Start Putting it together

Datum: 08-01-14


2 januari vond de eerste repetitie plaats van de musical Putting It Together.

2 januari vond de eerste repetitie plaats van de musical Putting It Together. Op 15 februari 2014 beleeft Putting It Together van Broadway-legende Stephen Sondheim zijn Nederlandse première in de Goudse Schouwburg en is daarna in theaters in het hele land te zien.

In Putting It Together ontvangt een ouder koppel een ambitieus jong stel en een happy single voor een hapje en een drankje in hun kapitale appartement. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk verraderlijker. Al snel vormen jong geluk en oud zeer een venijnige cocktail op een onvergetelijk explosieve borrelavond.

De cast bestaat uit Porgy Franssen, Paul Groot, Brigitte Heitzer, Esther Maas en Matthias Quadekker. Acteur en zanger Matthias Quadekker gaat de rol van John vervullen in de musical Putting It Together. Matthias vervangt hiermee Joey Schalker.


Voor meer informatie en de speellijst: http://www.puttingittogether.nl.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Brigitte Heitzer

musical

Geb.datum: 23-08-1979

Meer info? Klik hier