Audities De Brandgrens
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2007-03-10

  [ # 1 ] 11 March 2007 01:59 AM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2007-03-10

Rotterdams LEF maakt eigentijds theater vanuit een streetwise benadering, waarin academische theatertradities vermengd worden met expressievormen van de straat. Door de combinatie van theater, dans, multimedia en muziek staat Rotterdams LEF voor multidisciplinair en dynamisch jongerentheater. De hartslag van de stad vertolkt door jonge spelers die uitgedaagd worden de waan van de dag te overstijgen.

Vanaf 2005 is Rotterdams LEF bezig met de trilogie Geloof, Hoop en Liefde. De theatervoorstelling De Brandgrens is het tweede deel in de trilogie en is gebaseerd op het thema Hoop.

De Brandgrens is een verhaal over vriendschap en verraad, woede en wraak en gaat over drie Antilliaanse jongens in Rotterdam, die de aanleiding vormen van hevige rellen in de stad. Tegen de achtergrond spelen de rellen op Curaçao in 1969 een rol.
Voor deze nieuwe voorstelling, die door heel Nederland zal touren, is Rotterdams LEF op zoek naar talentvolle en enthousiaste spelers in de leeftijd van 19 tot en met 25 jaar. Wij vinden het belangrijk dat je het een uitdaging vindt om dynamisch en actueel theater te maken voor een jong publiek. Enige ervaring op het gebied van theater is een pré. De audities vinden plaats op 13 en 14 april 2007 in Theater Hal 4 in Rotterdam.

Salaris op basis van ervaring en CAO Theater.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je CV inclusief foto naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rotterdams LEF op 010-4126031 (vragen naar Charlotte Schepers)