Page 1 of 220 pages  1 2 3 >  Laatste »

2019
december

VIDEO: Verliefd op Ibiza repeteert

musical
Datum : 06-12-19 | Reportage
Op 3 februari 2020 gaat Verliefd op Ibiza de musical in première. Musicalworld bezoekt een repetitie en praat met castlid Mylène d'Anjou en makers Joep Onderdelinden en Rutger de Bekker. VIDEO. Lees verder »
 

Première The Boy in the Dress (UK)

musical
Datum : 04-12-19 | Recensie
Afgelopen week ging in het Engelse Stratford-Upon-Avon, de geboorte plaats van William Shakespeare, de nieuwe musical The Boy in the Dress van Royal Shakespeare Company in première. Deze productie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Little Britain ster en fameus kinderboekenschrijver David Walliams. De muziek is een co-productie van Guy Chambers en niemand minder dan Robbie Williams. Met Royal Shakespeare Company, onder andere bekend van Matilda the Musical, als producent is het dan ook niet vreemd dat de verwachtingen hoog gespannen waren. Musicalworld woonde de première bij en zag een heerlijke feelgood voorstelling met ‘acceptatie’ als centraal thema en warme boodschap voor de koude wintermaanden. Lees verder »
 

VIDEO: Haal het doek maar op voor de repetities

musical
Datum : 04-12-19 | Reportage
Musicalworld bezoekt de start van de repetities van Haal het doek maar op - Van Appelscha tot Zierikzee. Deze nostalgische musical over het schnabbelcircuit gaat op 23 januari 2020 in première. Gesprekken met Tony Neef, Mariska van Kolck en Jordy van Loon. VIDEO. Lees verder »
 

Annie (2019) in première (***) + VIDEO

musical
Datum : 02-12-19 | Recensie
Kijk naar Musicalworlds videoverslag van de première van ANNIE (2019). En lees gelijk onze ***-recensie voor deze flink aangepaste klassieke musical. Gesprekken met Ida Verspaandonk, Willemijn Verkaik én Mark Vijn, voor wie deze revival ook zijn eigen wederopstanding betekent. VIDEO + Recensie. Lees verder »
 
november

VIDEO: Overnachten bij Flipje

musical
Datum : 30-11-19 | Perspresentatie
Eind december speelt de musical De nacht van Flipje in Tiel. Musicalworld bezocht de cast en creatives van deze muzikale ode aan Tiel en zijn markante mascotte. Gesprekken met Theun Plantinga, Julius de Vriend en Alfred van den Heuvel. VIDEO. Lees verder »
 

De Prinses en de Toverspiegel

musical
Datum : 25-11-19 | Recensie
De derde eigen sprookjesproductie van Musichall is een oorspronkelijk verhaal. Het komt wat traag op gang, maar eenmaal op stoom is het genieten voor jong en oud. De terugkeer van Whoppie en Floppie is niet alleen een (meedoe)feestje voor de kleintjes, maar hun gevatte opmerkingen toveren ook volwassenen een lach op het gezicht. Lees verder »
 

Recensie: FROZEN II (***)

musical
Datum : 14-11-19 | Recensie
Onze Frans keek naar Frozen II (***), de langverwachte opvolger van de immens populaire ‘Let it go’-animatie over de Sneeuwkoningin. Of de sequel even pakkend is als zijn voorganger, is te lezen in Musicalworlds recensie. Lees verder »
 

Kinky Boots in première (***1/2)

musical
Datum : 13-11-19 | Recensie
Kijk naar Musicalworlds videoverslag van de première van KINKY BOOTS. En lees gelijk onze ***1/2-recensie voor deze feelgoodmusical. Gesprekken met Naidjim Severina, Vajèn van den Bosch en Dennis Willekens. VIDEO + Recensie. Lees verder »
 

Roodkapje, maar dan anders

musical
Datum : 12-11-19 | Recensie
Eigentijdse personages spelen de hoofdrol in Roodkapje van Langhout Theaterproducties. We kennen allemaal het sprookje, maar is dat niet een voorbeeld van fake-news. Het is dierenliefhebber Fake Vonk, die het ware verhaal te horen krijgt. Lees verder »
 

Sesamstraat Live! in het theater

musical
Datum : 11-11-19 | Recensie
50 jaar begon Sesamstraat in de Verenigde Staten. Het is een mooie gelegenheid om de bekende figuren ten tonele te voeren, en de kinderen te laten zingen en dansen en terloops nog iets te leren. Lees verder »
 
Page 1 of 220 pages  1 2 3 >  Laatste »


Uitgebreid zoeken

Zoek op alfabetZoek op datum

december 2019
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31