Theaterambassadeurs kiezen voor Doe Maar!

Datum: 17-08-07


De musical Doe Maar is door de Theaterambassadeurs van het Zaantheater verkozen tot de beste voorstelling van 2007. De jongeren uit de Zaanstreek kozen unaniem voor Doe Maar.

Een compliment voor deze popmusical, want de Theaterambassadeurs weten waar ze het over hebben: het afgelopen seizoen hebben zij meer dan 40 voorstellingen gezien!

De Zaanse Theaterambassadeurs komen al meer dan zeven jaar in actie om jongeren erop te wijzen hoe leuk theater is. Ze gaan zelf veel naar voorstellingen, nemen andere jongeren mee, hebben spectaculaire aanbiedingen te vergeven én schrijven reviews en specials op de site; http://www.theaterambassadeurs.nl. De theaterambassadeurs zijn dus continu bezig met het beoordelen van voorstellingen, of het nou cabaret, musical, toneel, muziek of dans is. In elke theatercatogorie kunnen zij beoordelen of de voorstelling iets is voor jongeren. Het Ambassadeursproject wordt mogelijk gemaakt door het Zaantheater, daar worden ook de meeste voorstellingen bekeken.

Elke Ambassadeur heeft zijn of haar favoriete voorstelling uitgekozen. De musical Doe Maar bleek ieders favoriet en is dan ook verkozen tot de beste voorstelling van 2007. Daarvoor krijgen zij de Theaterambassadeurs Award 2007. De jongeren waren het unaniem eens: de voorstelling heeft ritme, de nummers lopen perfect over in het toneel en het wordt met veel gevoel gespeeld. Het is dit seizoen voor het eerst dat de Ambassadeurs deze Award uitgeven.

De musical Doe Maar gaat niet over Doe Maar zelf, maar de tijdloze muziek maakt het wel een eerbetoon aan de succesvolle band uit de jaren ‘70 en ‘80. Het verhaal is zeer cliché, maar daarom ook erg goed. De voorstelling wordt wegens succes nog een keer gespeeld in het Zaantheater in Zaandam op 25 en 26 oktober 2007.

De uitreiking van de Theaterambassadeurs Award zal plaatsvinden op 23 augustus in de Stadsschouwburg in Utrecht. Dit is tevens de start van het nieuwe theaterseizoen voor Doe Maar de musical.

Meer informatie over Doe Maar de musical, de Theaterambassadeurs en de Award is te vinden op: http://www.theaterambassadeurs.nlreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Doe Maar!


Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2007
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier