Yngve Gasoy-Romdal in Duitse tourproductie Jekyll & Hyde

Datum: 28-08-10


Yngve Gasoy-Romdal zal de hoofdrol gaan vertolken in de Frank Wildhorn musical Jekyll & Hyde. De productie zal vanaf december 2010 gaan touren door Duitsland.

De van origine Noorse acteur, brak in het Duitstalige musicalgebied door met zijn hoofdrol in Mozart ! . Andere grote rollen die op zijn cv staan, zijn: Joe Gillis in Sunset Boulevard, Jezus in Jesus Christ Superstar en Het Beest in Beauty & The Beast. Recent speelde hij nog Kardinaal Richelieu in de goed ontvangen openluchtproductie van 3 Musketiere in Tecklenburg. Het is voor Gasoy-Romdal niet de eerste maal dat hij in de huid van Henri Jekyll en Edward Hyde kruipt. Hij vertolkte de rol al eerder in 2009 voor het Theater van Magdeburg en in 2003 in de Musical Dome van Keulen. De vrouwelijke hoofdrollen van Lisa en Lucy zullen Leah Delos-Santos (Maria in West Side Story / Tecklenburg) en Sabrina Weckerlin (Constance in 3 Musketiere / Stuttgart) op zich nemen. Chris Goetten (The Scarlett Pimpernel) zal alternerend de titelrol vertolken. De regie is in handen van Andreas Gergen en Christiaan Struppeck. Zij waren ook al voor de productie in Magdeburg verantwoordelijk.

musical

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst