Voor alles een eerste keer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

William Spaaij regisseert ‘Voor alles een eerste keer’

Vorige week maakte STENT Producties bekend dat hun nieuwe productie ‘Voor alles een eerste keer’ vanaf mei 2017 in het theater te zien zal zijn. Het theaterconcert zit vol herkenbare momenten en brengt daarbij een ode aan de Nederlandse popmuziek. Vandaag werd bekend dat niemand minder dan William Spaaij de productie zal gaan regisseren.

Spaaij is als musicalacteur bekend door zijn hoofdrollen in musicals als ‘Mary Poppins’, ‘Fame’, ‘Footloose’ en ‘De kleine blonde dood’. Momenteel is hij avond aan avond te zien in de musical ‘Hair’ van Stage Entertainment. Naast zijn carrière op het toneel is William ook nog werkzaam als regisseur, dit deed hij onder andere voor de musical ‘Dreamgirls’.

‘Voor alles een eerste keer’ laat je kennis maken met vier jongvolwassenen die aan het begin van hun leven staan en te maken krijgen met allerlei eerste keren: liefde, alcohol, seks, werk, studie en nog veel meer zaken waar vrijwel ieder persoon tegenaan loopt op die leeftijd. Ook zit de voorstelling vol met Nederlandstalige popmuziek.

Naast de regie van William Spaaij zal het script geschreven worden door Dick van den Heuvel en de choreografie verzorgd worden door Anouk Poell. Momenteel zijn de audities nog in volle gang om de invulling van de cast te voltooien.

‘Voor alles een eerste keer’ zal vanaf 10 mei 2017, met slechts 7 concerten, te zien zijn in Theater De Fransche School te Culemborg. De kaartverkoop is reeds gestart, bekijk voor meer informatie http://www.stentproducties.nl of boek direct tickets op http://www.vooralleseeneerstekeer.nl

  [ # 1 ] 04 February 2017 10:28 AM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  4150
Geregistreerd  2012-03-09

De cast van deze voorstelling zal bestaan uit Rose-Anne van Elswijk, Thomas Kuipers, Daisy Duin en Mitch Wolterink.

   Handtekening   

“Elphaba, je bent de mooiste…”

  [ # 2 ] 04 February 2017 06:40 PM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1024
Geregistreerd  2013-05-26

Het is wel te hopen dat Daisy flink aan haar zang heeft gewerkt. In Sky zong ze schreeuwerig én vals, een voor het gehoor vrij desastreuze combinatie.

  [ # 3 ] 05 February 2017 08:24 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Het volledige persbericht:

Volledige cast ‘Voor alles een eerste keer’ bekend
Vandaag is door STENT Producties de volledige cast onthuld van de nieuwe theaterproductie ‘Voor alles een eerste keer’. De vier jongvolwassenen die men zal gaan volgen tijdens al hun eerste keren zijn Rose-Anne van Elswijk, Thomas Kuipers, Daisy Duin en Mitch Wolterink.
‘Voor alles een eerste keer’
Het publiek zal kennis maken met vier jonge mensen kennen die aan het begin staan van hun leven. Maar op dat moment in hun leven krijgen ze te maken met hun eerste keren..

Een show over de eerste keren in liefde, seks, werk, school en nog veel waarmee vrijwel iedereen zich kan identificeren. Een voorstelling vol herkenbaarheid waarbij er een ode wordt gebracht aan de Nederlandse (pop)muziek.
Cast
Rose-Anne van Elswijk speelde eerder hoofdrollen in ‘SPIJT de musical’ en momenteel is ze te zien in de musical ‘Razend’. Thomas Kuipers was afgelopen twee seizoenen te zien in de succesvolle theaterproductie ‘Kiss of the Spiderwoman’ en ‘Sweeney Todd’. In die laatstgenoemde productie was ook Mitch Wolterink te bewonderen evenals in de productie als ‘RENT’. Voor die laatste productie ontving hij een Musical Award voor ‘Beste mannelijke bijrol’. Daisy Duin was afgelopen seizoen te zien in twee grote producties: ‘SKY de musical’ en ‘Grease’.

Creatief team
Het creatieve team bestaat uit William Spaaij (regie), Dick van den Heuvel (script), Anouk Poell (choreografie), Dennis van Kooten (licht- en geluidsontwerp) en Giovanni Sturkenboom (producent).
‘Voor alles een eerste keer’ is slechts één week exclusief te zien, van 10 t/m 14 mei 2017, in Theater De Fransche School in Culemborg. Tickets zijn vanaf €18,50 te reserveren via http://www.theaterdefranscheschool.nl

  [ # 4 ] 07 February 2017 02:44 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

https://www.youtube.com/watch?v=5iUKLnur_HA

‹‹ VAMOS!      Peppa Pig - De Grote Plons ››