Hugo de Groot de musical - Goedemorgen Theaterproducties
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1415
Geregistreerd  2004-09-12

Musicalworld bezocht de première van Hugo de Groot de musical. Onze Frans geeft de voorstelling ⭐⭐⭐1/2. Inclusief videoreportage over de première op 2 juli 2021. Het artikel is te lezen onder: http://musicalworld.nl/artikel/hugo_de_groot_oorstrelende_songs_tussen_stevige_discussies_1_2.

  [ # 1 ] 11 September 2021 04:31 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Live Cast Album Hugo de Groot, de musical nu te beluisteren
Goedemorgen Theaterproducties presenteert met trots het live Cast Album van Hugo de Groot, de musical. De voorstelling die deze zomer exclusief te zien was in Gorinchem is vanaf vandaag te beluisteren via de bekende streamingdiensten. Producent Fons van Rongen: ‘In Hugo de Groot, de musical stond de vraag “Wat laat je na?” centraal. De muziek van de musical is iets wat wij als producent aan het publiek wilde nalaten.’
De musical met Lars Mak, Linda Verstraten, Zoï Duister, Richard Spijkers en Joost Claes over de man die men vooral kent van zijn ontsnapping in een boekenkist was slechts enkele weken te zien en werd met lovende kritieken ontvangen.
Van Rongen: ‘De muziek die Helmer Kant componeerde is prachtig, iets wat iedereen die in de zaal zat heeft mogen meemaken. Nu kan iedereen genieten van deze nieuwe Nederlandse musicalmuziek.’

Het album werd live opgenomen tijdens de première op 2 juli 2021 en wordt in samenwerking met CTM Music uitgebracht. Goedemorgen Theaterproducties werkt op dit moment aan wederom een nieuwe Nederlandse musical. Checkpoint Charlie zal in 2023 in première gaan.