Page 1 of 203 pages  1 2 3 >  Laatste »

2018
augustus

VIDEO. Stork!, nieuw openluchttheater in Twente

musical
Datum : 12-08-18 | Reportage
Musicalworld bezoekt een repetitie van Stork!, na Het verzet kraakt een nieuwe openluchtvoorstelling rond een Twents historisch gegeven. We spreken met castleden Han Oldigs, Niels Gooijer en regisseur Jasper Verheugd. VIDEO. Lees verder »
 
juli

VIDEO. Repetities Expeditie Eiland begonnen

musical
Datum : 25-07-18 | Reportage
"Mensen hadden kunnen denken dat houdt hij nooit een week vol. Nou, ik zou ze even een poepie laten ruiken", motiveert Ferry Doedens zijn deelname aan realityshow Expeditie Robinson. Waarom hij ook aan Expeditie Eiland meedoet, vertelt hij in Musicalworlds videoreportage. We spreken ook met Jelka Van Houten en Dennis Willekens. VIDEO. Lees verder »
 

Mamma Mia 2 - Daar gáán we weer

musical
Datum : 17-07-18 | Recensie
Een succesvolle musical en later een bioscoopfilm die meer dan 600 miljoen dollar opbracht. Maar aan een sequel op Mamma Mia durfden we lang niet te denken. En toch is hij er gekomen: Mamma Mia: Here We Go Again. Lees hier Musicalworlds recensie. Lees verder »
 

Heathers The Musical in Londen

musical
Datum : 17-07-18 | Recensie
Kort geleden ging Heathers The Musical in première in The Other Palace in Londen, het relatief kleine theater vlakbij Victoria Station. Musicalworld bezocht de voorstelling en zag een strakke show met fijne score en een uitstekende cast. Conclusie: een heerlijke avond musicaltheater. Lees verder »
 

Fun Home in het Young Vic in Londen

musical
Datum : 13-07-18 | Recensie
Recent ging in het intieme Young Vic Theatre in Londen de musical Fun Home in première, een voorstelling die op Broadway alom bejubeld werd. De hoge verwachtingen werden in het Young Vic helemaal waargemaakt, Musicalworld zag een adembenemend mooie voorstelling. Lees verder »
 

VIDEO. De Grote Drie in reprise - Adèle, Conny en Jasperina terug

musical
Datum : 12-07-18 | Reportage
De Grote Drie is na een succesvol seizoen terug in DeLaMar, tot en met 22 juli 2018. Musicalworld bezocht de feestelijke viering van de reprise en sprak met castleden Ellen Pieters (Adèle), Frédérique Sluyterman van Loo (Conny) en David van den Tempel (Gabriël). VIDEO. Lees verder »
 

RECENSIE & VIDEO. Het pauperparadijs in première in Carré

musical
Datum : 09-07-18 | Reportage
Musicalworld bezocht de première van Het pauperparadijs, t/m 5 augustus in Theater Carré. Impressie van de middag en gesprekken met acteurs Dragan Bakema en Steyn de Leeuwe en maker Tom de Ket. Inclusief videoverslag. Lees verder »
 

Knights of the Rose in Londen

musical
Datum : 08-07-18 | Recensie
Donderdag 5 juli ging in het Arts Theatre in Londen de nieuwe rock musical Knights of the Rose in première. Een voorstelling die vooraf groots aangekondigd werd als een heroïsche rockmusical, als een episch verhaal van Shakespeareaanse omvang over liefde, verraad en opoffering. Musicalworld zag de première maar moet concluderen dat de voorstelling de hoge verwachtingen niet kan waarmaken. Lees verder »
 

Les Miserables in het openlucht theater van Tecklenburg

musical
Datum : 02-07-18 | Recensie
Het pittoreske dorpje Tecklenburg – een half uur rijden vanaf de Duitse grens bij Hengelo – heeft een mooie traditie. Jaarlijks vindt in het prachtige openlucht theater de ‘Festspielsommer’ plaats, waarbij een aantal producties voor jong en oud wordt opgevoerd. Dit jaar zijn dat Peter Pan, Spamalot en de ‘musical der musicals’ Les Miserables. Musicalworld toog naar Tecklenburg en was getuige van een fenomenale uitvoering van Les Mis. Lees verder »
 
juni

The Pirate Queen steelt harten in Zoetermeer

musical
Datum : 30-06-18 | Recensie
De jaarlijkse productie in het Buytenpark is niet alleen een bijzondere productie, maar ook nog eens voortreffelijk uitgevoerd. The Pirate Queen weet de hoge verwachtingen te overtreffen. Lees verder »
 
Page 1 of 203 pages  1 2 3 >  Laatste »


Uitgebreid zoeken

Zoek op alfabetZoek op datum

augustus 2018
Z M D W D V Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31