De Vliegende Hollander (Storytellers) - CKC Zoetermeer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


Durf jij de confrontatie met de opperdemon Vixen aan?

Ga mee op een uniek en griezelig avontuur in het Zoetermeerse Buitenpoort
Tijdens Halloween nemen de geesten, trollen, vampiers en banshees bezit van het Buytenpark! Met een griezelige gids ga je op een wandeling door het duistere park.
Achter elke boom loeren gloeiende ogen, achter elke struik schuilt gevaar. De nevel omringt je en voor je het weet sta je oog in oog met de opperdemon Vixen. Zij was het die vorig jaar de geesten oproep naar het Buytenpark te komen en ze is nog lang niet klaar met Zoetermeer!

HALLOWEEN IN HET BUYTENPARK is een theatrale wandeling door het duistere park. Met een gids loop je in anderhalf uur langs de verschillende scènes en maakt zo het doodenge verhaal van de Vixen mee. Alleen voor bezoekers met stalen zenuwen!

HALLOWEEN is te bezoeken op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober a.s.

Klik hier om te reserveren voor HALLOWEEN in het Buytenpark


Trick or Treat: de spannende speurtocht voor kinderen met HALLOWEEN in het Buytenpark
Ga als een echte detective op zoek naar de aanwijzingen, los de raadsels op en vind de vermiste vrienden van Zacharias terug!

Zacharias van Zuylen is bang. En niet zo’n beetje ook. Want waar zijn al z’n vrienden gebleven? De hele zomer lang heeft Zacharias plezier gemaakt in het Buytenpark met zijn vogelvrienden. Maar een voor een zijn ze verdwenen…. Als Zacharias op een kwade dag zelfs vriend woelmuis nergens meer ziet besluit hij dat het tijd is om moedig te zijn. Hij zal zijn vrienden vinden en bevrijden als het moet!
Volg jij het spoor van Zacharias terug naar huis? Maar pas op voor het monster van Van Kwadesteijn, Hij heeft zijn dienaren op pas gestuurd om je in de war te brengen, je bang te maken of je de verkeerde kant op te sturen. Als je alles goed hebt weet je waar de vrienden van Zacharias zijn gebleven … En het allerleukste? Bij sommige aanwijzingen krijg je een smakelijke beloning … als je goed je best doet!
Trick or Treat in het Buytenpark is een interactieve speurtocht vol grappige monsters voor kinderen vanaf 5 jaar.


Klik hier om te reserveren voor TRICK OR TREAT in het Buytenpark


Musical DE VLIEGENDE HOLLANDER gehele Kerstvakantie in het CKC Theater te zien
Vier maal is scheepsrecht! Na drie keer uitstel door de coronamaatregelen is de Nederlandse musical DE VLIEGENDE HOLLANDER eindelijk te zien.

Kapitein Van den Decken vaart uit op Paaszondag en moet dit met zijn ziel bekopen; hij wordt gedoemd voor eeuwig over de zeeën te zwerven.  Ga mee op avontuur met de scheepsjongen Rook, die als enige weet te ontsnappen van het schip De Hollander als het vervloekt wordt. Maar als de VOC een expeditie uitrust om De Hollander en Van den Decken terug te vinden, dwingen ze Rook mee te varen. En dreigt hij alles waar hij in geloofde te verliezen…

DE VLIEGENDE HOLLANDER is exclusief te zien in het theater van CKC Zoetermeer tijdens de gehele Kerstvakantie.,

Klik hier om te reserveren voor DE VLIEGENDE HOLLANDER: https://devliegendehollandermusical.entranz.nl/

 

  [ # 1 ] 05 December 2022 11:13 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Zoetermeer, 2 december 2022
Musical DE VLIEGENDE HOLLANDER laat bezoekers meevaren
Van 23 december t/m 8 januari speelt Storytellers de originele Nederlandse musical in het CKC Theater in Zoetermeer. Tijdens de voorstelling wanen de bezoekers zich daadwerkelijk op het spookschip, dankzij speciale projecties en effecten.
De musical vertelt het verhaal van de scheepsjongen Rook, die meevaart met kapitein Willem van den Decken op het VOC-schip De Hollander. Het schip wordt vervloekt als Van den Decken de toorn van God over zich afroept door op Paaszondag uit te varen. Rook weet te ontsnappen van het schip, maar de vloek achtervolgt hem ook op land. Op bevel van de VOC wordt hij op speurtocht gestuurd om de Hollander en Van den Decken terug te vinden. Als Rook en zijn medepassagiers bij Kaap de Goede Hoop uiteindelijk het spookschip terug vinden, ontbrandt een epische strijd tussen goed en kwaad.
Voor De Vliegende Hollander staan ruim dertig talentvolle zangers/acteurs op het podium van het CKC Theater. Ze worden begeleid door een live orkest. Door speciaal ontwikkelde videoprojecties lijkt het hele theater mee te bewegen met het deinen van de golven. En in de vliegende storm waarin de Hollander uitvaart, zal ook het publiek het niet helemaal droog houden.
De musical is exclusief te zien in Zoetermeer en speelt de gehele kerstvakantie. Kaarten kosten € 17,50 en zijn te bestellen via http://www.devliegendehollandermusical.nl.