Twee Zorro’s worden zingend duo

Datum: 07-07-11
Bron: Musicalworld


Tijdens Op zoek naar Zorro werden ze dikke vrienden. Nu zijn Jeroen Dekkers en Dennis de Groot een zingend duo. Aanstaande zondag lanceren zij hun zangcarrière met een eigen single.

Op zondag 10 juli zullen Dennis de Groot en Jeroen Dekkers, bekend van het AVRO-musicalprogramma Op zoek naar Zorro optreden tijdens de finale van Ik Miss Nederland op RTL4.

Na hun Zorro-avontuur bundelden beide heren hun krachten en doken zij de Soundwise-studio in om samen de single Dreaming Out Loud op te nemen. Tijdens de finale van de uitverkiezing van de nieuwe Miss Nederland, zullen Dennis en Jeroen dit nummer voor het eerst ten gehore brengen.

De opbrengt van de single gaat naar de Nije Stichting, een stichting die naar eigen zeggen (ex-)kankerpatiёnten en hun naasten motiveert, inspireert en faciliteert om meer kwaliteit uit het leven te halen. Na afloop van de uitzending zal de single voor het eerst te downloaden zijn op iTunes.

"Uit onze verbintenis met de Nije Stichting zou je kunnen afleiden dat ons duo een eenmalige verbintenis is", vertelt Jeroen Dekkers aan Musicalworld. "Maar niets is minder waar. Dennis en ik willen serieus deel uitmaken van het Nederlands muzieklandschap."

Binnenkort ook een gefilmde reportage van musicalworld.tv over Dennis en Jeroen.

Foto: Eveline Flamand

Bijlagen Musicalnieuws

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Zorro

musical

Producent: Joop van den Ende Theaterproducties
Jaar: 2011
Genre: Cult

Meer info? Klik hier