Stuck eerste voorstelling Musicalwerkgroep

Datum: 02-05-14


Met de collagevoorstelling Stuck presenteert De Musicalwerkgroep op 9, 10 en 11 mei 2014 haar eerste voorstelling in de Doelenzaal in Amsterdam.

In oktober 2013 ging De Musicalwerkgroep van start in Amsterdam, onder de bezielende leiding van Ara Halici en Hester Schrofer. Met ruim 30 gedreven mensen tussen de 16 en 45 jaar hebben zij zeven maanden naar dit moment toegewerkt.

In Stuck raakt elke gebeurtenis aan een andere, als draden geweven in harmonie. Draden die samen het touw vormen waaruit het leven bestaat. We zien tien totaal verschillende personen. Ondanks hun grote verschillen hebben ze één ding gemeen: het touw is versleten en de draden rafelen; ze zitten vast. Vast in het leven.

Ara Halici en Hester Schrofer ontmoetten elkaar bij musicalwerkgroep Star van Jos Brink en Frank Sanders. Als eerste lichting studeerden ze in 2001 af aan de Frank Sanders' Akademie voor Musicaltheater.

Ara speelde hoofdrollen in hitmusicals als Cabaret, The Last 5 Years, Piaf en Lelies en won in zijn carrière diverse grote prijzen. Hester ontwikkelde zich als choreografe en movement director, waarvoor zij studeerde aan de prestigieuze Royal Central School of Speech & Drama in Londen en meewerkte aan The Bacchae, Medea en The Kate Bush Tribute.

Stuck is te zien op vrijdag 9 mei, zaterdag 10 mei en zondag 11 mei 2014 (20.30 uur) in de Doelenzaal in Amsterdam. Voor meer informatie: de musicalwerkgroep.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Ara Halici

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 16-01-1976

Meer info? Klik hier