Reportage

VIDEO: Cluster

CLUSTER in Concert: Freek Bartels, Celinde Schoenmaker, Jeske van de Staak, Pien van Gerven, Liss Walravens en Bart van Veldhoven maken het publiek deelgenoot van hun liefde voor de muziek en hun bijzondere vriendschap. Musicalworld bezocht een repetitie.

De zes musicalartiesten vormen sinds hun studententijd een hechte vriendengroep. Maandag 27 maart brengen zij in het Amsterdamse DeLaMar, begeleid door een 6 koppige band, CLUSTER: een ode aan hun vriendschap en hun liefde voor de muziek. Het belooft een prachtige avond te worden met een mix van musical, pop en kleinkunstelementen. Musicalworld bezocht een repetitie, ging uitgebreid met de vriendengroep in gesprek en kreeg een fijn muzikaal voorproefje van het concert.

Over de auteur

MarkZ schreef dit artikel voor jou

MarkZ

Mark is sinds 2016 redacteur bij Musicalworld. Zijn eerste musical was Miss Saigon, met Tony Neef en Linda Wagenmakers, eind jaren '90 van de vorige eeuw. De voorstelling liet een onvergetelijke indruk achter en veroorzaakte een heftige theaterverslaving, die niet meer te beteugelen bleek. Dik 20 jaar later heeft Mark inmiddels ontelbare voorstellingen bezocht, de laatste 10 jaar voornamelijk in Londen. Zijn all time favourite is Les Miserables, die hij in Nederland, Belgie, Duitsland, USA en Engeland inmiddels al in totaal zo'n 50 keer heeft gezien. Mark kan echter niet uitsluiten dat dit aantal nog zal stijgen...

Meer van MarkZ

Meer artikelen van MarkZ

Delen