Altijd op de eerste rij

Meer artikelen

Callas Onassis Kennedy ⭐⭐⭐

Scheepmagnaat Ari(stoteles) Onassis hield wel van beroemde vrouwen. Na een lange affaire met operazangeres Maria Callas liet hij haar in de steek voor voormalig presidentsvrouw Jackie Kennedy. Deze driehoek is de basis voor een nieuwe muziektheatervoorstelling.

Emoties komen na La Cage Aux Folles ⭐⭐

Afgelopen zondag na “La Cage aux Folles” verraste hoofdrolspeler Koen Crucke zijn man door op het podium, met bruidssluier, hem om de hernieuwing van de huwelijksgelofte te vragen. Het paar, dat 50 jaar samen is, liet samen met de zaal vol ontroering de tranen de vrije loop. Wie had verwacht dat al tijdens de voorstelling te kunnen doen komt bedrogen uit: deze La Cage Aux Folles zet alle troeven in op de (vooral platte) humor.

Liedjes van Annie ⭐⭐⭐⭐

In het Antwerpse Fakkeltheater (Rode zaal) komen de liedjes van Annie M.G. Schmidt weer tot leven. Sam Verhoeven, Maike Boerdam en Lucas van den Eynde laten haar veelzijdigheid horen in een mooie hommage.

Brugklas: de serie als musical ⭐⭐⭐⭐

De televisieserie heeft de weg naar het podium gevonden. Actuele jongerenthema's zijn in deze voorstelling mooi verpakt in een sterk verhaal.

Musicalworld doet dit met jou samen

Forum

Op het forum kun je de diepere discussies vinden over jouw voorstelling, je favoriete acteur of de toekomst van musicals.

Facebook

Op Facebook zul je vooral onze recensies en nieuwsberichten vinden waar je eventueel op kunt reageren. Wij zien het als een aanvulling op het forum.

Twitter

We gebruiken twitter vooral om snel nieuws te delen. Soms een roddel, of een snelle discussie over actualiteit.

Instagram

Volg ons ook op Instagram voor exclusieve background-foto's, maar ook de persoonlijke verhalen van de redactie.