Musicalworld Awards 2019

Ook dit jaar zullen de Musicalworld Awards weer worden uitgereikt. Net als voorgaande jaren komen alle professionele Nederlandse en Vlaamse producties in aanmerking voor een nominatie. De awards van dit seizoen zijn voor producties die in première gingen tussen 1 juli 2018 en 1 juli 2019. Er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen grote en kleine producties.
De afgelopen maand heeft de redactie gewikt en gewogen en is uiteindelijk tot een volledige lijst met nominaties gekomen. Voor elke categorie zijn maximaal 5 genomineerden bepaald.
Dit jaar is er een nieuwe categorie. We zien een trend om regionaal muziektheaterstukken te produceren, en daarom zijn deze voorstelling in een aparte categorie opgenomen..
Sinds 2009 hebben we bij Musicalworld de Musicalworld Kids Awards. Voor de Musicalworld Kids Awards 2019 kan er wederom gestemd worden op 2 categorieën. De beste prestatie van een kindercast, en de beste musical met kinderen/jongeren als doelgroep.


Ik wil nu stemmen!

Iedere bezoeker van Musicalworld kan zijn of haar stem laten horen via de Musicalworld Awards 2019. Wanneer je lid bent van Musicalworld, kun je direct door naar het stemmen, en wanneer je nog geen lid bent, hebben we alleen een naam en een email adres nodig om te voorkomen dat er dubbel gestemd wordt. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 31 augustus 2019. De bekendmaking van de winnaars van de Musicalworld Awards 2019 vindt in de daarop volgende week plaats

» Direct door naar het stemformulier van de Musicalworld Awards 2019!

Stemformulier
Nieuws