musical
Synopsis

In deze unieke show wordt het publiek door gastheer Evgeni Voronin, één van ’s werelds beste illusionisten, aan de hand genomen langs een keur aan internationale topacts met acrobaten, jongleurs, rolschaatsacrobaten en goochelaars. De muzikale omlijsting…
Start > Producties > 2005 > Komedie > Palazzo
Over...

 
producent:
Companions
jaar:
2005
duur:
Avondvullend
pauze:
Nee
genre:
Komedie
score:
3star
websites:


Het theater van de Zintuigen


 <  1 2
Artikel: Recensie
Voorstelling: Reguliere voorstelling
Datum: 07 dec 2007
Theater: Spiegeltent
Lokatie: Amsterdam
Website: http://www.palazzo.nl
Auteur: Marilena

Na 3 succesvolle jaren keert de unieke theater ervaring Ron Blaauw's Palazzo terug naar Nederland. Dit maal met een een nieuwe show, een nieuw menu en een nieuwe leading lady. Na Joyce Stevens, Chaira Borderslee en Joke de Kruijf is het nu de eer aan Ellen Evers om ons door een avond vol l'amour te leiden.

Hoe makkelijk of hoe moeilijk gaat het improviseren jou af?
Ellen: De ene dag ben ik meer adrem dan de anderen. Soms bedenk ik een ontzettend goede grap of antwoord op iemand, maar dan wel een paar seconden te laat. Soms is het ook best lastig om te improviseren in een act van een ander want je weet niet zeker of hij of zij dat wel wil, je wil zo'n artiest toch ook in zijn of haar waarde laten. Soms maak je dus de verkeerde keuze, soms is er een flauwe grap maar soms is er ook een hele leuke grap. Maar ik merk wel dat hoe meer ik mezelf ben en hoe minder ik iets probeer op te houden, hoe beter het gaat.

Hoe beleef jij zo´n avond Palazzo, want voor het publiek is er genoeg te zien en wordt er nog een 5 gangen menu geserveerd
Ellen Ook voor mij is het heel leuk. Elke show is natuurlijk anders, de ene avond zijn mensen heel aandachtig, hangen ze vanaf het begin af aan aan je lippen en hebben ze er echt zin in. Er zijn ook avonden dat mensen er heel erg veel zin in hebben maar geen zin hebben om aan je lippen te hangen dus dan kletsen ze de hele avond door. Of er zijn een paar tafels die niet te houden zijn, zo eentje heb je vanavond dus meegemaakt. Dat is ok want iedereen moet het op zijn eigen manier naar zijn zin hebben, maar voor ons is dat af en toe heel moeilijk. Ik hoor van de artiesten die in Palazzo werken dat bijvoorbeeld in Duitsland iedereen zijn mond houdt als de artiesten of de presentator opkomt, dat is dus wel een verschil met hier in Nederland.

Palazzo staat tot en met februari in Amsterdam, je gaf net aan dat je in 2009 met je eigen show gaat touren. Wat kunnen we in 2008 van Ellen Evers verwachten?
Ellen: Begin februari beginnen de repetities van 'the World goes Round'. Die tour is in maart, april en mei. Na de zomer ga ik een musical doen, maar daar kan ik nu nog niks over zeggen maar daar lees je ter zijne tijd alles over op mijn website.

Ter afsluiting nog wat leuke weetjes over Palazzo
* Er sinds de opening van Palazzo op 24 oktober jl. al 18.000 kaarten verkocht zijn?
* Palazzo op Eerste en Tweede Kerstdag een zes gangen diner serveert in plaats van een vijf gangen diner en een speciaal Kerst wijn arrangement schenkt?
* Er 1100 witte wijn-, 600 rode wijn-, 600 water- en 400 champagneglazen gebruikt worden?
* Er 33.000 kaarsen opbranden?
* Er 2.150 vierkante meter stoffering in Palazzo ligt?
* Per avond 400 linnen servetten gebruikt worden?
* De gasten samen 300 kilo koffie weg drinken?
* Palazzo op 6 januari 2008 helemaal rookvrij is?
* Palazzo nog tot 24 februari 2008 in Amsterdam te zien is?

 <  1 2

Fotos
musical musical musical musical musical
(foto's zijn te vergroten door ze aan te klikken)