Musical Zingt 2 - Top of the divas
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

PERSBERICHT: Deborah De Ridder, Elke Buyle en Nicoline Hummel zijn de headliners voor de tweede editie van Musical Zingt - TOP OF THE DIVAS.

6 april 2017 - Antwerpen

JAMAJA Producties kondigt de tweede editie aan van Musical Zingt.  Na de succesvolle eerste editie op 24 maart, komt er een nieuwe Musical Zingt, op 3 september in Theater Elckerlyc. Deze keer is het thema TOP OF THE DIVAS. De drie headliners zijn bekend: Deborah De Ridder, Elke Buyle en Nicoline Hummel. Er lopen momenteel audities voor twee mannenrollen.  Het wordt opnieuw een strakke musicalshow met live-band.

MUSICAL ZINGT strikt 3 topnamen!
Groot nieuws voor de tweede editie van MUSICAL ZINGT. De vorige editie met een grote knipoog naar de ‘90 werd bijzonder goed onthaald door het publiek. Op 3 september komt er een nieuwe editie, deze keer is het thema TOP OF THE DIVAS. Dit vraagt natuurlijk om drie vlaamse diva’s op het podium. Regisseurs Laurenz Hoorelbeke en Maja Van Honsté kozen voor Deborah De Ridder, Elke Buyle en Nicoline Hummel.

DEBORAH DE RIDDER
Deborah De Ridder werd bekend met het VTM programma op zoek naar Maria, ze was erna in tal van musicals te zien zoals Domino, Assepoester en recent ook Chaplin.

ELKE BUYLE
Elke Buyle zat ook in de wedstrijd “op zoek naar Maria” en heeft haar bekendheid een boost gegeven met de hoofdrol “Koningin Elsa” in de Disney Film Frozen. Ze zong de vlaamse versie van Laat het Los in.

NICOLINE HUMMEL
Nicoline Hummel is vooral bekend van de Buurtpolitie met haar rol van Tineke Schillebeeckx. Daarnaast heeft ze ook een eigen band en speelt ze een reeks gastrollen in VTM-SERIES.

AUDITIES OP 10 APRIL
Er worden ook nog twee mannen gecast via audities op maandag 10 april. Wie interesse heeft, kan een kijkje nemen en zich kandidaat stellen via http://www.jamaja.be

OVER JAMAJA Producties
Musicalacteur Laurenz Hoorelbeke en marketingspecialist Gregory Verstraelen slaan de handen in elkaar onder de naam JAMAJA Producties. Laurenz en Gregory werkten al eerder samen als collega’s in de Winterrevue,  “Concert van Natalie Weiss (NY)” en in de eerste editie van MUSICAL ZINGT.

PRAKTISCHE INFO - MUSICAL ZINGT - TOP OF THE DIVAS
MUSICAL ZINGT is een productie van JAMAJA Producties - http://www.musicalzingt.be
Met:
Deborah De Ridder
Elke Buyle
Nicoline Hummel

Regie: Laurenz Hoorelbeke en Maja Van Honsté
Regieassistentie: Maja Van Honsté
3 september 2017 om 20u15 in Theater Elckerlyc.
Tickets nu te koop via http://www.musicalzingt.be of 070 691 002

  [ # 1 ] 15 May 2017 11:10 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

De makers van Musical Zingt 90’s “ JAMAJA” kondigden de tweede editie aan van Musical Zingt op 3 september in Theater Elckerlyc. Deze keer is het thema TOP OF THE DIVAS. Met Deborah De Ridder, Elke Buyle en Nicoline Hummel. De dames krijgen ondersteuning van niemand minder dan Matthew Michel (Grease,Ghost Rockers,…) en Pieter Casteleyn ( Chaplin, 14-18,…). Het wordt opnieuw een strakke musicalshow met live-band.

Matthew Michel
Matthew behaalde in 2011 zijn bachelor musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten en begon daarna aan zijn master Muziek. Matthew Michel staat al op jonge leeftijd in musicals, maar begint pas tijdens zijn opleiding aan grotere rollen. Hoewel hij uit Vlaanderen komt, speelt hij met name in Nederlandse musicals. Toch bezorgt juist zijn eerste Vlaamse rol, Vallier de Tilly in Lelies, hem de grootste erkenning: hiervoor won hij in 2012 de Vlaamse Musicalprijs voor Aanstormend Talent. Hij speelde sindsdien in tal van Musicals en wist een hoofdrol te pakken in Grease. Sinds 26 april 2015 maakt Michel deel uit van de Ketnetband.
 
Pieter Casteleyn
Pieter Casteleyn is nog maar pas afgestudeerd aan het conservatorium in Brussel. Hij studeerde met onderscheiding af, en had meteen de de nominatie vast van aanstormend talent. Hij was te zien in o.a. ‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’, ’14-18’, ‘Ons kent Ons’, en speelde grote rollen vooral in Duitsland in o.a. het vervolg van Phantom Of The opera;  ‘Lover Never Dies’
 
 
Musical Zingt Top Of The Divas
Een glamoureuze show met de grootste hits van vroeger en nu. We surfen door 100 jaar muziek en brengen ode aan de diva’s van vroeger en vandaag. Een show vol glitter en glamour, met visuele topacts! Kortom opnieuw een feel good show vol humor en muziek.

OVER JAMAJA Producties
Musicalacteur Laurenz Hoorelbeke en marketingspecialist Gregory Verstraelen slaan de handen in elkaar onder de naam JAMAJA Producties. Laurenz en Gregory werkten al eerder samen als collega’s in de Winterrevue,  “Concert van Natalie Weiss (NY)” en in de eerste editie van MUSICAL ZINGT.