Verlenging ‘Zo Mooi, Zo Blond’ in Fakkelteater

Datum: 11-06-15


De voorstelling 'Zo Mooi Zo Blond' met onder andere Door van Boeckel en Anne Mie Gilsis deze zomer ook nog te zien in de Rode Zaal van het Fakkelteater in Antwerpen.

Het Fakkelteater te Antwerpen blijft in de maand juli open voor het theaterpubliek. De Rode Zaal wordt tijdelijk het Blankenberge van 1976 met de “feel good musical” ZO MOOI, ZO BLOND van 2 juli tot en met 19 juli. Die lange, hete zomer waar geen einde scheen aan te komen. Op camping Bonanza wordt van de vakantie genoten en ontluiken er prille zomerliefdes.

Sam Verhoeven, directeur van het Fakkelteater is bijzonder enthousiast:
"Voor het eerst blijft de Rode Zaal van het Fakkelteater in de zomermaanden open. Ter gelegenheid van het 60e theaterseizoen van dit theater wordt een samenwerking aangegaan met het EWT Theater uit Deurne. Het publiek mag zich verwachten aan een doldwaze komedie met talloze Vlaamse hits als "Eviva Espana", "Dag Vreemde Man", "De Roos", "Goeiemorgen Morgen" en natuurlijk "Zo Mooi Zo Blond", plastic palmbomen, liters cocktail en een topcast met de crème uit de Vlaamse musicalwereld."

Op 15 mei 2015 ging deze topproductie in première in het EWT theater te Deurne. Na 6 weken uitverkochte zalen, wordt er een extra succesreeks gespeeld in de Rode Zaal van het Fakkelteater. De zomer van 2015 kan dus ingezet worden in gezelschap van deze schare topartiesten: Anne Mie Gils, Door Van Boeckel, Ann De Winne, Mathias Daneels, Thomas Van Goethem, Dorothy Wuyts, Ruben De Boel en Daphne Paelinck. Frank De Kaey is regisseur van deze voorstelling.

PRAKTISCHE INFORMATIE - ZO MOOI, ZO BLOND
Rode Zaal - Fakkelteater, Antwerpen
2, 3, 4, 10, 11, 17 en 18 juli 2015 om 20u30
5, 12 en 19 juli 2015 om 15u00
Tickets kunnen online gereserveerd worden via de webshop van http://www.fakkelteater.be, telefonisch via 070 246 036 en tevens aan de kassa van het Fakkelteater, Reyndersstraat 7 te 2000 Antwerpen.
Tickets: € 19,00
VIP: € 30,00 (inclusief zomercocktail en hapje tijdens de pauze, beste plaatsen)

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Anne Mie Gils

musical

Plaats: Balen
Geb.datum: 18-09-1957

Meer info? Klik hier