“Siske & Wuske in het Parodie Paradijs” in Tilburg!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2008-05-12

Wie: Yellow Brick Roadies
Waar: Theater Zaal 16, Carré 16 in Tilburg
Wanneer: do 22, vr 23 en za 24 mei
Hoe laat: 20.30 uur
Entree: 8 euro
Reserveren: http://www.yellowbrickroadies.nl


Na het succes van de musicalparodie Rocky over the Rainbow in 2006 zijn de Yellow Brick Roadies terug in Zaal 16 met een zelfgeschreven cartooneske parodie op Suske en Wiske: Siske & Wuske in het Parodie Paradijs. Spring op 22, 23 en 24 mei met onze helden mee in de tijdmachine voor een avontuur met onwaarschijnlijke verhaallijnen, personages, locaties en hier en daar een verdwaalde Vlaamse uitdrukking.

Op de verjaardag van tante Sodinia komen Siske en Wuske in bezit van een deel van een mysterieus amulet. Volgens de legende vormen de vier delen van dit amulet de route naar de verblijfplaats van een krachtige goeroe. Onze vrienden trekken erop uit, maar gevaar ligt op de loer… Kan de legende uitkomst bieden voor spierbundel Jorem, die kampt met een burn-out? Wat voert de schurkachtige Kromsin in zijn schild in het lab van de professor? Zal lompe Limbak ooit vallen voor de charmes van tante? Waarmee is voddenpop Schunalleke eigenlijk gevuld? Heb je voor tijdreizen een reisverzekering nodig? En hoe zit het met de vriendschap tussen Siske & Wuske… of is er toch meer tussen die twee?

Op deze vragen geeft Siske & Wuske in het Parodie Paradijs een antwoord met een behoorlijke knipoog. Maar de Yellow Brick Roadies nemen niet alleen de strip op de hak. Siske en Wuske hebben de meest verrassende ontmoetingen met bekendheden van buiten de cartoon. “Ook voor diegenen die nog nooit een stripboek hebben aangeraakt of een musical hebben gezien, zal de herkenning en het vermaak groot zijn”, belooft regisseur Mark Dekker.

De acteurs en creatives van de Yellow Brick Roadies zijn afkomstig uit diverse theaterdisciplines en zijn bekend van Tilburg Tigers — Impro with a bite!, Musicalvereniging On Stage, Des Unique, theatergroep Klink!, Stage Affairs, theatersportvereniging Rataplan, musicalstichting Plank en producties van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Ariste Alosery, Angelique Berens, Harrie de Bonth, Regina Charleston, Mark Dekker, Peter van Gestel, Adrian Grootenboer, Manon Hoppenbrouwers, Marian Mol, Anne van Opstal en Marten van de Wier doen er alles aan Tilburg drie hilarische avonden te bezorgen.

Voor meer informatie: http://www.theater-zaal16.nl en www.yellowbrickroadies.nl. Kaarten zijn 8 euro en te reserveren via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of via 06-25610381.

  [ # 1 ] 17 May 2008 07:59 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6127
Geregistreerd  2004-03-15

Ik las net pas (na heel veel overheen kijken) de knipoog in de titel en dus ook het bericht.

Haha, grappig!
Misschien wel leuk om te gaan kijken 😊

edit: bij deze een oproepje aan Lance…

   Handtekening   

Have you ever yearned to go, past the world you think you know,
been in thrall to the call of the beauty underneath?

  [ # 2 ] 17 May 2008 09:23 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  5640
Geregistreerd  2005-02-12

Mij leek het ook leuk toen ik het las 😄
Alleen de data komt mij dus niet uit…

   Handtekening   

Love, peace & bananas!