Zangweek in de Spaanse Pyreneeën
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Van 5 tot 11 augustus geeft Elly Machtel de Workshop “Lekker Zingen” op “La Colina”, een prachtige locatie in de Spaanse Pyreneeën.
La Colina is een voormalig klooster waar al ruim 10 jaar met veel succes allerlei creatieve workshops worden georganiseerd.

cursus pop/jazz zang met piano- en gitaarbegeleiding
Deze cursus is bedoeld voor mensen die een week lekker willen zingen. Vooral pop- en jazzsongs worden doorgespit en gerepeteerd. We gaan zowel eenstemmig als meerstemmig zingen in een groep.

verloop van de cursus
Elke ochtend beginnen we met een opwarming van het lichaam en de stem. In de lessen werken we aan zangtechniek zoals ademhaling en stemvorming. Bij het oefenen van de zangstukken besteden we aandacht aan timing, frasering, vorm, ritme, tekstbehandeling en improvisatie. Je krijgt middelen aangeboden om je stem als expressief verlengstuk van de ziel te gebruiken. Met de groep gaan we arrangementen maken met eigen interpretaties.

een lied wat je altijd hebt willen zingen
Tijdens de cursus is er individuele aandacht. Een lied wat je altijd hebt willen zingen kun je instuderen met piano- of gitaarbegeleiding en eventueel uitvoeren. Neem zelf één of meerdere zangstukken mee. Er zijn ook songbooks aanwezig waaruit je iets kunt kiezen.

ervaring
Voor de cursus is enige zangervaring gewenst, maar niet noodzakelijk. Noten lezen is handig, geen must.

presentatie
Tussendoor is er gelegenheid om ingestudeerde zangstukken ten gehoren te brengen zowel voor solisten als voor de groep. Elke cursusweek wordt afgesloten met zanguitvoeringen gecombineerd met een expositie, een voordracht of een presentatie van andere cursussen.

“Al weer een halve week terug en nog steeds lekker nagenietend van La colina! 2 Fantastische weken heb ik hier doorgebracht. Een geweldige sfeer, fijne mensen, inspirerende en ontspannen cursussen en lekker eten. Iedereen reuze bedankt en vast tot ziens!”
Hilde

begeleiding
Elly Machtel (zangeres/vocal coach, actrice) studeerde af aan het Conservatorium in Hilversum. Ze zingt o.a. in de jazz-showband “Sugar Hill Express”, de vocalgroup “Voices” en in het kindertheaterduo de Tinkerbells, waarmee ze drie albums uitbracht bij o.a. Disney-Records. Zij is als zangcoach werkzaam bij diverse koren, theaterproducties en televisieprogramma’s. Meer informatie http://www.zingenindezon.nl

Kosten: 510,- per week (incl. cursus, materiaal en een volpension verblijf met 6 overnachtingen)e-mail:
Voor vragen mail of bel Elly :info@zingenindezon.nl telefoon: 0628765854 of
kijk voor nog meer foto’s en (reis)informatie op .(JavaScript must be enabled to view this email address)

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”

  [ # 1 ] 21 May 2007 09:52 AM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6127
Geregistreerd  2004-03-15

Ik zie op de site ook nog het volgende staan:
- Songfestival zeilcruise langs de Turkse west-kust(19 t/m 26 mei 2007)
- Musical zeilcruise langs de Turkse west-kust (6 t/m13oktober 2007)

Wat een leuk initiatief! En zeker niet duur voor een week!

   Handtekening   

Have you ever yearned to go, past the world you think you know,
been in thrall to the call of the beauty underneath?