tv casting programma's. Het originele plan was dat alle 5 de Spice Girls in de jury zouden gaan plaatsnemen maar Victoria heeft zich inmiddels terug getrokken omdat ze te druk zou zijn met haar modecarrière en het gewoonweg niet kan combineren. Beckham heeft wel toegezegd op de wereldpremière aanwezig te zijn

Met name Mel B, aka Scary Spice, zou heel graag willen dat de tv casting toch nog doorgang gaat vinden. Wanneer dit programma op tv te zien zal zijn is nog niet bekend. De musical gaat eind 2012 haar wereldpremière beleven op het Londense West End. Het script is afkomstig van Jennifer Saunders, de regie van Mamma Mia!’s Judy Craymer.


reacties

06-03-12 @ 22:13
Judy Craymer is toch de producent? Niet de regisseur?

Ik kijk nog steeds best wel uit naar deze musical, omdat ik groot fan ben van Jennifer Saunders. En dat Victoria niet meedoet lijkt me geen probleem, was toch altijd al de minste van de vijf.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst