Page 1 of 215 pages  1 2 3 >  Laatste »

2019
juli

VIDEO: Anastasia even in het Concertgebouw

musical
Datum : 21-07-19 | Reportage
The Lion King is weg, leve Anastasia! Om de nieuwe musical voor het Circustheater aan te kondigen zingt hoofdrolspeelster Tessa Sunniva van Tol 'Zoektocht door de tijd' samen met een 60-koppig orkest in het Amsterdamse Concertgebouw. Musicaworld sprak vlak na de opname met Tessa. VIDEO. Lees verder »
 

Jeanne D’Arc in Zoetermeers Buytenpark

musical
Datum : 19-07-19 | Recensie
Een traditie die hoog moet worden gehouden: de jaarlijkse Buytenpark-voorstelling in Zoetermeer. Na een prachtige versie van The Pirate Queen vorig jaar is er ditmaal een heuse wereldpremière. Jeanne D’Arc laat wederom volop het talent van de spelers zien. Lees verder »
 

VIDEO: Mamma Mia! Soy Kroon is terug

musical
Datum : 18-07-19 | Reportage
Vier maanden was hij weg met onbekende bestemming. Maar op 17 juli 2019 is Soy Kroon terug in Mamma Mia! Musicalworld spreekt met Soy. VIDEO. Lees verder »
 

VIDEO: Mammoet - Theaterspektakel in Drenthe

musical
Datum : 12-07-19 | Perspresentatie
Op 16 juli 2019 opent MAMMOET - Theaterspektakel over oertijd anno nu in Drenthe. Ambitieus muziektheater waarin maker Tom de Ket (Het Pauperparadijs) ons meeneemt in zijn zoektocht naar zijn oorsprong. Allemaal om te 'herbronnen'. In deze videoreportage probeert Musicalworld alle mysterieusheid te ontrafelen. VIDEO. Lees verder »
 

RECENSIE: The Lion King - de remake (****)

musical
Datum : 11-07-19 |
VIER STERREN voor de live action remake van THE LION KING. "Voldoende om je over dat oude gegeven opnieuw te verbazen". Lees Frans' recensie hier. Lees verder »
 

Vrouwen op de rand van hun première (VIDEO + recensie)

musical
Datum : 07-07-19 | Reportage
Sinds 2016 worden door De Kernploeg met veel succes relatief onbekende Amerikaanse musicals geproduceerd. Na A New Brain en She Loves me is het dit jaar twee weken lang de beurt aan Vrouwen op de rand van een zenuwinzinking, de Nederlandse vertaling van Women on the Verge of a Nervous Breakdown. Een musical gebaseerd op de Spaanse film Mujeres al borde de un ataque de nervio uit 1988. Lees hier onze recensie en bekijk het videoverslag van de première van Vrouwen op de rand van een zenuwinzinking van De Kernploeg. Gesprekken met Willemijn Verkaik, Edwin Jonker en Cystine Carreon.VIDEO. Lees verder »
 

Jeroen Dekkers: van musical naar nederpop (VIDEO)

musical
Datum : 05-07-19 | Reportage
Na musicals als Sky en De zere neus van Bergerac kiest Jeroen Dekkers (Op zoek naar Zorro) voor het singer-songwriterschap. Gesprek met Jeroen en beelden van zijn theatershow in het Tapastheater. VIDEO. Lees verder »
 
juni

Amélie The Musical in Oxford

musical
Datum : 24-06-19 | Recensie
Musicalfans zijn er het allemaal wel over eens: West End is het musical paradijs van Europa. Maar onderschat de vele regionale theaters in het Verenigd Koninkrijk niet. Daar spelen net als bij ons de ‘kleinere’of rondreizende producties, die het aanzien ook meer dan waard zijn. Bijkomend voordeel, je komt nog eens ergens. Zo reisde Musicalworld afgelopen weekend af naar de schitterende studentenstad Oxford om daar in The New Theatre de musical Amélie bij te wonen. Lees verder »
 

VIDEO: MAMMA MIA viert de zomer…en stopt

musical
Datum : 22-06-19 | Reportage
Aan het eind van de zomer van september 2019 stopt MAMMA MIA! We spreken hierover met hoofdrolspelers Antje Monteiro en Anouk van Nes en producent Albert Verlinde. VIDEO. Lees verder »
 

Voor Eeuwig en Altijd – FSA jaar 3 is klaar

musical
Datum : 21-06-19 | Recensie
Met de voorstelling Voor Eeuwig en Altijd sluiten de derdejaars van de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater hun opleiding af. In het nieuwe CC Amstel brachten ze een voorstelling over kiezen tussen een steeds herhalende ideale wereld of het echte leven. Lees verder »
 
Page 1 of 215 pages  1 2 3 >  Laatste »


Uitgebreid zoeken

Zoek op alfabetZoek op datum

juli 2019
Z M D W D V Z
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31