Word jij onze Aladdin of Jasmine???
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  18
Geregistreerd  2006-12-14

Voor de Musical Academy van FanWork zijn wij op zoek naar getalenteerde jongeren van 13 t/m 21 jaar die willen stralen in onze nieuwe musical ALADDIN!

Droom jij van een musical carrière en wil je op hoog niveau een musicalopleiding volgen, schrijf je dan snel in via http://www.fanwork.nl/musicalacademy

Audities
Op 15, 16, 22 en 23 december zijn er audities voor Aladdin de musical. Deze audities worden gehouden in De Meern (nabij Utrecht). Na inschrijving via http://www.fanwork.nl/musicalacademy formulier krijgen jongeren die in aanmerking komen voor de audities via e-mail een uitnodiging voor één van de auditiedagen. In deze uitnodiging staat alle informatie die je nodig hebt als auditant.
Tijdens de auditie zal er getoetst worden op zang- drama- en danskwaliteiten. Tevens wordt er gekeken naar de manier waarop je jezelf presenteert.
Voor de auditie wordt - om het aantal “no shows” te reduceren - een auditieborg gevraagd van € 20,-. Op de dag van je auditie krijg je deze borg contant terug.

FanWork Musical Academy
De Musical Acadamy van FanWork is bedoeld voor talentvolle en ambitieuze jongeren die zich willen ontwikkelen in het musicalvak en willen doorstromen naar professionele producties en/of opleidingen.
FanWork ontwikkelt en produceert hoogwaardige musicalproducties en laat jong theatertalent kennis maken met alle facetten van het vak. De jongeren worden door een professioneel team opgeleid in zang, dans en drama en doen tegelijkertijd podiumervaring op in de professioneel opgezette musicalproducties. Periodiek vinden er individuele beoordelingen plaats.
Voor haar producties selecteert FanWork middels audities talentvolle jongeren (13 t/m 21 jaar) vanuit het hele land. De spelersgroep repeteert iedere zaterdag werkt toe naar 10 tot 15 voorstellingen die in de zomermaanden op het programma staan in verschillende openluchttheaters. Tevens volgt er ieder najaar nog een aantal voorstellingen in de reprise.
Veel jongeren vanuit de Musical Acadamy van FanWork waren al te zien in professionele producties. Zo was een aantal castleden van vorige producties te bewonderen in grote musicalproducties als Ciske de Rat, Annie, Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen meneer?, Kuifje, Beauty and the Beast en The Sound of Music en bij diverse talentenjachten en tv shows zoals Kinderen voor Kinderen.
Voor de producties van de Musical Acadamy laat FanWork ieder jaar een geheel nieuwe musical schrijven en componeren.

Overige informatie
Voor de Musical Academy met Aladdin de musical als eindproduct wordt een deelnemersbijdrage gevraagd van € 350,-. De repetities vinden plaats vanaf januari t/m augustus (m.u.v. een maand zomervakantie) op zaterdagen van 11.00 t/m 17.00 uur in De Meern (nabij Utrecht)

Voor meer informatie over FanWork kijk je op http://www.fanwork.nl en op
http://www.robinhooddemusical.nl (Musical Acadamy productie van 2007).

Heb je vragen over de auditie? Bel dan met FanWork via 030-6866911.

Tot ziens op de auditie!

FanWork
Musicalopleidingen en Theaterproducties

  [ # 1 ] 20 November 2007 10:58 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Is het jouw droom om musicalster te worden; doe dan nu auditie!!

Jong talent (13 t/m 21 jaar) gezocht voor Aladdin de musical


UTRECHT - FanWork zoekt talentvolle jongens en meisjes van 13 tot en met 21 jaar voor haar nieuwste productie Aladdin de musical. De productie zal het eindresultaat zijn van lessen aan de Musical Academy. Onder begeleiding van ervaren docenten zullen de gekozen spelers toewerken naar 10 tot 15 voorstellingen die in de zomermaanden plaatsvinden op exclusieve locaties.

De Musical Acadamy van FanWork is bedoeld voor talentvolle en ambitieuze jongeren die zich willen ontwikkelen in het musicalvak en willen doorstromen naar professionele producties en/of opleidingen. Gedurende 7 maanden krijgen zij op zaterdagen (11.00 uur tot 17.00 uur) van vakbekwame docenten les in zang, dans en spel. Tegelijkertijd wordt hard gewerkt aan Aladdin de musical; net als eerdere producties een eigen productie van FanWork.

Aladdin de musical vertelt het verhaal van de dappere en slimme straatjongen Aladdin die droomt van rijk zijn en in een prachtig kasteel wonen. Prinses Jasmine woont in een paleis, maar is toch ongelukkig. Haar vader wil haar uithuwelijken, maar Jasmine wil alleen trouwen met iemand van wie ze houdt. Ondertussen heeft de sluwe grootvizier Jafar zijn oog laten vallen op een wonderlamp die diep verborgen ligt in de Grot der Wonderen, maar alleen iemand met een zuiver geweten kan deze lamp bemachtigen. Aladdin is zo iemand. Via een list wordt Aladdin de grot in gelokt waar het hem uiteindelijk lukt om de wonderlamp te veroveren. Hij krijgt er alleen wel een bijdehante Geest bij cadeau……. Aladdin’s grootste wens gaat in vervulling, want hij verandert in een rijke prins. Maar Jafar laat het niet op zich zitten en er loert gevaar. Zal het Aladdin lukken de grootvizier te verdrijven en zal hij uiteindelijk ook het hart van Jasmine kunnen veroveren?

Aladdin de musical is de vierde productie van FanWork. Eerder waren al Repelsteeltje de musical en Hans en Grietje de musical te zien. Het meest recente project van FanWork is Robin Hood de musical. Deze voorstelling was afgelopen zomer te zien bij Kasteel de Haar in Haarzuilens. Inmiddels is bekend dat de voorstelling wegens het enorme succes daar ook nog te zien zal zijn in de kerstvakantie. Op 28, 29 en 30 december is het Pim Jacobs Theater in Maarssen de locatie. Voor meer informatie en kaartverkoop kunt u terecht op http://www.robinhooddemusical.nl

Audities
Jongens en meisjes die auditie willen doen voor Aladdin de musical moeten op 1 augustus 2008 minimaal 13 jaar oud zijn. Inschrijving is mogelijk tot en met 21 jaar. Wie zich wil inschrijven kan op http://www.fanwork.nl een auditieformulier downloaden. De audities zullen plaatsvinden Op 15, 16, 22 en 23 december. De repetities beginnen in januari en vinden elke zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur plaats in De Meern (nabij Utrecht).

Over de FanWork Musical Academy

FanWork ontwikkelt en produceert hoogwaardige musicalproducties waarmee ze jong theatertalent kennis laat maken met alle facetten van het musicalvak. De jongeren worden door een vakbekwaam team opgeleid in zang, dans en drama en doen tegelijkertijd podiumervaring op in de professioneel opgezette musicalproducties. Periodiek vinden er individuele beoordelingen plaats. Voor haar producties selecteert FanWork middels audities talentvolle jongeren (13 t/m 21 jaar) vanuit het hele land. Veel jongeren vanuit de Musical Acadamy van FanWork waren al te zien in professionele producties als Ciske de Rat, Annie, Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen meneer?, Kuifje, Beauty and the Beast en The Sound of Music en bij diverse talentenjachten en tv shows zoals Kinderen voor Kinderen.

  [ # 2 ] 16 December 2007 05:26 PM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2007-12-15

is het erg als ik gister een mail had gestuurd