Saturday Night Fever stopt eerder dan verwacht

Datum: 22-03-12
Bron: http://www.telegraaf.nl


De musical Saturday Night Fever stopt een week eerder dan gepland. De set zal deze zomer verhuizen naar Italië.

Hoewel er nog steeds volop kaarten beschikbaar zijn voor de discomusical stopt Saturday Night Fever eerder dan gepland. Op 29 juli is de laatste voorstelling te zien en valt het doek voor de show. De voorstellingen in Hoorn en Den Bosch komen te vervallen.

"De tour van de musical Saturday Night Fever zal deze zomer, zoals gepland, aflopen", meldt een woordvoerder van Stage Entertainment. "De voorstelling stond gepland tot eerste week augustus en zal nu een week eerder stoppen omdat Joop van den Ende Theaterproducties de mogelijkheid heeft om Saturday Night Fever internationaal verder uit te rollen. De hele set van Saturday Night Fever zal deze zomer verhuizen naar Italie. In de week voor Hoorn stond een vakantieweek gepland dus was dit het meest logische moment voor de verhuizing."

"De show zal in Italie in het najaar te zien zijn. Daarbij hebben we gemerkt dat de Nederlandse markt is veranderd en er sneller behoefte is aan nieuwe voorstellingen. Dit samen heeft ons doen besluiten om volgend seizoen Saturday Night Fever niet te verlengen maar te starten met nieuwe voorstellingen als Aspects of Love, Ghost en Zij gelooft in mij."


reacties

23-03-12 @ 07:47
Kortom: De show valt niet zo goed als we verwacht hadden, al hadden we dat natuurlijk al kunnen weten naar die vreselijk Sunday Night Fever flop.

En vreemd dat Hoorn eruit gaat, vroeger ging SE ook heel vaak oefenen in Hoorn maar volgens mij klikt het niet zo met de nieuwe directeur v/d schouwburg..:S
Mo
Mo
23-03-12 @ 13:31
Tja, ben ik verbaasd? Jammer voor Noortje. alweer een niet echt lekker lopende productie voor dit grote talent.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Saturday Night Fever Tour


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier

Joey Ferre

Musicalnieuws

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 24-01-1990

Meer info? Klik hier