Event-Team zoekt nieuw talent voor Repelsteeltje, de musical (Gent)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Na het grote succes van ‘Het Oneindige Verhaal’ en ‘Alladin’ start het artistieke team van Event-Team vzw uit Gent met de voorbereidingen van ‘Repelsteeltje, de musical’. De musical werd bewerkt door Wouter Blijleven tot een adembenemende voorstelling voor jong en oud. De regie is in handen van Olivier De Meyer en de productie gaat in première eind mei 2009 te Evergem. 

Event-Team is op zoek naar NIEUW talent vanaf 8 jaar om aan te sluiten bij de wekelijkse musicalopleiding op zaterdag te Mariakerke (Gent). Kennis maken met de opleiding kan aan de hand van verschillende workshops in september 2008. Nieuwe talenten die geselecteerd worden uit de workshops krijgen een plaats in de musicalopleiding in combinatie met de productie ‘Repelsteeltje’.

Jong en oud kunnen zich inschrijven voor een kennismaking met de opleiding. Gelieve een korte CV (met de nodige gegevens) en 2 recente foto’s te e-mailen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Meer informatie over de opleiding (prijs, uren, …) kan U vinden via onze website in de rubriek ‘opleiding’ : http://www.event-team.be