Doornroosje (Deep Bridge)
change_status
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  29
Geregistreerd  2004-02-24

TINNE OLTMANS LAAT ZICH WAKKER KUSSEN DOOR THOMAS VAN GOETHEM
DE CAST VAN DOORNROOSJE, DE SPROOKJESMUSICAL IS BEKEND
Vanaf 14 februari 2018 presenteert Deep Bridge met ‘Doornroosje’ zijn allereerste sprookjesmusical. Deep Bridge zal voor deze voorstellingen nauw samenwerken met Van Hoorne Entertainment, die al generatie na generatie in Nederland én Vlaanderen garant staan voor hun feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor, voor zowel jong als oud. Dit bestaande DNA zal Deep Bridge behouden en voorzien van gloednieuwe decors, kostuums en een fantastische Vlaamse cast. In de krokus- en paasvakantie hoort dit opnieuw een vaste traditie te worden.

Voor de eerste in deze reeks grijpt Deep Bridge terug naar één van de allereerste musicals die Van Hoorne ooit gemaakt heeft: ‘Doornroosje’. Dit eeuwenoude sprookje leent zich perfect tot een geweldige sprookjesmusical. Het wordt een instapklare musical voor jong én oud, met bakkenvol humor en fantastische muziek met echte meezingers.
TINNE OLTMANS

Als Doornroosje wist Deep Bridge Tinne Oltmans te overtuigen terug de sprong te maken naar musical. Tinne is bij het jonge publiek vooral bekend als Mila in de jeugdserie ‘Ghost Rockers’, maar heeft altijd al een boon gehad voor musical. Op haar elfde had ze als Martha al een rol te pakken in ‘The Sound of Music’, waar ze voor het eerst het podium mocht delen met haar huidige prins: Thomas Van Goethem. Ze is dan ook laaiend enthousiast dat ze nu eindelijk terug de stap kan maken naar musicalland als schone slaapster.
“Musical is altijd een passie geweest.
De combinatie zang, spel en dans
heeft zo veel meer mogelijkheden
om een verhaal te vertellen…
​
En ik heb gewoon ook altijd
al eens een prinses willen zijn!”

THOMAS VAN GOETHEM

Als knappe prins krijgt Tinne Thomas Van Goethem aan haar zijde. Thomas werkt bekend als Jonas in de jeugdreeks BOOH!, maar vandaag vooral bekend als presentator op Disney Junior. En er is ondertussen geen enkele prinsen-, jagers- of kappersknechtrol in de hele sprookjeswereld die onbekend is voor Thomas.
“Tinne en ik speelden een dikke twaalf jaar geleden broer en zus in ‘The Sound Of Music’.

Nu, zoveel jaar later, sta ik te popelen om opnieuw met haar op de planken te staan.
En ik mag zelfs haar prins zijn!”

Zoals het een echte prins betaamt verrastte Thomas onlangs Tinne, vroeg in de ochtend, met de vraag of zij zijn Doornroosje wilde worden…

Laurenz Hoorelbeke speelt de rol van de gestoorde Titus. Laurenz heeft al heel wat knappe producties op zijn palmares staan. Denk maar aan ‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’, ‘Ben X de musical’ en ‘Spamalot’. Ook zal hij te zien zijn in de rockmusical ‘The Rocky Horror Show’. De rol van Titus’ gekke zus Fien zal gespeeld worden door Jasmine Jaspers. Je zag haar o.a. aan het werk in ‘Domino’, ‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’, ‘14-18’ en ‘Piaf, de musical’. Line Ellegiers, die haar strepen al verdiende in ‘Evita’ en ‘Rapunzel’, wordt dan weer de goede fee.

Verder zal de cast worden aangevuld met studenten ‘musical’ van de Erasmushogeschool uit Brussel. Wie de rol van Koning en Koningin speelt, houden ze nog even geheim.

Als locatie werd gekozen voor het intieme Theater Elckerlyc in hartje Antwerpen, dat vandaag zijn 60ste verjaardag viert. Hun slogan ‘beleef het samen’ omschrijft perfect waar dit theater voor staat en laat dat nu nét datgene zijn waar Deep Bridge naar op zoek is.

“We zijn trots dat we met Elckerlyc een partner hebben gevonden die de sprookjesmusicals jaarlijks onderdak zal bieden.”

De voorstellingen worden bovendien bijzonder interactief. De jonge toeschouwers worden uitgenodigd om verkleed de voorstellingen bij te wonen en het hele theater ademt de sprookjessfeer. Deep Bridge zal ook in de totaalbeleving een belangrijke extra investering doen.

  [ # 1 ] 22 May 2017 10:29 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Persberichten…

Van Hoorne Entertainment, die al generatie na generatie in Nederland én Vlaanderen garant staan voor hun feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor

De eerste sprookjesmusical is 10 jaar geleden. Dat is wel een stuk korter dan wordt gesuggereerd hier.

Dus MusicHall gaat stoppen met Van Hoorne stukken, en ze gaan naar het nieuwe Deep Bridge, net als het personeel van het bedrijf. Gaat er wel wat veranderen?
De locatie Elkerlyc is natuurlijk wel positief, een stuk kleinschaliger. Die sprookjes verzopen in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

  [ # 2 ] 24 June 2017 09:28 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

WALTER BAELE VERVOLLEDIGT CAST VAN ‘DOORNROOSJE, DE SPROOKJESMUSICAL’
LIV VAN AELST WORDT ZIJN KONINGIN
Productiehuis Deep Bridge voegt twee kleppers toe aan de cast van sprookjesmusical Doornroosje. Walter Baele zal de rol van koning spelen en Liv Van Aelst zijn koningin. Eerder raakte al bekend dat Tinne Oltmans (Ghost Rocker Mila) en Thomas Van Goethem in het lijf van de prins en de prinses kruipen.

WALTER BAELE
Met Walter Baele heeft Deep Bridge een Vlaamse topper in huis gehaald. De acteur raakte bij het grote publiek bekend door ‘Samson en Gert’ en maakte zich onsterfelijk in de minireeks ‘Wij van België’, waar hij op meesterlijke wijze Filip — toen nog prins, nu koning - speelde.
Behalve op televisie verdiende Walter Baele zijn sporen ook in musicals. Hij was te zien in ‘Spamalot’, ‘Robin Hood’ en ‘Kuifje’. Hij leende ook zijn stem aan animatiefilms zoals ‘Shrek’, ‘The Incredibles’ en ‘Madagascar’.
“Ik speelde de koning van België, nu speel ik de koning van Doornroosje. Dat voelt als ‘thuiskomen’.”

LIV VAN AELST
Liv Van Aelst is de veelzijdigheid zelve. Ze speelde mee in heel wat bekende theaterproducties en was ook op televisie te zien in onder andere ‘Spoed’, ‘Sara’ en ‘Familie’. Ze werd derde in ‘Op zoek naar Maria’, en was te horen in films als ‘Rio 2’, ‘Paddington’ en ‘Alvin & The Chipmunks 4’. Als backing vocal toerde ze de wereld rond met Deep Purple en The Scorpions.

Met Walter Baele en Liv Van Aelst is de cast van ‘Doornroosje, de sprookjesmusical’ volledig.

Productiehuis Deep Bridge werkt voor de realisatie van Doornroosje nauw samen met Van Hoorne Entertainment, dat al generaties garant staat voor feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor voor jong en oud. Met ‘Doornroosje, de sprookjesmusical’ zal Deep Bridge een voorstelling brengen die toegankelijk is voor het breedst denkbare publiek, met bakken vol humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers.

In februari 2018 gaat Doornroosje in première. De voorstellingen zullen plaatsvinden in Theater Elckerlyc in Antwerpen. De symbiose tussen Elckerlyc en Deep Bridge is geen toeval: beiden zetten ‘beleving’ bovenaan de agenda.

  [ # 3 ] 25 August 2017 09:38 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

NIEUWE DATA VOOR DOORNROOSJE, DE SPROOKJESMUSICAL

NA ANTWERPEN NU OOK HASSELT EN GENT

Eerder kondigde Deep Bridge al aan om in de krokusvakantie van 2018 zijn allereerste sprookjesmusical te brengen, ‘Doornroosje’. Het wordt een musical voor jong én oud, met bakken vol humor en fantastische muziek met echte meezingers en dient een vaste traditie worden in de krokus- en paasvakantie.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Tinne Oltmans (Ghost Rocker Mila) en Thomas Van Goethem die in het lijf van de prins en de prinses kruipen. Walter Baele zal de rol van koning spelen en Liv Van Aelst zijn koningin.

Na theater Elckerlyc Antwerpen komen dus ook Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent aan de beurt.

PRAKTISCHE INFO
SPEELDATA
Vanaf 14 februari 2018
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Op 24 februari 2018
Ethias Theater, Hasselt

Op 3 en 4 maart 2018
Capitole Gent

  [ # 4 ] 24 March 2018 02:10 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

TICKETVERKOOP DOORNROOSJE
KONINGIN ELISABETHZAAL VAN START
Doornroosje komt in augustus naar de Koningin Elisabethzaal aan de ZOO. Vandaag gaat de ticketverkoop voor deze reeks van start.
Doornroosje kreeg in het prille voorjaar al meer dan vijftienduizend bezoekers in Antwerpen, Hasselt en Gent. De voorstelling werd door pers en publiek bijzonder positief onthaald en speelt nu dus, als eerste in een reeks, tijdens de zomer in de gerenommeerde Koningin Elisabethzaal.


“Deep Bridge en ZOO Antwerpen brengen de combinatie van musical en een bezoek aan de prachtige 19e-eeuwse dierentuin opnieuw tot leven.”

Tinne Oltmans en Helle Vanderheyden als Doornroosje
Tinne Oltmans en Helle Vanderheyden zullen elkaar in deze zomertour afwisselen als prinses Doornroosje. Ontdek hier de volledige speelkalender.

Ga met Doornroosje extra voordelig naar de ZOO!
Bovendien kunnen bezoekers ‘Doornroosje’ combineren met een bezoekje aan de ZOO. Op vertoon van hun ticket krijgen bezoekers van ‘Doornroosje’ 20% korting aan de kassa van de ZOO. Dé perfecte manier om een hele dag in het hart van de Koekenstad te vertoeven.
​
Voor alle data, tickets & info: http://www.deepbridge.be/doornroosje

  [ # 5 ] 16 August 2018 09:20 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

‘Doornroosje’ de musical vanaf oktober in een cultuurcentrum bij u in de buurt!

Mark Tijsmans en Afra Voesenek vervoegen cast als koning en koningin.

 


 

 

 

 


Na de Koningin Elisabethzaal, Theater Elckerlyc, Capitole en Ethias Theater gaat ‘Doornroosje’ dit najaar on tour! De productie strijkt vanaf 6 oktober neer in verschillende cultuurcentra in Vlaanderen.

 


De cast en het ensemble van de voorstelling werd lichtjes aangepast voor deze theatertour, maar geen nood: als toeschouwer krijg je nog steeds dezelfde, betoverende ervaring als voordien! Productiehuis Deep Bridge voegde twee nieuwe namen toe aan de cast van de sprookjesmusical: Mark Tijsmans vervangt Walter Baele als koning en Afra Voesenek vervangt Liv Van Aelst als koningin. Helle Vanderheyden is prinses -af en krijgt de rol van Goede Fee. Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem blijven schitteren als prinses en prins.

 


MARK TIJSMANS

Mark Tijsmans vervangt Walter Baele als koning en Deep Bridge haalt daarmee opnieuw een multitalent in huis: de acteur raakte bij het grote publiek bekend door zijn rollen in ‘Thuis’ en ‘Flikken’. Verder was Mark de oprichter van de Ketnetband en daarmee ook een van de originele Ketnet wrappers!

Daarnaast verdiende Mark Tijsmans zijn sporen ook in ettelijke musicals: zo was hij o.a. te zien in ‘Peter Pan’, ‘Domino’, ‘Romeo & Julia’, ‘Mamma Mia!’ en ‘Camelot’.

In 2006 debuteerde hij als auteur met het boek ‘Het geheim van te veel torens’, waarna nog verschillende andere succesvolle jeugdboeken volgden. Hij won onder meer de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen en werd enkele keren genomineerd voor de Boekenleeuw en de Gouden Klaproos. Eerder dit jaar schreef en regisseerde Mark ook ‘Ridders van de ronde keukentafel’ voor Deep Bridge.

 


AFRA VOESENEK

Afra studeerde in 2004 af aan de opleiding Muziektheater van Codarts in Rotterdam. Na verschillende schoolproducties waaronder ‘Chicago’ en ‘Closer than ever’, kon ze meteen aan de slag als swing in haar eerste professionele productie, de hitmusical ‘Mamma Mia!’. Daarna volgden diverse producties waaronder de tour van ‘Love me just a little bit more’ (Kat), ‘Studio 100 sprookjesshow’ (lelijke eendje), ‘Beauty & the Beast’ Nederland en België (cover Belle), ‘Dora’s piratenavontuur’ van Studio 100 (Dora), ‘Les Misérables’, ‘Oliver’ (melkmeisje) en de 3D-musical ‘Alice in Wonderland’ met K3 van Studio 100.

Ook zong ze in het meisjeskoor Scala, is ze al jaren actief als zang- en muziekdocente, verleende ze haar stem onder andere aan de film “The golden Compass”, was te ze zien bij verschillende Musicalawardgala’s en is haar stem te horen op verscheidene castalbums.

 


Deep Bridge werkte voor de realisatie van Doornroosje nauw samen met Van Hoorne Entertainment, dat al generaties garant staat voor feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor voor jong en oud. Met ‘Doornroosje, de sprookjesmusical’ brengt Deep Bridge een voorstelling die toegankelijk is voor het breedst denkbare publiek, met bakken vol humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers.

VOORSTELLINGEN

Za 6/10/2018 CC De Plombom, Ninove

Zo 07/10/2018 CC De Meent, Alsemberg

Zo 14/10/2018 CC Leopoldsburg, Leopoldsburg

Za 20/10/2018 CC Zwaneberg, Heist-op-den-Berg

Zo 21/10/2018 CC Het Getouw, Mol

Za 03/11/2018 Stadsschouwburg, Kortrijk

Za 17/11/2018 Stadsschouwburg, Brugge

 

Doornroosje loopt vanaf 6 oktober in een cultuurcentrum in uw buurt.
Tickets bestel je via https://deepbridge.be/kalender/#doornroosje

 

  [ # 6 ] 09 October 2018 02:23 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Doornroosje’ de musical gaat op reis en komt vanaf zaterdag 6 oktober in een cultuurcentrum bij u in de buurt. Allerlaatste tickets nu beschikbaar

Na de Koningin Elisabethzaal, Theater Elckerlyc, Capitole en Ethias Theater vertrekt ‘Doornroosje’ vanaf 6 oktober op reis en strijkt neer in verschillende cultuurcentra in Vlaanderen.

De belangstelling voor de reisvoorstellingen van Doornroosje is groot, alleen voor de laatste voorstellingen zijn er nog enkele laatste tickets beschikbaar!

De cast en het ensemble van de voorstelling werd lichtjes aangepast voor deze theatertour, maar geen nood: als toeschouwer krijg je nog steeds dezelfde, betoverende ervaring als voordien! Productiehuis Deep Bridge voegde twee nieuwe namen toe aan de cast van de sprookjesmusical: Mark Tijsmans vervangt Walter Baele als koning en Afra Voesenek vervangt Liv Van Aelst als koningin. Helle Vanderheyden krijgt de rol van Goede Fee. Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem blijven schitteren als prinses en prins.

Na 17 november gaat Doornroosje de kast in en wordt er uitgekeken naar de sprookjesmusical Assepoester, dat in april 2019 in première gaat.

Deep Bridge werkte voor de realisatie van Doornroosje nauw samen met Van Hoorne Entertainment, dat al generaties garant staat voor feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor voor jong en oud. Met ‘Doornroosje, de sprookjesmusical’ brengt Deep Bridge een voorstelling die toegankelijk is voor het breedst denkbare publiek, met bakken vol humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers. Deep Bridge zal met deze voorstellingen ook telkens op reis gaan door heel Vlaanderen

VOORSTELLINGEN
Za 6/10/2018 CC De Plombom, Ninove
Zo 07/10/2018 CC De Meent, Alsemberg
Zo 14/10/2018 CC Leopoldsburg, Leopoldsburg
Za 20/10/2018 CC Zwaneberg, Heist-op-den-Berg
Zo 21/10/2018 CC Het Getouw, Mol
Za 03/11/2018 Stadsschouwburg, Kortrijk
Za 17/11/2018 Stadsschouwburg, Brugge

Doornroosje loopt vanaf 6 oktober in een cultuurcentrum in uw buurt.
Tickets bestel je via https://deepbridge.be/kalender/#doornroosje