Stichting Mà‰T zoekt auditanten voor LOT in ‘Urinetown’ (Hoofddorp)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Persbericht
OPROEP: Stichting Mà‰T zoekt auditanten voor ‘Urinetown’
Hoofddorp - Op 20, 21 en 22 april 2017 zal Stichting Mà‰T in de kleine zaal van Schouwburg de Meerse ‘Urinetown, de musical’ op de planken zetten. In de maand september worden hiervoor audities gehouden. Zie jij jezelf in deze productie en wil je in aanmerking komen voor een rol of een plek in het ensemble? Meld je dan aan via .(JavaScript must be enabled to view this email address).

“Urinetown” vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. “Urinetown” zit boordevol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals als “Les Misérables” en “West Side Story”. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak. “Urinetown” is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is weliswaar plassen, maar het gaat over alledaagse zaken die ons allemaal raken.

Stichting Mét
De Haarlemmermeer mocht zich 20 jaar gelukkig prijzen met de aanwezigheid van Musicalgroep ‘Face’. Wat ooit als kleinschalig clubje begon, ontwikkelde zich gestaag richting gevestigd kunstproduct. In 2014 was het dan ook tijd om de ambitieuze vleugels verder uit te slaan! Onder de naam ‘Stichting Mà‰T’ wordt doorgebouwd op de door ‘Face’ gelegde grondvesten.  Stichting Mà‰T treedt naar buiten als nieuw en onderscheidend theatercollectief waarbij getalenteerde en gemotiveerde amateurs zich kunnen aansluiten. Het doel van het collectief is om gezamenlijk musical -en andere theaterproducties- van hoog niveau te maken in de regio Groot Amsterdam. Je als deelnemer verder mogen ontwikkelen is een speerpunt. De naam Mà‰T is niet zo maar gekozen. Het vat de drie voor de stichting belangrijke karakteristieken ‘motivatie’, ‘energie’ en ‘talent’ kernachtig samen. Daarbij staat Mà‰T als talig symbool voor het toevoegen van waarde in de breedste zin van het woord. Na in mei 2015 succesvol de bekende Disneymusical ‘The Beauty and The Beast’ te hebben opgevoerd gaan zij nu hun passie leggen in de musical ‘Urinetown’.

[ Gewijzigd: 13 October 2016 11:59 AM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 13 October 2016 11:59 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Lot gezocht! (Urinetown, the musical)

Voor deze amateurproductie van Urinetown op hoog niveau zoeken wij een Lot Kleinhart (hoofdrol). Je hebt passie voor theater en het spreekt je aan om in april 2017 met een bevlogen theatercollectief een topproductie op de planken te zetten (Schouwburg de Meerse te Hoofddorp). Je bent energiek, hebt een goede zangstem (Sopraan) en bent een sterke actrice met een komische timing. De speelleeftijd van Lot is 18-28 jaar. Ben jij onze Lot? Meld je dan vandaag nog aan voor de audities via: .(JavaScript must be enabled to view this email address). We repeteren iedere dinsdagavond en een weekenddag per maand in Hoofddorp.

Het verhaal:

“Urinetown” vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. “Urinetown” zit boordevol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals als “Les Misérables” en “West Side Story”. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak. “Urinetown” is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is weliswaar plassen, maar het handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken.

Zie http://www.passievoortheater.nl voor meer informatie en like ook onze facebookpaginawww.facebook.com/ zodat je altijd als eerste op de hoogte bent!