Opvliegers
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Antje Monteiro in swingende comedy Opvliegers
Rick Engelkes doorbreekt taboe
Dat de overgang niet je ondergang betekent, laat Rick Engelkes Producties komend seizoen zien in de swingende en herkenbare comedy Opvliegers. Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume zingen en spelen in deze herkenbare voorstelling voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan hikken of er juist middenin zitten. In het theaterstuk zien we de vier vriendinnen die voor de vijfde keer met hun reisclub De Opvliegers op vakantie gaan. Op hun bestemming Bali komen ze zichzelf tegen. De vier dames zitten aan het begin of in het midden van hun overgang en op humoristische wijze laten ze zien wat het betekent om last te hebben van opvliegers, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid en stemmingswisselingen.
Zelf weten de vier actrices er alles van af en beseffen zij als geen ander dat gedeelde smart halve smart is! Eén ding is zeker: ze komen anders thuis dan hoe ze vertrokken.
Het is voor Rick Engelkes is niet de eerste keer dat hij een voorstelling met vrouwen voor vrouwen maakt. Al eerder produceerde hij De Huisvrouwenmonologen waar Anne-Mieke Ruyten ook in meespeelde. “Opvliegers zal voor iedereen herkenbaar zijn,” zegt Rick Engelkes. “Iedere vrouw krijgt in haar leven hier mee te maken. Hoe leuk moet het dan zijn om al die lastige kwalen vertaald te zien in deze voorstelling.”
Opvliegers, dat op 14 december in première gaat in Theater de Meervaart in Amsterdam, is sexy, swingend, hilarisch, ontroerend en soms ook gewoon vreselijk warm. De voorstelling is van 19 november 2015 tot en met 9 april 2016 te zien in de Nederlandse theaters. Martin Michel neemt de regie op zich en Allard Blom is verantwoordelijk voor het script. Kaarten voor Opvliegers zijn vanaf heden te koop in de betreffende theaters. Meer informatie over deze voorstelling en Rick Engelkes Producties is terug te vinden op http://www.rep.nu.

  [ # 1 ] 03 December 2015 08:19 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1415
Geregistreerd  2004-09-12

Vlak voor de eerste try-out van Opvliegers sprak Musicalworld.TV met twee hoofdrolspelers, Antje Monteiro en Anne-Mieke Ruyten.

De video is te zien onder Artikelen
en op Musicalworld.TV’s eigen plek.

  [ # 2 ] 18 December 2015 06:29 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1415
Geregistreerd  2004-09-12

Onlangs is Opvliegers met Antje Monteiro en Anne-Mieke Ruyten in première gegaan. Musicalworld.TV was aanwezig en maakte een videoreportage.

De videoreportage is te zien onder Artikelen
en op Musicalworld.TV’s eigen plek.

  [ # 3 ] 25 February 2016 11:23 PM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  2700
Geregistreerd  2012-06-25

Opvliegers krijgt een vervolg!  http://musicalsites.nl/index.php/musical-nieuws-uit-nederland-en-belgie/5486-comedy-opvliegers-krijgt-vervolg-opvliegers-in-de-sneeuw

   Handtekening   

Ik voel me voorgoed…..echt….. WICKED

  [ # 4 ] 23 December 2016 11:28 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1415
Geregistreerd  2004-09-12

Musicalworld.TV was op de première van Opvliegers 2: In de sneeuw en maakte een videoverslag.

De video is te zien onder Artikelen.