Page 1 of 216 pages  1 2 3 >  Laatste »

2019
augustus

Tafelen met Anastasia: repetities gestart

musical
Datum : 14-08-19 | Perspresentatie
Anastasia, de nieuwe musical van Stage Entertainment, ontving de pers aan een heus staatsbanket in het Scheveningse Kurhaus. Musicalworld sprak met Tessa Sunniva van Tol, René van Kooten en Milan van Waardenburg. VIDEO. Lees verder »
 

The Rozettes 4 Ever in première

musical
Datum : 10-08-19 | Reportage
THE ROZETTES LATEN LOS. De temperatuur in het Betty Asfalt Complex liep hoog op, maar deze vierde show The Rozettes was dat ongemak meer dan waard. Soms kwetsbaar, veelal energiek en dolkomisch. Inclusief VIDEOverslag van de première met Frank Sanders, Wesley de Ridder, Mitch Wolterink, Samir Hassan. Lees verder »
 
juli

Paw Patrol Live!: een lawine van energie

musical
Datum : 28-07-19 | Recensie
De pups van de oorspronkelijk Canadese Nick Jr televisieserie zijn nu ook live op het podium te zien. Tot en met eind augustus is deze razendsnelle energieke voorstelling in een aantal van de grotere theaters in Nederland en Vlaanderen te zien Lees verder »
 

RECENSIE + VIDEO: Fun Home in première

musical
Datum : 26-07-19 | Recensie
"Vader was gay, ik was gay. Hij maakte een eind aan zijn leven en ik...werd een lesbische striptekenaar." Twee mensen, twee verwerkingsprocessen. Zo begint Fun Home, de nieuwe musical van OpusOne. Een stuk dat aardig wat grappen in petto heeft, maar bovenal veel pijn bij zijn publiek achterlaat. VIER sterren geeft onze Frans. Bekijk ook ons videoverslag. (ook met VIDEO). Lees verder »
 

Recensie + video: Mammoet in première

musical
Datum : 21-07-19 | Recensie
Na het succes van Het Pauperparadijs, een voorstelling op locatie in Veenhuizen, die een reprise op locatie en een in Carré kende, kon een opvolger niet uitblijven. Deze Mammoet is een wat bevreemdende voorstelling, met uiteraard een flinke portie Drentse historie. Bekijk ook Musicalworlds videoverslag van de première, met gesprekken met maker Tom de Ket, acteurs Myrthe Burger en Tobias Nierop en commissaris van de Koning Jetta Klijnsma (ook met VIDEO). Lees verder »
 

VIDEO: Anastasia even in het Concertgebouw

musical
Datum : 21-07-19 | Reportage
The Lion King is weg, leve Anastasia! Om de nieuwe musical voor het Circustheater aan te kondigen zingt hoofdrolspeelster Tessa Sunniva van Tol 'Zoektocht door de tijd' samen met een 60-koppig orkest in het Amsterdamse Concertgebouw. Musicaworld sprak vlak na de opname met Tessa. VIDEO. Lees verder »
 

Jeanne D’Arc in Zoetermeers Buytenpark

musical
Datum : 19-07-19 | Recensie
Een traditie die hoog moet worden gehouden: de jaarlijkse Buytenpark-voorstelling in Zoetermeer. Na een prachtige versie van The Pirate Queen vorig jaar is er ditmaal een heuse wereldpremière. Jeanne D’Arc laat wederom volop het talent van de spelers zien. Lees verder »
 

VIDEO: Mamma Mia! Soy Kroon is terug

musical
Datum : 18-07-19 | Reportage
Vier maanden was hij weg met onbekende bestemming. Maar op 17 juli 2019 is Soy Kroon terug in Mamma Mia! Musicalworld spreekt met Soy. VIDEO. Lees verder »
 

VIDEO: Mammoet - Theaterspektakel in Drenthe

musical
Datum : 12-07-19 | Perspresentatie
Op 16 juli 2019 opent MAMMOET - Theaterspektakel over oertijd anno nu in Drenthe. Ambitieus muziektheater waarin maker Tom de Ket (Het Pauperparadijs) ons meeneemt in zijn zoektocht naar zijn oorsprong. Allemaal om te 'herbronnen'. In deze videoreportage probeert Musicalworld alle mysterieusheid te ontrafelen. VIDEO. Lees verder »
 

RECENSIE: The Lion King - de remake (****)

musical
Datum : 11-07-19 |
VIER STERREN voor de live action remake van THE LION KING. "Voldoende om je over dat oude gegeven opnieuw te verbazen". Lees Frans' recensie hier. Lees verder »
 
Page 1 of 216 pages  1 2 3 >  Laatste »


Uitgebreid zoeken

Zoek op alfabetZoek op datum

augustus 2019
Z M D W D V Z
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31