Ron Link en Cystine Carreon in “Best of Musical

Datum: 07-01-14


In de eenmalige voorstelling Best of Musical in Gouda zullen naast Tony Neef en Marleen van der Loo ook Cystine Carreon en Ron Link te zien zijn.

De cast brengt op 18 april een eerbetoon aan twintig jaar musicals in Nederland. Bijzonder is dat het MusicalCamp Show Coir, waar het viertal tijdens de zomer al mee samengewerkte, de cast tijdens de voorstelling zal begeleiden. Het is de tweede keer dat dit concept op een groot toneel zal worden uitgevoerd. Vorig jaar gingen onder anderen René van Kooten, Linda Wagenmakers, Martin van der Starre en Jeroen Phaff hen al voor in Haarlem. Dit jaar is Gouda aan de beurt.
Ron: "In Tarzan speelde ik een ongemanierde jongen met lendendoek uit de jungle en in Assepoester een welgemanierde prins in koninklijke kostuums. Daarmee heb ik de twee uitersten wel leren kennen in het spelen van rollen. Ik kijk ernaar uit nog meer musicalliedjes te zingen in een show die volledig in het teken staat van de rijke musicalgeschiedenis die we in ons land inmiddels hebben opgebouwd. Van bijvoorbeeld een ballad uit Les Misérables tot een uptempo feestje uit Beauty & The Beast, ik zal mijn mannetje staan."
Cystine: "Iedereen heeft zijn of haar manier om eenzelfde musicalnummer ten gehore te brengen. Ik ga het tijdens Best of Musical weer op mijn eigen manier doen. Niet alleen met stukken uit musicals waar ikzelf in heb gestaan, maar ook met liedjes uit producties waar mensen mij niet van kennen. Zulke uitstapjes maken het extra leuk, net als het dat is om samen met het MusicalCamp Show Choir op te treden."


http://www.bestofmusical.nlreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Cystine Carreon

musical

Plaats: Den Haag
Geb.datum: 05-09-1973

Meer info? Klik hier