8 of 8 | ‹ First  < 6 7 8
Het grote vul het verhaal maar aan spel!
  [ # 106 ] 07 January 2007 11:51 AM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  3396
Geregistreerd  2004-12-05

De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn

  [ # 107 ] 09 January 2007 06:23 PM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  3287
Geregistreerd  2006-05-26

[quote author=“Rodermondje”]De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn

ego en

  [ # 108 ] 09 January 2007 06:24 PM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  3287
Geregistreerd  2006-05-26

(verwijderd) dubbel gepost :oops:

  [ # 109 ] 10 January 2007 01:47 PM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  3396
Geregistreerd  2004-12-05

De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn ego en zijn haaruitval. Wat Bert en Ernie niet begrepen was wat Patty daar aan kon doen, dus vroegen ze het aan Meneer Aart. Meneer Aart antwoorde: Jongelui, Patty kan

  [ # 110 ] 11 January 2007 09:07 PM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  3287
Geregistreerd  2006-05-26

[quote author=“Rodermondje”]De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn ego en zijn haaruitval. Wat Bert en Ernie niet begrepen was wat Patty daar aan kon doen, dus vroegen ze het aan Meneer Aart. Meneer Aart antwoorde: Jongelui, Patty kan

alle zorgen wegdrinken

  [ # 111 ] 06 March 2007 05:02 AM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  7944
Geregistreerd  2004-12-14

De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn ego en zijn haaruitval. Wat Bert en Ernie niet begrepen was wat Patty daar aan kon doen, dus vroegen ze het aan Meneer Aart. Meneer Aart antwoorde: Jongelui, Patty kan alle zorgen wegdrinken, dan is iedereen alles zó vergeten! Wat niemand namelijk wist, was dat zij wonderrrPatty was!

   Handtekening   

Sing like no one is listening, dance like no one is watching, and love like you’ve never been hurt.

  [ # 112 ] 15 March 2007 11:32 AM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  3396
Geregistreerd  2004-12-05

De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn ego en zijn haaruitval. Wat Bert en Ernie niet begrepen was wat Patty daar aan kon doen, dus vroegen ze het aan Meneer Aart. Meneer Aart antwoorde: Jongelui, Patty kan alle zorgen wegdrinken, dan is iedereen alles zó vergeten! Wat niemand namelijk wist, was dat zij wonderrrPatty was!
Maar Erwin geloofde er niks van en belde Joop om te zeggen dat Meneer Aart zijn

  [ # 113 ] 15 March 2007 03:24 PM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  444
Geregistreerd  2003-11-03

De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn ego en zijn haaruitval. Wat Bert en Ernie niet begrepen was wat Patty daar aan kon doen, dus vroegen ze het aan Meneer Aart. Meneer Aart antwoorde: Jongelui, Patty kan alle zorgen wegdrinken, dan is iedereen alles zó vergeten! Wat niemand namelijk wist, was dat zij wonderrrPatty was!
Maar Erwin geloofde er niks van en belde Joop om te zeggen dat Meneer Aart zijn fantastische ideeën misschien wel in een musical over patty verwerkt konden worden.

  [ # 114 ] 19 March 2007 11:10 AM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  3396
Geregistreerd  2004-12-05

De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn ego en zijn haaruitval. Wat Bert en Ernie niet begrepen was wat Patty daar aan kon doen, dus vroegen ze het aan Meneer Aart. Meneer Aart antwoorde: Jongelui, Patty kan alle zorgen wegdrinken, dan is iedereen alles zó vergeten! Wat niemand namelijk wist, was dat zij wonderrrPatty was!
Maar Erwin geloofde er niks van en belde Joop om te zeggen dat Meneer Aart zijn fantastische ideeën misschien wel in een musical over patty verwerkt konden worden. Joop vond dat maar niks, maar bedacht wel een musical over het dramatische leven van Ieniemienie, die al zoveel had meegemaakt, waaronder een

  [ # 115 ] 03 April 2007 10:55 AM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  335
Geregistreerd  2004-10-29

De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn ego en zijn haaruitval. Wat Bert en Ernie niet begrepen was wat Patty daar aan kon doen, dus vroegen ze het aan Meneer Aart. Meneer Aart antwoorde: Jongelui, Patty kan alle zorgen wegdrinken, dan is iedereen alles zó vergeten! Wat niemand namelijk wist, was dat zij wonderrrPatty was!
Maar Erwin geloofde er niks van en belde Joop om te zeggen dat Meneer Aart zijn fantastische ideeën misschien wel in een musical over patty verwerkt konden worden. Joop vond dat maar niks, maar bedacht wel een musical over het dramatische leven van Ieniemienie, die al zoveel had meegemaakt, waaronder een understudy-rol voor de muis Jerry uit de tekenfilm ‘Tom and Jerry’.
Dit was Ieniemienie zo goed bevallen dat ze een muzienval plaatste waar Jerry intrapte.
Eigenlijk heette ze ook Evil Mienie, de evil muis.

   Handtekening   

Zelfs in een orkaan blijft je suikerspin staan!

  [ # 116 ] 07 April 2007 12:38 PM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  3396
Geregistreerd  2004-12-05

De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn ego en zijn haaruitval. Wat Bert en Ernie niet begrepen was wat Patty daar aan kon doen, dus vroegen ze het aan Meneer Aart. Meneer Aart antwoorde: Jongelui, Patty kan alle zorgen wegdrinken, dan is iedereen alles zó vergeten! Wat niemand namelijk wist, was dat zij wonderrrPatty was!
Maar Erwin geloofde er niks van en belde Joop om te zeggen dat Meneer Aart zijn fantastische ideeën misschien wel in een musical over patty verwerkt konden worden. Joop vond dat maar niks, maar bedacht wel een musical over het dramatische leven van Ieniemienie, die al zoveel had meegemaakt, waaronder een understudy-rol voor de muis Jerry uit de tekenfilm ‘Tom and Jerry’.
Dit was Ieniemienie zo goed bevallen dat ze een muzienval plaatste waar Jerry intrapte.
Eigenlijk heette ze ook Evil Mienie, de evil muis.
Tommie was daar heel jaloers op en verkleedde zichzelf als Tweety en zei tegen Joop:

  [ # 117 ] 07 April 2007 11:25 PM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  335
Geregistreerd  2004-10-29

De dochter van de selderkweker ging naar het dorp om op weg naar haar vader, die vast zat met zijn tong aan een lantaarnpaal,en vreselijke pijn had. Ze had een beitel en een hamer bij zich om de man die haar vader vastgelijmd had te helpen met het maken van een ventieldopje dat hij twee jaar eerder uit het paard van sinterklaas zijn chinees afhaalmenu had getoverd. Eenmaal daar aangekomen zei de man kwaad dat het paard van sinterklaas hoogzwanger bleek te zijn van een zesling… Dus was de man kwaad op de dochter van de selderkweker omdat zij het paard van sinterklaas zwanger heeft gemaakt met een desinfecterende afwasmiddel, uit het keukenkastje van vrouw Holle, die de oma van de dochter van de selderkweker was, die even niet oplette omdat ze de koeien ook desinfecterend aan het bevruchten was. Waar zij erg van kon genieten. Toen kwam de vader van de dochter van de selderkweker aanlopen, die tot haar grote verbazing met zijn onderbroek op zijn kop liep en zich doodschaamde omdat in de onderboek een dikke teletubbie zat met twee bananen in zijn neus,omdat hij zo bang was dat Roodkapje en de zeven dwergen, samen met sneeuwwitje een klopboormachine de kamer mee in zouden nemen. Maar toen zei meneer Aart tegen Pino dat Bert en Ernie een platonische sexrelatie hebben, zodat Pino erg jaloers werd en ernie uit pure frustatie één banaan in bert zijn oor stak met als gevolg dat meneer Aart een bloedneus kreeg, Pino gaf meneer aart toen een potlood waarmee meneer Aart WTFBBQLOLROFLLMAO op een a4tje scheef. Daar stond Roodkapje wel even raar van te kijken, ze had niet verwacht dat meneer Aart zoveel letters kende. Toen hoorde Pino een raar geluid, het kwam uit de kandelaar van de moordenares van Lumiere. Die vermoord werd op de avond van de 4564313e lingo-aflevering, wat ook de avond van halloween was. Albert Verlinde, die net een taart had gebakken, kwam binnen en zei: “Jeee! wat is het hier een chaos!! Welke holbewoner heeft hier de deur van zijn inrichting open laten staan?”
Meneer Aart en Pino en Vrouw Holle zeiden toen in koor: DOE MIJ MAAR EEN GLAS RANJA!!!!
waarop albert zei: maar, maar, ik heb helemaal geen ranja, ik heb alleen appelsap…. Dit maakte Vrouw Holle zo boos dat ze haar desinfecterende doekje pakte en Albert zwanger maakte. Maar daar werd Roodkapje zooo kwaad om dat ze bijna Albert een mep gaf met haar rode kapje en zei: heb je wel eens van SOA’s gehoord.
en als je maar niet denk dat ik op die koter zal passen, ik heb het aldruk genoeg met mn oma en wolven!
ik ben dr klaar mee! doei ik ga naar mn oma. Vrouw Holle storte in en smeekte Albert om vergiffenis, maar Albert wilde er niets van weten en liep naar de slijter voor een goede borrel maar bij de slijter aangekomen, zag hij Do en kreeg spontaan een idee voor Cinderella. Niet iedereen was het ermee eens maar dat kon Albert niets schelen, do moest cinderella worden omdat ze zo goed hoedjes van papier kon vouwen en ze kon het heel goed vinden met Pino, wat erg belangrijk was voor deze rol, omdat Pino de rol van knappe Prins op zich mag nemen, met als understudy Ben Cramer, hier was Do zo blij mee dat ze Ben spontaan naar de winkel stuurde om een grote pot met slijmerige, stinkende, glibberige pot schoonmaak pindakaas. Niemand wist wat Do daarmee van plan was, maar meneer Aart had wel een idee. hij zei: “ik denk dat ze er mee wil gaan bergbeklimmen, omdat het algemeen bekend is dat het goed is voor extra goed resultaat bij het scheren op de berg maar de bijwerking er van is dat je er hele dikke voeten van krijgt. Maar dat vind Do niet erg want ze is juist dol op Hobbits maar niet als ze net d’r nagels heeft gelakt. Dan gaan de lichten ineens uit en verschijnt er een geest…...maar het is geen geest, het is carlo boszhart die heeft lopen strooien met meel, omdat hij op zoek was naar Hans en Grietje, maar bang was dat hij de weg terug niet zou kunnen vinden. Pino vond dat maar dom en zei tegen Carlo: rondjes fietsen in het bos is veel slimmer omdat je dan alle bomen kan horen. Carlo snapte er niks van, en Ernie wist wel hoe dat kwam, hij had carlo de vorige avond gezien in de kroeg, waar hij een groot glas water had besteld maar het niet had opgedronken omdat hij zag dat er in het glas water een piepklein maar toch duidelijk te zien roeibootje dreef, in dat roeibootje zag hij een vrijend koppeltje, namelijk Irene Moors en Joop van den Ende, die elkaar elk hoekje van de roeiboot lieten zien, maar toen ineens schrokken van… een gigantische tsunamie veroorzaakt door Erwin van Lambaart die jaloers was op Irene omdat ze Joop zo ontzettend sexy met zijn roze gestrepten stropdas aan het lachen maakte vanwege de mop die zij vertelde. De mop ging over een vogel die onderste boven een liedje over oud en nieuw zong, het liedje ging zo:
het jaar is weer voorbij daarvan wordt ik niet zo blij naast mij zit een grote bij en die prikt mij in mn zij.
Erwin vond het maar een stomme mop en een stom liedje, dus pakte hij een rubberen eendje om irene te slaan, maar daar stak ernie een stokje voor, hij riep: Supercalifragilisticexpialidocious, erwin schrok hier zo van dat hij bedacht dat Patty Brard wel een leuke Mary Poppins zou zijn, patty zei trouwens nee tegen deze rol, zr had al een nieuwe baan, namelijk de nieuwe coach van Gordon die de strijd aan gaat met zijn ego en zijn haaruitval. Wat Bert en Ernie niet begrepen was wat Patty daar aan kon doen, dus vroegen ze het aan Meneer Aart. Meneer Aart antwoorde: Jongelui, Patty kan alle zorgen wegdrinken, dan is iedereen alles zó vergeten! Wat niemand namelijk wist, was dat zij wonderrrPatty was!
Maar Erwin geloofde er niks van en belde Joop om te zeggen dat Meneer Aart zijn fantastische ideeën misschien wel in een musical over patty verwerkt konden worden. Joop vond dat maar niks, maar bedacht wel een musical over het dramatische leven van Ieniemienie, die al zoveel had meegemaakt, waaronder een understudy-rol voor de muis Jerry uit de tekenfilm ‘Tom and Jerry’.
Dit was Ieniemienie zo goed bevallen dat ze een muzienval plaatste waar Jerry intrapte.
Eigenlijk heette ze ook Evil Mienie, de evil muis.
Tommie was daar heel jaloers op en verkleedde zichzelf als Tweety en zei tegen Joop:
Sapperdeflipperdefloepflap, doe mij maar een lekkere portie beukenootjes, dat wordt smikkelen en smullen.

   Handtekening   

Zelfs in een orkaan blijft je suikerspin staan!

‹ First  < 6 7 8
8 of 8