Gratis proeflessen NoNonsense
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  25
Geregistreerd  2010-06-06

Stichting NoNonsense presenteert musicalshows en proeflessen
Op 2 en 3 juni presenteert Stichting NoNonsense twee musicalshows in het Chassétheater in Breda.
De Teenzz (8-13 jaar) en de Youngzz (13-18 jaar) staan samen in een show. De Teenzz spelen Herrie in Verderrie. Aan het hof van de sultan is het zeker niet rustig. Een kleurrijke, vrolijke show.
De Youngzz presenteren zich in Er was eens… junior.
Wat als je een prins bent en je koningin-moeder vindt geen enkele prinses goed genoeg voor jou? En wat als er dan een prinses opduikt die zeker niet aan het plaatje voldoet? Dan komt er list en bedrog aan te pas!NoNonsense brengt u in Koninklijke sferen met een over-de-top sprookje vol humor, zang, dans en spel. Deze show is al eens eerder door de volwassenen van NoNonsense gedaan, maar de Youngzz laten u, in prachtige kledij, net zo genieten.

De Theatergroep (18 jaar en ouder) heeft dit seizoen gewerkt aan A history of musical. Een show met zeer uiteenlopende musicalnummers en scenes, van bekend tot onbekend en van ouderwets tot modern. De groep wordt ondersteund door de jongerengroep van NoNonsense, de Youngzz.

Het docententeam van NoNonsense, bestaande uit Nick van Kuipers, Dana van der Geer en Esmee Mardjan, allen opgeleid aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, heeft hard gewerkt om de groepen klaar te stomen voor zang, spel en dans. Kaarten voor deze shows zijn verkrijgbaar bij het Chassétheater.

Volgend seizoen
Direct aansluitend aan de voorstellingen verzorgt Stichting NoNonsense vier gratis proeflessen voor het komend seizoen. Heb jij altijd al musicallessen willen volgen? Maar de twijfel gehad of het iets voor jou is? Kom er tijdens onze gratis workshops achter dat musicallessen niet alleen inspannend, maar ook ontspannend zijn, dat het heerlijk werkt in een groep omdat je samen werkt aan een eindproduct en dat we samen ook heel veel plezier beleven aan en met elkaar. Doe dus gratis mee.
De proeflessen voor de Teenzz (vanaf 8 jaar, basisschool) zijn op 8, 15, 22 en 29 juni van 16.30-18.30 uur in het Belcrumhuis in Breda.
De Youngzz (middelbare school)  hebben hun workshops op 8, 15, 22 en 29 juni van 18.45-21.15 uur in het Belcrumhuis in Breda.
De Theatergroep heeft proeflessen op 6, 13, 20 en 27 juni van 19.30-22.30 uur in Café ’t Rijens Vat in Rijen.

Kijk voor meer informatie op http://www.stichtingnononsense.nl

  [ # 1 ] 30 August 2018 02:58 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Stichting NoNonsense gaat weer van start!
Stichting NoNonsense geeft musicallessen aan iedereen vanaf 8 jaar. Met een gedreven docententeam werken we een heel jaar aan mooie theaterproducties. Op 1 september start het nieuwe seizoen en jij kunt erbij zijn! We zijn op zoek naar nieuwe leden die enthousiast zijn. Ervaring is geen vereiste, houden van zingen, dansen en spelen wel!
De Stichting werkt met drie groepen:

De Teenzz (basisschool, vanaf 8 jaar) werken aan de musical Goede reis!  Een bonte stoet reizigers en personeel gaat op reis. Maar of dat allemaal vlekkeloos zal verlopen? We wensen iedereen een Goede reis!
Repetietijd: vrijdag van 16.30-18.30 uur in het Belcrumhuis, Pastoor Pottersplein 12 in Breda

De Youngzz (middelbare school t/m 17 jaar) werken aan Niet te filmen! . Een hilarische musical bomvol filmmuziek.
Repetitietijd: vrijdag van 18.45-21.15 uur in het Belcrumhuis, Pastoor Pottersplein 12 in Breda

De Theatergroep (18 jaar en ouder) werkt aan Wie is de rat?
Een interactieve musical, waarbij het publiek op zoek gaat naar de vraag: Wie is de rat?
Repetitietijd: woensdag 19.30-22.30 uur in Café ‘t Rijens Vat, Julianastraat 112 in Rijen (om de hoek bij station Gilze-Rijen).

Wil je meer weten of een proefles meedoen? Kijk op http://www.stichtingnononsense.nl