Rupsje Nooitgenoeg
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


Rupsje Nooitgenoeg komt naar het theater!
Een hartverwarmende familievoorstelling
gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle
Vanaf najaar 2018 te zien in meer dan 60 theaters in Nederland en België


Na Amerika, Australië en Engeland komt ieders favoriete insectje, Rupsje Nooitgenoeg, de Nederlandse en Belgische theaters binnen gekropen. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

  RNG 1.jpgDe bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al 48 jaar de harten van families wereldwijd te veroveren en wordt nu naar de Nederlandse en Belgische theaters gebracht door producenten Mark van Ierssel en Just4Kids. In de prachtig vormgegeven theatershow komen naast Rupsje Nooitgenoeg nog drie andere verhalen van Eric Carle tot leven op het podium.

Rupsje Nooitgenoeg is een feest der herkenning voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht en geluid effecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!


De theatershow Rupsje Nooitgenoeg, geproduceerd door de Amerikaanse theaterproducent Rockefeller Productions, gaat op zondag 21 oktober 2018 in première in het Zaantheater en is daarna te zien in meer dan 60 theaters in Nederland en Vlaanderen.

Praktische informatie:
Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar
Speelduur: 55 minuten
Start kaartverkoop: april 2018

  [ # 1 ] 11 September 2018 05:02 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Repetities wereldse theatershow Rupsje Nooitgenoeg
deze week gestart in Amsterdam
 
Vanaf eind september in meer dan 60 theaters in Nederland en België
Hilversum, 11 september 2018 - In 2019 viert Rupsje Nooitgenoeg haar 50-jarig jubileum, nadat het boek in 1969, geschreven door Eric Carle, voor het eerst werd gepubliceerd. Dit jaar brengen Just4Kids en Mark van Ierssel de magische theatershow over het wereldberoemde rupsje, die reeds te zien was in onder andere Amerika en Londen, naar Nederland. De repetities zijn deze week gestart met een jonge getalenteerde cast: Ilse Klein Geltink, Kate Hoffman en Robin de Weert, onder regie van Kelly Albas. De eerste try-out vindt plaats op 29 september aanstaande.

De hartverwarmende theatershow brengt naast het altijd hongerige rupsje maar liefst 75 karakters uit vier bekende verhalen tot leven. Jong en oud worden door middel van licht, geluid en beeld ondergedompeld in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. De show belooft een feest der herkenning te zijn voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!
De theatershow Rupsje Nooitgenoeg, geproduceerd door de Amerikaanse theaterproducent Rockefeller Productions, gaat op zondag 21 oktober 2018 in première in het Zaantheater en is daarna te zien in Nederland en Vlaanderen.

Praktische informatie:
Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar
Speelduur: 55 minuten
Speellijst en kaarten: http://just4kids.nl/rupsjenooitgenoeg/

  [ # 2 ] 17 October 2018 12:57 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Rupsje Nooitgenoeg komt naar het theater in een
hartverwarmende familievoorstelling
Vanaf 21 oktober — in meer dan 60 theaters in Nederland en België 

Een kleurrijke theatervoorstelling gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle

Op 21 oktober gaat de nieuwe theatershow Rupsje Nooitgenoeg in première in het Zaantheater in Zaandam. Just4Kids brengt in samenwerking met theaterproducent Mark van Ierssel deze theatershow naar meer dan 60 Nederlandse en Belgische theaters. Naast het altijd hongerige rupsje komen maar liefst 75 karakters uit vier bekende verhalen tot leven. Jong en oud worden door middel van licht, geluid en beeld ondergedompeld in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al jaren de harten van families wereldwijd te veroveren en komt 21 oktober tot leven in de Nederlandse en Belgische theaters. In de prachtig vormgegeven theatershow worden de verhalen verteld van Rupsje Nooitgenoeg, het Blauwe Paard, Vader Zeepaard en het Eenzame Vuurvliegje De hartverwarmende voorstelling wordt naar Nederland en België gehaald door Mark van Ierssel theaterproducties en Just4Kids.

De show belooft een feest der herkenning te zijn voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. De prachtige theatershow die al te zien was in Australië, Amerika en Engeland gaat op 21 oktober in première in het Zaantheater in Zaandam.

Fokko Vonk van Just4Kids vertelt: ”Twee jaar geleden zag ik voor het eerst de show in Londen en was direct verkocht. De show is mooi, kleurrijk en slim gemaakt en sluit goed aan bij de belevingswereld van de kleine kinderen. We brengen de show dit jaar uit in Nederland en België en dit valt mooi samen met het 50-jarig jubileum van Rupsje Nooitgenoeg.”

Theaterproducent Mark van Ierssel: “In deze voorstelling zit ‘magie’, door de combinatie van het spel van onze jonge talentvolle acteurs, het kleurrijke decor, het verbeelden van de verhalen met maar liefst 75 dieren, figuren, attributen en de fantastische muziek. Het mooiste van theater maken is als er iets gebeurt tussen wat er op het toneel te zien is en het publiek in de zaal. Als kinderen in hun spontaniteit reageren op het moois dat ze zien of horen. Dat is bij ‘Rupsje Nooitgenoeg en drie andere verhalen’ van Eric Carle zeker het geval. Van ademloos kijken tot enthousiast meedoen, het zit er allemaal in.”

  [ # 3 ] 23 October 2018 11:21 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Succesvolle première hartverwarmende familievoorstelling
Rupsje Nooitgenoeg
Gepresenteerd door Kim Kötter
zondag jl. in Zaantheater in Zaandam

Afgelopen zondag ging de kleurrijke familievoorstelling Rupsje Nooitgenoeg in première in het Zaantheater in Zaandam. Een volle zaal gevuld met ouders, grootouders en kinderen beleefden een prachtige middag en werden ondergedompeld in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een razend enthousiaste Kim Kötter, presentatrice en TV-persoonlijkheid, presenteerde de première. De theatershow van Rupsje Nooitgenoeg is een samenwerking tussen theaterproducent Mark van Ierssel en Just4Kids. De voorstelling is nu te zien in meer dan 60 theaters in Nederland en België.

“Wat een ervaring voor de peuters & kleuters. Maar ook voor de ouders en opa’s en oma’s. We hebben echt genoten van de voorstelling. Muck zat er echt helemaal in. Hij riep alle antwoorden. Educatief was het stiekem ook: kleuren, aantallen en ook leuke weetjes over de broedertijd van allerlei soorten vissen kwamen in de voorstelling voorbij. Overigens vond ik de verhalen naast Rupsje Nooitgenoeg wellicht nà³g wel leuker, terwijl ik dat van tevoren niet had bedacht. De voorstelling wordt uitgevoerd door een jonge sprankelende cast in een verhaal dat al 50 jaar bestaat met prachtige personages!”, aldus Kim Kötter.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. In de prachtig vormgegeven theatershow worden de verhalen verteld door een gezelschap van jonge talentvolle acteurs.

De show is een feest der herkenning voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. De prachtige theatershow die al te zien was in Australië, Amerika en Engeland en is nu te beleven in Nederland en België.

  [ # 4 ] 30 August 2019 05:37 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Vier het 50-jarig jubileum van ieders favoriete insectje
Rupsje Nooitgenoeg

Vanaf 22 september terug in de theaters

Ieders favoriete insectje Rupsje Nooitgenoeg komt eind september de Nederlandse theaters binnen gekropen. Na het enorme succes van het vorige theaterseizoen is Rupsje Nooitgenoeg vanaf september weer terug in de theaters om zijn 50-jarig jubileum te vieren! In de prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook de 75 karakters uit de vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische familievoorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al 50 jaar de harten van families wereldwijd te veroveren en wordt nu, na het succes van de eerste tour, voor de tweede keer naar de Nederlandse theaters gebracht door producenten Mark van Ierssel en Just4Kids. In de prachtig vormgegeven theatershow komen naast Rupsje Nooitgenoeg nog drie andere verhalen van Eric Carle tot leven op het podium. Van eind september tot begin januari 2020 reist Rupsje Nooitgenoeg langs de Nederlandse theaters om dit jubileum te vieren. Deze hartverwarmende familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. 
Rupsje Nooitgenoeg bezoekt de volgende steden:
22 september — DNK Assen
29 september - Stadstheater de Bond, Oldenzaal
5 oktober - De Muze, Noordwijk
6 oktober - Schouwburg de Domijnen, Sittard
13 oktober - Theater de Schalm, Veldhoven
22 oktober - Theater de Meenthe, Steenwijk
23 oktober - Theater de Molenberg, Delfzijl
17 november - Luxor Theater, Rotterdam
29 december - Hoftheater, Raalte
3 januari - Schouwburg Ogterop, Meppel

  [ # 5 ] 25 September 2019 05:59 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Friendly Fire Theater en Just4Kids slaan handen ineen
Theatervoorstelling Rupsje Nooitgenoeg blijvend te zien in theaters in Nederland en Vlaanderen
Na Amerika, Australië en Engeland is ieders favoriete insectje Rupsje Nooitgenoeg, de Nederlandse
en Belgische theaters binnen gekropen. Deze rups krijgt er echt geen genoeg van! Na het succes van
deze prachtige voorstelling is door Just4Kids besloten de tour te verlengen en de boekingen daarvan
onder te brengen bij Robin de Wildt van Friendly Fire Theater. Producent van de voorstelling is
Mark van Ierssel.

In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar
ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een
spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld
van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een
magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.
“We zijn blij dat we met deze stap Rupsje Nooitgenoeg in de theaters kunnen houden, het is een
prachtige voorstelling waar we alleen maar positieve reacties op krijgen, we moesten hiermee door”,
aldus Fokko Vonk van Just4Kids.
Robin de Wildt: “Deze prachtige voorstelling is een tijdloze klassieker die elk kind gezien moet
hebben. De productie is met liefde en aandacht gemaakt en past daarom goed binnen de visie van
Friendly Fire Theater.”
Producent Mark van Ierssel vult aan: “De vier verhalen worden magisch vertoond, met rustig spel,
mooie kleuren en muziek, een talentvolle cast en maar liefst 75 figuren. De vertaling van de boekjes
van Eric Carle naar de bühne klopt helemaal”.

http://www.just4kids.nl/rupsjenooitgenoeg

Over Just4Kids
Just4Kids is een distributeur/uitgever gespecialiseerd in media producten voor kinderen. Just4Kids
weet kinderharten te veroveren met bioscoopfilms, boeken, spellen en theatershows. Just4Kids
werkt samen met grote en mooie merken zoals Casper en Emma, Buurman en Buurman, Freek Vonk,
Barbie, Brandweerman Sam, Shaun het schaap en vele anderen.

Over Friendly Fire Theater
Robin de Wildt van Friendly Fire Theater is een impresario gespecialiseerd in het boeken en
begeleiden van (inter)nationale artiesten en producenten in het theater. Met een moderne visie en
werkwijze is Friendly Fire Theater een betrouwbare partner met verrassend aanbod voor theaters in
Nederland en België.

Over Mark van Ierssel
Mark van Ierssel is met zijn label Mark Theater een Nederlandse theaterproducent die
gespecialiseerd is in theatershows voor kinderen. Recente voorbeelden zijn de huidige theatershow
‘Rupsje Nooitgenoeg’ en alle eerdere producties van Sesamstraat. Daarnaast tourde hij met
meesterkok Rudolph van Veen door de theaters met ‘Rudolph’s Christmas’ en produceert hij ook
tentoonstellingen voor kinderen, waaronder die van prentenboekschrijver Leo Timmers en van
Buurman en Buurman.

  [ # 6 ] 25 June 2021 04:27 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Rupsje Nooitgenoeg komt terug naar het theater! Een hartverwarmende familievoorstelling gebaseerd op vier spannende verhalen van de dit jaar overleden schrijver en tekenaar Eric Carle Dit najaar keert Rupsje weer hongerig als vanouds terug in de Nederlandse en Vlaamse theaters. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.
De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al 51 jaar de harten van families wereldwijd te veroveren en keert dit najaar terug in de Nederlandse en Belgische theaters door producenten Mark van Ierssel en Just4Kids. In de prachtig vormgegeven theatershow komen naast Rupsje Nooitgenoeg nog drie andere verhalen van Eric Carle tot leven op het podium.
Rupsje Nooitgenoeg is een feest der herkenning voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht en geluid effecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!
De theatershow Rupsje Nooitgenoeg, bedacht door de Amerikaanse theaterproducent Rockefeller Productions, keert op zondag 25 juli 2021 terug op de planken en speelt tot einde van het jaar in Nederland en Vlaanderen. Boekingen gaan via Friendly Fire Theater (NL) en Event Team (B). Praktische informatie: Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar Speelduur: 55 minuten Speellijst: http://www.just4kids.nl