Vlaamse WWRY verlengd

Datum: 12-09-11


De Vlaamse versie van de musical We Will Rock You is wegens succes verlengd tot en met 9 oktober. Ook is We Will Rock You in Nederland maar liefst vier maal genomineerd voor een Johnny Kraaijkamp Musical Award.

Marjolein Teepen (Scaramouche) is genomineerd voor een Award in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical. Naast Tim Driesen, Goele De Raedt en Karel Deruwe schittert Marjolein nu in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Ook is de rockmusical genomineerd in de categorieën Beste Geluidsontwerp (Bobby Aitken), Beste Liedteksten (Queen) en Beste Muziek/Arrangementen (Queen).

In de rockshow We Will Rock You staan de 25 grootste hits van de legendarische band QUEEN centraal. De show ging op 1 september in première en ontving lovende kritieken. In We Will Rock You volgen we Galileo (Tim Driesen) die zich verzet tegen het regime van Killer Queen (Goele De Raedt). Zij heeft alle door mensen gemaakte muziek, op echte instrumenten, verboden. De enige muziek die wordt toegestaan is digitaal geproduceerde muziek. Galileo en Scaramouche (Marjolein Teepen) komen samen met een groep jongeren, de Bohemians, hiertegen in opstand en gaan op zoek naar het laatste instrument op Planeet e-Bay.

Voor meer informatie over We Will Rock You en kaartverkoop: wewillrockyoudemusical.be

reacties

12-09-11 @ 17:36
En dat terwijl er niemand in de zaal zit.. :wink:
12-09-11 @ 17:40
Tim had op zijn facebook staan dat hij tot eind oktober Galileo zou spelen, dus het was eigenlijk sowieso al het plan. Hopelijk komt de zaal nu voller te zitten, maar ik vrees ervoor!
12-09-11 @ 18:14
Ik hoop dat het nog iets langer wordt verlengd, tot half/eind oktober. Dan kan ik er namelijk heen (ivm herfstvakantie), anders gaat het niet lukken :(


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

We Will Rock You


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2010
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Sandor Stürbl

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 9 augustus 1985

Meer info? Klik hier