Fotoverslag

Finale Op Zoek naar Mary Poppins in beeld

Op zondag 24 januari was de grote finale van het tv programma Op Zoek naar Mary Poppins. Musicalworld was erbij en maakte het volgende fotoverslag.

Speciaal voor de opening van de show werden de nummers ‘The winner takes it all’  uit de musical Mamma Mia! en ’ Brand new day’ uit de musical the Wiz zo in het Nederlands vertaald dat het sloeg op de grote finale van Op Zoek naar Mary Poppins. Alle eerder afgevallen Mary’s; Angenita, Bente, Carmen, Eefje, Irene, Simone, Suzanne en Willemijn waren natuurlijk ook van de partij.

musical

musical

musical

musical

Na de opening mochten de 3 finalisten laten zien wat ze in huis hadden. Rosalie beet het spits af en zong het nummer ‘Thuis’  uit the Wiz.

musical

Dan is Sophie aan de beurt. Zij mocht het nummer ‘Kon ik nog maar even bij je zijn’  uit the Phantom of the Opera ten gehore brengen.

musical

Als laatste is Noortje aan de beurt. Zij zong het nummer ‘Papa kun je me horen’  uit de musical Yentl. Door de zwakke belichting heeft Musicalworld hier helaas geen foto van kunnen maken.

N.v.t.
mary poppins, scheveningen, circustheater, avro, op zoek naar, frits sissing, erwin van lambaart, pia douwes, thom hoffman, disney, william spaaij, maaike boerdam, marjolein touw, evita, joseph, freek bartels, brigitte heitzer, stage entertainment,