High School Musical - Hilversum
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Audities: Disney’s High School Musical komt naar Hilversum

Plzier Entertainment brengt Disney’s “High School Musical” naar Hilversum. De show zal oktober 2019 te zien zijn in De Vorstin te Hilversum.

Wij zijn op zoek getalenteerde jongens en meisjes van 13 t/m 18 jaar, met of zonder theaterervaring! Wij houden zaterdag 8 december 2018 audities in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de donderdagavond van 18.30 — 21.00 uur.

Meld je aan met foto + eventueel CV via .(JavaScript must be enabled to view this email address). Kijk voor meer informatie (rolbeschrijvingen, repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op http://www.plzier.nl.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel onder leiding van ervaren docenten. Iedereen zal stralen!!

  [ # 1 ] 18 January 2019 03:13 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

XTRA MANNEN AUDITIE DISNEY’S HIGH SCHOOL MUSICAL

Plzier Entertainment is op zoek naar een getalenteerde jongen (15 t/m 18 jaar) die de rol van Zeke Baylor op zich kan nemen.
Een rol met vooral veel spel en (solo)zang.

De repetities vinden elke donderdagavond plaats in Hilversum van 19:00 uur tot 21:30 uur.
Bekijk het volledige repetitieschema en info over o.a. de deelnemersbijdrage op http://www.plzier.nl/highschoolmusical/repetitie-info

Ben jij onze Zeke? Meld je dan aan met een foto + CV via .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Wanneer je wordt uitgenodigd om auditie te komen doen, wordt er in overleg met de auditant een auditiedag afgesproken.

Rolomschrijving:
Zeke is een basketbalspeler van het Wildcats Team en één van de beste vrienden van Troy Bolton. Hij is energiek en bevat de nodige dosis humor.
Hij heeft twee geheimen: een oogje op Sharpay en liefde voor bakken, die hij blij en opgelucht is om uiteindelijk te onthullen.

High School Musical:
Wanneer Troy Bolton en Gabriëlla Montez tijdens een karaokewedstrijd met elkaar moeten zingen, ontdekken ze dat ze beiden een talent en passie voor zingen hebben. Maar er wordt van beiden hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam, waar hij aanvoerder van is, naar de overwinning leiden en Gabriëlla moet hetzelfde doen met haar scheikundeclub. Als hun vrienden erachter komen dat zij auditie hebben gedaan voor een schoolmusical, breekt de hel los op East High! Skaters willen klassieke muziek maken, nerds willen hip-hop dansen en de sporters lijken mee te willen doen met “Heel Holland Bakt”. De vrienden van Troy en Gabriëlla willen dan ook het liefst zo snel mogelijk een eind maken aan deze hype om ‘anders’ te zijn. Sharpay (voorzitter van de toneelclub) en broer Ryan zijn ook niet bepaald blij met deze hele situatie, omdat zij ineens moeten vechten om de hoofdrollen van de schoolmusical.

Op zondag 13 oktober zal “High School Musical” te zien zijn in ‘De Vorstin’ te Hilversum.

Meer informatie over “High School Musical” is te vinden op:
Website: http://www.plzier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/PlzierEntertainment/
Instagram: https://www.instagram.com/plzier_entertainment/