Tony Neef en Maaike Widdershoven in Concert

Datum: 01-09-15


Op 12 september tijdens de cultuurbazaar in Veenendaal zijn Tony Neef en Maaike Widdershoven te zien en horen in een gratis musicalconcert.

Theater De Lampegiet presenteert Musicals in Concert in Veenendaal! Musicalartiesten Tony Neef en Maaike Widdershoven zingen op een outdoor podium op De Markt, onder live begeleiding van het Groot Film- en Musicalorkest.

Gedurende dit concert zijn nummers te horen uit musicals als West Side Story, Miss Saigon en The Sound of Music. Weer of geen weer, door de overdekte Markt heb je altijd de mogelijkheid om te genieten van de bekende musicalhits en ballades.

Belangrijke informatie
• Datum: zaterdag 12 september 2015
• Concert: 21:00 – 22:30
• Locatie: De Markt in Veenendaal

Musicals in Concert is onderdeel van de Cultuurbazaar, het vernieuwde Muziekfestival van Veenendaal, georganiseerd door Theater De Lampegiet. Deze vindt plaats op 11 en 12 september. Voor meer informatie over de rest van het programma: http://www.culturele-zaterdag.nl

reacties

12-09-15 @ 14:16
Wat is het toch jammer dat steeds alleen de "BN-ers" worden genoemd. Ook vele andere goede musicalsterren treden hier op deze avond zoals Jasper Taconis, Gitty Pregers.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Maaike Widdershoven

musical

Plaats: Scheveningen
Geb.datum: 14-02-1969

Meer info? Klik hier