Vanessa Williams in Nederland aangekomen voor Musicals in Ahoy

Datum: 15-05-06


Zojuist is Vanessa Williams in Nederland aangekomen in Ahoy om zich bij de repetities van Musicals in Ahoy 2006 te voegen. Van 17 mei tot en met 28 mei zal zij samen met artiesten als Chantal Janzen, Stanley Burleson, Anita Meijer, Hans Klok en vele anderen twaalf voorstellingen te zien zijn in het grootste musicaldecor ter wereld. In totaal werken er zowel voor als achter de schermen 550 mensen mee aan Musicals in Ahoy 2006.Vanessa Williams zal samen met de diverse cast een bijdrage leveren aan het programma van Musicals in Ahoy 2006.
De volgende musicalsterren maken dit jaar hun opwachting; Chantal Janzen, Stanley Burleson, Danny de Munk, The Lion King-ster Carolina Dijkhuizen, Antje Monteiro, Jamai, Nurlaila Karim, Maike Boerdam (hoofdrolspeelster van de musical Elisabeth in Duitsland) en Renée van Wegberg (winnares van het populaire tv-programma Sterrenjacht). Deze sterrencast is speciaal uitgebreid met verrassende namen als: Hans Klok, Wibi Soerjadi, Anita Meijer, Kim-Lian van der Meij, Joke de Kruijf, Tony Neef, Céline Purcell, Danny Yanga, Yerrel Houtsnee, Peter Rijnbeek, Sebastiano Zafarana en The Magnets, een groep die zich bezig houdt met vocals and beats.

Na weken van repeteren in de studio’s in Amsterdam, was het afgelopen weekend tijd om in Ahoy te starten met de laatste repetities.
Een ploeg van decorbouwers heeft 3 dagen dag en nacht gewerkt om het grootste musicaldecor ter wereld tijdig gereed te hebben. Aanstaande woensdag start voor de derde maal het musicalhitspektakel dat dit jaar in het teken staat van een muzikale droomreis. De sterren nemen het publiek mee langs verschillende landen en brengen musicalsongs uit het verleden ten gehore, maar geven ook een kijkje in de toekomst.

Meer informatie is te vinden op de Officiële Websitereacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Musicals in Ahoy

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2002
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier