nieuws van Stichting NoNonsense
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Op 12 en 26 juni a.s zijn er audities voor Heerlijk duurt het langst in Casca de Princehof te Heemstede. De audities zijn vanaf 16 jaar. Meld je aan voor de audities via .(JavaScript must be enabled to view this email address). De audities voor de jeugd (vanaf 12 jaar) zijn in januari, voor de musical Avenue Q. Joost de Jong en DJ Jansen geven vanaf september workshops en auditietraining voor jeugd in Heemstede en Rijen.

Stichting NoNonsense is een initiatief van DJ Jansen en Joost de Jong. Beiden hebben hun sporen verdiend in het professionele musicalwerkveld.

Joost verwierf landelijke bekendheid met de rol van Tony Manero in de musical Saturday Night Fever en was hij ook te zien in o.a.: Chicago, West Side Story, 3 Musketiers, De kleine zeemeermin en Simone [WINDOWS-1252?]— Songs from the heart. DJ speelde in o.a. Jeans, Grease en Hair.

Met Stichting NoNonsense bieden zij een theaterplatform voor gedreven en ambitieuze amateurs in heel Nederland. Naast de producties verzorgen zij ook musicallessen door het hele land op alle niveaus.

Kijk voor meer informatie op http://www.stichtingnononsense.nl of word lid van http://www.stichtingnn.hyves.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”