Perspresentatie

Annie op Kerstavond

Princess bestaat dit jaar 10 jaar, en dat vraagt om een sprookjesachtig mooi feest waarbij de preview van Annie de slagroom op het toetje is. Een meer geschikte lokatie dan het Efteling Theater is voor een avond als deze is bijna niet denkbaar in Nederland.

Maandagavond 20 december werd tijdens de jaarlijkse Princess Kerstborrel voor het eerst de musical ‘Annie’ aan pers en genodigden getoond. Deze productie is een samenwerking tussen de productiemaatschappijen die eerder dit jaar afzonderlijk ‘Love me Just a Little Bit More’ en ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’ op de planken brachten.

Princess bestaat dit jaar 10 jaar, en dat vraagt om een sprookjesachtig mooi feest waarbij de preview van Annie de slagroom op het toetje is. Een meer geschikte lokatie dan het Efteling Theater is voor een avond als deze bijna niet denkbaar in Nederland. De voorstelling begon met een introductie van een heuse fee. Lotte Ouborg tikte het sprookje dat Princess heet geheel in stijl aan waarna presentator Felice de diverse optredens aankondigde.

De eerste grote act die voor deze avond was gepland, waren de Ten Tenors. Dit ensemble van mannen wist de zaal al snel los van de stoelen te krijgen. Met hun hippe kapsels, strakke pakken en humoristische mimiek maken ze van een avondje opera een feest. Daarvoor gebruiken ze ook klassiekers van bands als de Beach Boys en Queen. Doordat deze nummers tien-stemmig worden gezongen, krijgt het extra volume en werkt het erg aanstekelijk op het publiek. De bijna britse humor draagt hier ook een steentje aan bij.
Vlak voordat de eerste noten uit Annie werden gespeeld werden de twee ambassadeurs van Princess (Tonny Eyk en Cas Spijkers) nog gehuldigd met een bronzen beeld en een muzikaal nummer van Mrs. Einstein.

N.v.t.
Kaatsheuvel
Efteling Theater
Officiële website

annie, efteling, loeki knol, v&v entertainment, albert verlinde