Single release voor Zweeds bruiloftsnummer

Datum: 02-07-10
Bron: http://www.icethesite.com


Abba's Benny Andersson schreef de muziek voor Vilar Glad. I dinn famn (Resting happily, in your arms) dat tijdens de recente bruiloft van de Zweedse kroonprinses Victoria werd uitgevoerd. Het nummer wordt nu op cd single uitgebracht.

Het nummer waarvoor Benny Anderson (Mamma Mia !, Kristina från Duvemåle) dus de muziek schreef en dichteres Kristina Lugn de tekst werd tijdens de huwelijksceremonie in de kathedraal van Stockholm uitgevoerd door het Kungliga Filharmonikerna o.l.v. Orsa Spelmän. Het lied gaat uitgebracht worden door Mono Release en is in het Konserthuset van Stockholm opgenomen. De single zal binnenkort via Zweedse online verkoopsites te verkrijgen zijn.

Tijdens de plechtigheden werd overigens nog een compositie van Benny Andersson uitgevoerd: Duvemåle hage uit Kristina från Duvemåle was ook te horen.

musical

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst