Videoreportage

Legendarische musicalflop Carrie dankzij IPA Producties in Nederland



De legendarisch geflopte musical Carrie komt dankzij IPA Producties naar Nederland. Musicalworld praat met creatives en cast.



Videoreportage

Saturday Night Fever (2024) gelanceerd



Op 16 april 2024 werden cast en creatives van een nieuwe Saturday Night Fever zich aan Nederland. Musicalworld spreekt met Buddy Vedder, Esmée Dekker, Michael Muyderman e.v.a.



Videoreportage

Jon van Eerd draagt Harrie Vermeulen over



In Een Rits Te Ver 2.0 gaan we een nieuwe Harrie Vermeulen zien. Niet Jon van Eerd, die de rol van de geliefde stuntelaar 20 jaar speelde, maar Joey Schalker. Musicalworld praat met Jon en Joey.



Videoreportage

Genomineerden Musical Award aan het woord



Op de traditionele nominatielunch praat Musicalworld met genomineerden voor een Musical Award. Met onder anderen Buddy Vedder, Alex Klaasen, Mariska van Kolck, Sita Vermeulen.



Videoreportage

Nog maar even Mamma Mia



Met 12 Musical Award-nominaties nadert de tournee van Mamma Mia door De Graaf & Cornelissen zijn einde. Musicalworld praat met de cast, onder anderen René van Kooten, Brigitte Heitzer en Wieneke Remmers.



Videoreportage

Ver van je bed in première



Verslag van de première van de musical Ver van je bed van Oatmilk Studio. We praten achteraf met acteurs Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl en Bart van Veldhoven.



Videoreportage

Ver van je bed repeteert



Cabaretmusical Ver van je bed van Oatmilk Studio bereidt zich voor op de première op 23 maart 2024. We praten met acteurs Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl en Bart van Veldhoven.



Videoreportage

Je Anne (2024) in première



Een nieuwe versie van de musical Je Anne is in première gegaan. Musicalworld praat met castleden Silvana Rocha en Floor Brüggenwirth, maar ook met Levi van Kempen en Abke Bruins, acteurs uit de eerste productie uit 2010.



Videoreportage

K3 - De 3 biggetjes in première



Musicalworld bezoekt de première van De 3 Biggetjes met K3. We praten vooraf met Hanne, Marthe en Julia.



Videoreportage

Onze Jordaan presenteert zich



Diederik Ebbinge schrijft en regisseert een nieuwe musical: Onze Jordaan. Musicalworld praat met Diederik en acteurs Annick Boer, Ellen Pieters, Peter Gijsbertsen.



Videoreportage

Viva la diva in première: De kloof tussen willen en kunnen



Verslag van de première van Viva la diva, naar Florence Foster Jenkins. We praten met acteurs Frédérique Sluyterman van Loo en Erik Brey en schrijver Chris Ballance.



Videoreportage

Jesus Christ Superstar: The greatest story told differently



Verslag van de première van Jesus Christ Superstar onder regie van Ivo van Hove. We praten met acteurs Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Magtel de Laat, Richard Spijkers en Jules Avery.



Videoreportage

Florence Foster Jenkins teistert Nederlandse oren



Viva La Diva is een voorstelling over de sopraan Florence Foster Jenkins (1868-1944), vanaf 1 februari 2024 in de theaters. Jenkins furore met haar stem, alleen kon ze niet zingen. We spreken met acteurs Frédérique Sluyterman van Loo en Erik Brey.



Videoreportage

Mees Kees de musical eindelijk in première



Verslag van de première van de musical Mees Kees op kamp. We spreken met acteurs Luuk Haaze en Anouk van Nes.



Videoreportage

Een musicalversie van Pride & Prejudice



Een musicalversie van Jane Austens Pride & Prejudice ging 5 januari 2024 in première. Musicalworld praat met hoofdrolspeelster Anouk Maas.



Videoreportage

Jesus Christ Superstar daalt neer in theater



De makers van Jesus Christ Superstar betreden het theater waar ze binnen een week hun eerste voorstelling spelen. We spreken met regisseur Ivo van Hove en acteurs Lucas Hamming, Edwin Jonker, Richard Spijkers en Quinten De Smedt.



Videoreportage

Little Women in première



Verslag van de première van Little Women, musical naar de klassieke 19e eeuwse roman. Gesprek met acteurs Michelle van de Ven, Sem Gerritsma en Céline Purcell.



Videoreportage

De man van La Mancha in première



Verslag van de première van De man van La Mancha op 17 december 2023. Musicalworld praat met Huub van der Lubbe, Dragan Bakema, Lucretia van der Vloot en Stefan Rokebrand.



Videoreportage

Mamma Mia verkoopt 125.000 tickets



Een diamanten ticket voor Mamma Mia. We feliciteren Brigitte Heitzer en René van Kooten.



Videoreportage

Little Women wordt musical



Michelle van de Ven praat over Little Women, een musical naar het beroemde boek Onder moeders vleugels. Ook met Céline Purcell en Sem Gerritsma.



Videoreportage

Simone Kleinsma’s De Hospita in première



Premièreverslag van De Hospita, een musical t.g.v. de 65e verjaardag van Simone Kleinsma. We praten met Simone, Paul Groot en scriptschrijver Dick van den Heuvel.



Videoreportage

Mees Kees wordt musical



Na boek, film en televisie stort Mees Keeszich nu op musical. Musicalworld praat met acteurs Luuk Haaze, Mylene d'Anjou en Thomas Koekkoek.



Videoreportage

Boni de musical in première



Musical over de 18e-eeuwse Surinaamse verzetsstrijder Boni. We spreken op de première met titelrolspeler Urvin Monte.



Videoreportage

Murder on the Orient Express in première



Musicalworld bezoekt de première van Murder on the Orient Express van REP Entertainment. We praten met acteurs Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal en Wilbert Gieske.



Videoreportage

Charly Luske debuteert in Pretty Woman



Charly Luske is sinds 9 november 2023 de tweede Edward Lewis in Pretty Woman. Musicalworld was erbij en sprak achteraf met Charly.



Videoreportage

Jeangu speelt Jezus in Jesus Christ Superstar



Jeangu Macrooy, Freek Bartels en Alex Klaasen over hun rollen in Jesus Christ Superstar onder regie van Ivo Van Hove.



Videoreportage

Piaf de musical krijgt Gouden Ticket Award



Amper twee weken na de première haalt Piaf de musical (De Theater BV) de mijlpaal van 25.000 verkochte kaarten. Musicalworld spreekt met titelrolspeler Suzan Seegers.



Videoreportage

De Tocht in première



Musicalworlds impressie van de première van de Elfstedenmusical De Tocht. We praten met oud-schaatsers Michel Mulder en Erben Wennemars en acteurs Nandi van Beurden en Wolter Weulink.



Videoreportage

Winnie de Poeh de musical in première



Musicalworlds verslag van de première van Winnie de Poeh de musical van Morssinkhof Terra Theaterproducties.



Videoreportage

Mamma Mia 2023 in première



Première van de 4e Nederlandse Mamma Mia. Musicalworld praat met Brigitte Heitzer, René van Kooten en Carolina Dijkhuizen.



Videoreportage

Pretty Woman repeteert



Bezoek aan een openbare repetitie van Pretty Woman, vanaf 21 september 2023 in Utrecht. We praten met acteurs Jan Kooijman, Shanna Slaap en vertaler Lisa Loeb.



Videoreportage

Dagboek van een herdershond live op tv - repetities



De musical Dagboek van een herdershond komt live op tv bij KRO-NCRV. Musicalworld praat tijdens een repetitie met Thomas Cammaert, Angela Schijf, Jon van Eerd en producent Albert Verlinde. Ook komen kort nieuwe producties aan bod van Jesus Christ Superstar en De komedie over een bankoverval. Zondag 3 september 2023 NPO1 20.25 uur.



Videoreportage

De tocht: Theater opent deuren



Eindelijk werd de pers toegelaten tot het theater waar de Elfstedenmusical De Tocht gaat spelen. Musicalworld praat met acteurs Nandi van Beurden, Wolter Weulink, Theo Martijn Wever, Maike Boerdam en anderen.



Videoreportage

40-45: hoofdrollen bekend



Musicalworld spreekt met Soy Kroon, Gaia Aikman, Dorian Bindels en Niniane Everaert over 40-45 de musical, vanaf 21 september 2024 in Nederland.



Videoreportage

In première: Het was zondag in het zuiden



Impressie van de première van Het was zondag in het zuiden op zondag 23 juli 2023 in Tegelen. Musicalworld praat ook met Renée van Wegberg en Buddy Vedder en regisseur Servé Hermans.



Videoreportage

De mol en de paradijsvogel in première



Musicalworlds verslag van de première van De mol en de paradijsvogel van OpusOne. We praten met Laus Steenbeeke, Silyan Elkattabi en schrijver-regisseur Daniël Cohen.



Videoreportage

De tocht: repetities gestart



Op 10 juli 2023 klonk het startschot voor de repetities van De tocht, de elfstedentochtmusical. We praten met acteurs Nandi van Beurden en Wolter Weulink en regisseur Eddy Habbema.



Videoreportage

Harmonie in première in Enschede



In een zinderend Wilminktheater in Enschede ging het muziektheaterstuk Harmonie in première. Musicalworld spreekt met acteur Remko Vrijdag en schrijver-regisseur Jasper Verheugd. Ook met Julia van der Vlugt en Levi Vos.



Videoreportage

Les Misérables: 250.000 kaarten



Tijdens een feestelijke voorstelling in Carré krijgt Les Misérables een dubbele Diamond Ticket Award uit: 250.000 kaarten verkocht



Videoreportage

Be More Chill in Nederland



HEA Productions brengt cultlieveling Be More Chill naar Nederland vanaf 1 juli 2023. Musicalworld praat met drie castleden.



Videoreportage

Tristan van der Lingen over 100x Grease



Neergestreken in Rotterdam voor de 100e Grease praat de cast uitgebreid met Musicalworld. Met o.a. Tristan van der Lingen en Jonathan Vroege.



Videoreportage

Fanfare: van film naar theaterspektakel



Van legendarische film naar feelgood openluchtspektakel. Fanfare uit 1958 krijgt een eigentijdse theaterbewerking. Beelden van de première en gesprekken met acteurs Mattias Van de Vijver, Christiaan Koetsier en Hilke Bierman en schrijver Louis van Beek.



Videoreportage

Pretty Woman in Nederland: Shanna Slaap is Vivian, Lisa Loeb vertaalt



Musicalworld spreekt met Shanna Slaap en Lisa Loeb, hoofdrolspeler en vertaler van Pretty Woman, vanaf 21 september 2023 in Utrecht.



Videoreportage

Ganesha in Nederland



Ganesha de musical is vanaf 22 juni 2023 terug in Nederland, volgens Musicalworld 'de beste musical van 2010'. We praten met acteurs Marleen van der Loo, Jeroen Phaff, Maaike Widdershoven, Alexander Boone en componist Rhody Matthijs.



Videoreportage

Musical Awards Gala 2023



Op het Musical Awards Gala 2023 praten we met Gaia Aikman, Brigitte Heitzer, Joes Brauers, Erwin van Lambaart en vele anderen.



Videoreportage

Spring Awakening voor de derde keer terug



Voor de derde keer keert Spring Awakening terug naar de Nederlandse theaters. Musicalworld is op de première. Ook presenteert regisseur Koen van Dijk zijn dagboek over zijn Broadwaymusical Cyrano.



Videoreportage

25th Annual Spelling Bee naar Nederland



Repetitie van de musical The 25th Annual Putnam County Spelling Bee door internationaal theatergezelschap The Cauldron, van 12 t/m 21 mei 2023 in Theaterzaal De Rietwijker Amsterdam.



Videoreportage

Stayin’ Alive Disco Fever - feestelijke eerste voorstelling



Ferry Doedens, Esmée Dekker, Linda Verstraten brengen disco weer tot leven in het liedjesprogramma Stayin' Alive Disco Fever. Musicalworld bezoekt de eerste voorstelling.



Videoreportage

Nominatielunch Musical Awards 2023



Jaarlijkse nominatielunch voor Musical Award-kanshebbers. We praten met Milan van Waardenburg en Vajèn van den Bosch (Les Misérables) en Gaia Aikman (Aida).



Videoreportage

Soldaat van Oranje jubileert, opnieuw



Soldaat van Oranje viert zijn 12 1/2-jarig jubileum en Musicalworld is daarbij. We spreken met acteurs van het eerste uur Tijn Docter en Wouter Braaf en producenten Fred Boot en Robin de Levita.



Videoreportage

Vergeten Twentse lente in première



Precies 80 jaar na dato, op 29 april 2023, gaat De vergeten Twentse lente in première, een theaterspektakel over de april-meistaking in 1943. We praten met makers Johanna ter Steege, Stefan de Walle en Helge Slikker.



Videoreportage

Aida 2023 in première



Musicalworlds verslag van de première van Aida 2023. We praten met Gaia Aikman, Antje Monteiro en René van Kooten. Bovendien motiveert regisseur Schele Williams haar (drastische) keuzes.



Videoreportage

De ideale vleesvervanger: Sweeney Todd 2023 in première



Musicalworld bezoekt de première van Sweeney Todd 2023 door Medialane. Gesprekken met Hans Peter Janssens, Samir Hassan en Lone van Roosendaal.



Videoreportage

The Bodyguard opnieuw in première



Musicalworlds verslag van de première van The Bodyguard 2023. We praten met acteurs Nyassa Alberta, Tarikh Janssen, Nurlaila Karim en Juneoer Mers.



Videoreportage

Decor Vergeten Twentse Lente onthuld



De pers krijgt een sneak preview van het enorme decor van De vergeten Twentse lente, theaterspektakel vanaf 26 april 2023 op Vliegveld Twente. We spreken met acteurs Johanna ter Steege, Stefan de Walle, Wietse Stuiver en Giulia Radulescu.



Videoreportage

Grease met Tristan en Danique in première



Musicalworld op de première van Grease met Tristan van der Lingen en Danique Graanoogst. We praten ook met William Spaaij, Marjolijn Touw en regisseur Servé Hermans.



Videoreportage

The Bodyguard 2023: Rachel opnieuw in gevaar



Musicalworld praat met de cast van de nieuwe versie van The Bodyguard: Nyassa Alberta, Tarikh Janssen (de lijfwacht) en Juneoer Mers.



Videoreportage

Mamma Mia 2023: Donna heropent haar taverna



De vierde Nederlandse productie van Mamma Mia komt in de late zomer van 2023. We praten met acteurs Brigitte Heitzer, René van Kooten, Carolina Dijkhuizen en Soraya Gerrits.



Videoreportage

Bare - A Pop Opera volgens Stichting MAE



Musicalworld bezoekt de perspresentatie van BARE - A Pop Opera/. Stichting MAE brengt deze musical naar Nederland op 3 en 4 juni 2023.



Videoreportage

Tekstschrijver Stef Bos over Checkpoint Charlie



Musicalworld spreekt met tekstschrijver Stef Bos n.a.v. het verschijnen van het castalbum van de musical Checkpoint Charlie (Goedemorgen Theaterproducties).



Videoreportage

Les Misérables bestormt Rotterdam



Verslag van de première van Les Misérables in Rotterdam. Met Michael Muyderman, Sem Gerritsma en Yannick Plugers.



Videoreportage

Sweeney Todd start repetities



Musicalworld praat met Simone Kleinsma en Hans Peter Janssens, vanaf 13 april in Stephen Sondheims Sweeney Todd.



Videoreportage

Red Star Line (Studio100) in première



Musicalworld is in Puurs (BE) voor de première van Red Star Line, de nieuwe spektakelmusical van Studio 100. We praten met hoofdrolspelers Jelle Cleymans en Lotte Stevens en regisseur Frank Van Laecke.



Videoreportage

Aida oud versus Aida nieuw



Gaia Aikman, April Darby, Robin van den Akker en Naidjim Severina over de verschillen tussen de nieuwe en de oude versie van de populaire musical.



Videoreportage

Les Misérables in première



Musicalworlds verslag van de première van Les Misérables in Theater Carré op 5 maart 2023. We praten met acteurs Milan van Waardenburg en Vajèn van den Bosch en producenten Hans Cornelissen en Erwin van Lambaart.



Videoreportage

Laat het licht aan: Jarno Korf strijdt tegen depressie



Op zoek naar-kandidaat Jarno Korf over zijn theatervoorstelling Laat het licht aan, depressiepreventie in het theater.



Videoreportage

Première Nureyev met Jan Kooijman



Musicalworlds verslag van de première van Nureyev (De Theater BV) met Jan Kooijman.



Videoreportage

Mooiste musicalrelikwieën in één wandeltocht



Tot en met 25 maart 2023 etaleert Kunstlinie Almere de mooiste musicalkostuums en -props uit de jarenlange vaderlandse musicalgeschiedenis: Musical Up Close.



Videoreportage

Vlaamse Legally Blonde in première



Musicalworlds verslag van de première van Legally Blonde van AuFond Producties. Beelden van de feestelijke avond en gesprekken met Helle Vanderheyden, Lars Cuynen, Jo Hens en Loes Van den Heuvel.



Videoreportage

Renée van Wegberg en Bettina Holwerda in #perfect



In #perfect delen Renée van Wegberg en Bettina Holwerda de geheimen van hun drukke bestaan als moeder, huisvrouw en werkende artiest.



Videoreportage

Chicago repeteert



Happily Ever After Productions repeteert op dit moment voor Chicago, vanaf 3 maart 2023 in Amsterdam. Gesprekken met acteurs, choreografen en regisseur.



Videoreportage

Gevonden! Tristan en Danique winnen Op zoek naar…



Vlak na de finale van Op zoek naar... praat Musicalworld met winnaars Tristan van der Lingen en Danique Graanoogst, de hoofdrolspelers van Grease 2023.



Videoreportage

Checkpoint Charlie in première



Verslag van de première van Checkpoint Charlie van Goedemorgen Theaterproducties. Gesprekken met makers en acteurs Linda Verstraten, Wim Van den Driessche en Sanne den Besten.



Videoreportage

Vlaamse Priscilla Queen of the Desert in première



De Vlaamse Priscilla Queen of the Desert ging op 28 januari 2023 in première in Antwerpen. Beelden van de avond en gesprekken met acteurs Brecht Callewaert, Jeroen Logghe en Baptiste Vuylsteke.



Videoreportage

Cast van Elfstedentochtmusical De Tocht stelt zich voor



Musicalworld spreekt met de cast van De Tocht, de Elfstedentochtmusical vanaf september 2023 in Leeuwarden. Met Nandi van Beurden, Thijs Meester en Maike Boerdam.



Videoreportage

Op zoek naar Imahni, Jarno en Victor



Halverwege de zoektocht naar Sandy en Danny voor de nieuwe productie van Grease praat Musicalworld met kandidaten Victor Lammertijn, Jarno Korf en Imahni Tsolakis.



Videoreportage

Aida 2023: ondersteunende rollen bekend



Musicalworld praat met Joanne Telesford, Qshans Thode en Robin van den Akker, drie belangrijke ondersteunende rollen in de reprise van Aida, vanaf 12 april 2023 in Scheveningen.



Videoreportage

NJMT’s Robin Hood de musical in première



Musicalworlds verslag van de première van Robin Hood van NJMT. Gesprekken met acteurs Lux Parser, Cystine Carreon en Ruben Kuppens.



Videoreportage

Les Misérables 2023: repetities gestart



Musicalworld is aanwezig op de eerste repetitiedag van Les Misérables, vanaf 18 februari 2023 in de theaters. We spreken met acteurs Milan van Waardenburg, Vajèn van den Bosch, Freek Bartels, René van Kooten en regisseur James Powell.



Videoreportage

Priscilla in Antwerpen



Vanaf 27 januari 2023 speelt een Vlaamse Priscilla Queen of the Desert in Antwerpen. Musicalworld spreekt met de cast en regisseur.



Videoreportage

Nederlandse cast Les Misérables ontmoet Britse cast



Musicalworld is in Londen om met Milan van Waardenburg, Vajèn van den Bosch en Michael Muyderman naar de Britse Les Misérabless te kijken, dezelfde die Nederland in 2023 te zien krijgt.



Videoreportage

Grease 2023 presenteert cast



Het duurt nog even voor de première, maar op 23 november presenteerde Albert Verlinde de cast van Grease. We praten met Jonathan Vroege, William Spaaij, Esmée Dekker en vele anderen.



Videoreportage

Opvliegers: Girls on fire in première



De 6e editie van Opvliegers - Girls on fire ging op 21 november 2022 in première. Musicalworld praat na met Antje Monteiro, Hilke Bierman, Joanne Telesford en regisseur Joep Onderdelinden.



Videoreportage

Iris Performing Arts brengt Spring Awakening



Musicalworld bezoekt de première van Spring Awakening door Iris Performing Arts. We praten met acteurs Jarmo van Zantwijk, Gioya van Rees, Joey de Boer en Justin van den Berg.



Videoreportage

Before After in première



Before After, de vuurdoop van nieuwe musicalproducent Oatmilk, ging op maandag 7 november in première. Musicalworld kwam langs en sprak achteraf met acteurs Desi van Doeveren en Coen Bril.



Videoreportage

Aida herrijst in 2023



Musicalworld spreekt met de nieuwe cast van Aida, de musical die na 20 jaar terugkomt. Gesprek met Gaia Aikman (Aida), Naidjim Severina (Radames) en April Darby (Amneris)



Videoreportage

Jon van Eerds afscheid van Harrie Vermeulen



Met de komedie Zo vader zo zoon! neemt Jon van Eerd afscheid van zijn alter ego Harrie Vermeulen. Musicalworld bezoekt de première en praat met Jon en zijn medespelers Nandi van Beurden en Joey Schalker.



Videoreportage

Before After - de repetities



Musicalworld bezoekt een repetitie van de nieuwe musical Before After van producent Oatmilk Studio. We spreken met acteurs Desi van Doeveren en Coen Bril en regisseur Loek de Bakker.



Videoreportage

Sven Ratzke opnieuw in Hedwig and the Angry Inch



Sven Ratzke (Rocky Horror Show) is in oktober 2022 opnieuw te zien in de musical Hedwig and the Angry Inch. Musicalworld praat met de artiest.



Videoreportage

14 Cruijffs theaterspektakel gaat tweede seizoen in



14 Het theaterspektakel over Johan Cruijff' gaat zijn tweede jaar in en dat vieren ze. Gesprekken met acteurs Tobias Nierop (Cruijff) en Myrthe Burger (Danny).



Videoreportage

The Prom in première



Musicalworld op de première van The Prom. We spreken met Pia Douwes, Joke de Kruijf en Juliëtte van Tongeren.



Videoreportage

Ferry Doedens in Only Ferry



Only Ferry is het soloprogramma van Ferry Doedens, vanaf 17 oktober 2022 in de theaters. Musicalworld spreekt met de acteur-zanger.



Videoreportage

Zilveren jubileum voor René van Kooten



René van Kooten (Les Misérables, Mamma Mia!) is toe aan zijn zilveren jubileum én nadert de 50. Aanleiding voor een vrolijke tournee met de naam Op zoek naar René van Schultheis & van Kooten Live Entertainment. Musicalworld viert het feest mee.



Videoreportage

Robin Hood is een meisje volgens NJMT



Volgens musicalgezelschap NJMT dan. In navolging van I&L Entertainment (Robin Hood en het verdwenen goud (2015)) voert NJMT vanaf januari 2023 Robin Hood de musical op met een gendertwist. We praten met acteurs Lotte van der Veen, Cystine Carreon, Ruben Kuppens en schrijver-regisseur Esther Berends.



Videoreportage

Charlie and the Chocolate Factory in première



Musicalworlds verslag van de première van Charlie and the Chocolate Factory. Gesprekken met Remko Vrijdag, Noah Fontijn en Anne-Marie Jung.



Videoreportage

Jon van Eerd in Zo vader zo zoon



Eerste repetitiedag van Jon van Eerds nieuwe komedie Zo vader zo zoon. We praten met Jon, Nandi van Beurden, Joey Schalker, Suzanna Pleiter en Arie Cupé.



Videoreportage

Uitmarkt 2022: Musical Awards The Kick-Off - De repetities



Musicalworld bezoekt de repetities voor de kick-off van de Musical Awards op de Uitmarkt 2022. We spreken met Vajèn van den Bosch, Nandi van Beurden, Remko Vrijdag en vele anderen.



Videoreportage

Tina de musical krijgt nieuwe cast



Aan het begin van het nieuwe seizoen krijgt Tina - de Tina Turner musical een gedeeltelijk vernieuwde cast. We spreken met Dieter Spileers, Tjindjara Metschendorp en Steven Roox.



Videoreportage

The Prom start repetities



Musicalworld is aanwezig op de eerste repetitiedag van The Prom met Pia Douwes en Joke de Kruijf. We spreken met Pia, Joke en Juliëtte van Tongeren.



Videoreportage

Pride Amsterdam: Dood aan zee



Barrie Stevens luistert Pride Amsterdam 2022 op met Dood aan zee met Terence van der Loo en onder regie van Gerardjan Rijnders. Een gesprek na de eerste voorstelling.