Welp Productions zoekt jou - Pesten de Musical
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2008-09-18

begin 2009 gaan we op zoek naar nieuwe spelers voor de musical Pesten.

De naam zegt het eigenlijk al, deze musical draait voornamelijk om het begrip pesten.


Aan het begin van een nieuw schooljaar hoopt Jeroen dat het dit jaar anders loopt dan anders. Gewoonlijk wordt hij altijd gepest, daar moest is een eind aan komen. Hij hoopt bij een van zijn vrienden hulp te kunnen krijgen, maar ja die heeft genoeg aan zijn eigen problemen, Daarnaast is zijn Beste vriend omgeslagen in zijn grootste nachtmerrie. Na de bonte avond (Talentenjacht) aan het einde van het kamp komt Jeroen niet meer terug. Iedereen gaat op zoek naar hem, maar…. is het dan….. is het….....Te Laat!

We zijn op zoek naar personen die 1 van de onderstaande rollen kan dragen.

—————————————————————————————-

Patrick:
Patrick is een zelfverzekerde jongen, alleen als het op het gebied van liefde aankomt, laat hij het afweten, Terwijl hij smoorverliefd is op Malou. Patrick is een vriend van Jeroen en hij vindt het erg dat Jeroen gepest wordt. Patrick heeft behoorlijk wat vrienden in zijn klas zitten, en die pesten Jeroen wel. Hij zit in een lastige situatie, en dus als Jeroen hem nodig heeft, laat hij het vaak afweten
Uiterlijk: Een doorsnee Type man

Malou:
Malou is een lief meisje, die het met vrijwel iedereen kan vinden.
Ze fladdert overal tussendoor.
Ze is dan ook een echt meisje en is ook bezig met allemaal meiden dingen.
Ze zit in een best vervelende situatie want ze kan niet kiezen, ze is verliefd op zowel Sebastiaan als Patrick. Malou ziet er leuk uit en valt dan ook in de smaak bij de jongens.
Uiterlijk: Verzorgt, gewone kleding.

Bo:
Bo is het “billemaatje” van Jess, waar Jess is, is Bo ook. Bo heeft niet echt een eigen mening, een echt meelopertje van Jess. Bo wordt dan ook volledig onder de duim gehouden door Jess. Bo doet bijna alles voor Jess.
Uiterlijk: Verzorgt, Type cheerleader.

Chris:
Ensemble, Klasgenoot van Duncan, beste vriendin van Jess, Populair en “stoer”.
Zit in de redactie van de schoolkrant. Chris is bij veel dingen betrokken. Ze kan met iedereen goed opschieten , behalve Jeroen dan.
Uiterlijk: Type Gothic.

Sebastiaan:
Ensemble, vriend en klasgenoot van Duncan, computerfreak.
Zit ook bij de schoolkrant redactie. Komt vaak voor, tevens een goede vriend van Patrick.
Maar laat hem soms in zijn sop gaar koken.
Uiterlijk: Type WizzKid


Lerares:
Ensemble, Mentor van de klas, is ervan op de hoogte dat Jeroen gepest wordt maar doet hier niks, tot weinig aan. Ze is bang dat als ze er wat aan doet, ze het alleen maar erger maakt.
Uiterlijk: Type Strenge Docent

Rector:
Ensemble, een strenge, fors gebouwde vrouw.
Uiterlijk: Fors gebouwd, Leesbrilletje, Strenge, duidelijke stem. Kleding type: Mantelpakje.

Marlies:
3e hoofdpersoon, een hele goeie vriendin van Jeroen. Ze probeert hem op alle mogelijke manieren te helpen, maar Jeroen luistert niet, tot nauwelijks naar haar. Ze leest in zijn dagboeken wat voor gruwelijke
dingen er door de klas gedaan worden. Maar kan er niks aan doen.
Uiterlijk: Lekker ding, korte rokjes, topjes met lage V hals, Normale hakschoenen.

Jess:
Jess is een Stoere meid, laat zich door niks en niemand in de weg staan.
Gaat goed om met Duncan, Sebastiaan en Patrick, Ze weet dat Janeed haar leuk vindt maar wilt niets van hem weten. Ze is een meisje dat denkt dat ze het mooiste meisje ter wereld is.
Uiterlijk: Ziet er altijd goed uit, uitdagende kleding en laat veel van zichzelf zien. Altijd korte rokjes met Panty en hoge laarzen met hak, net niet hoerig maar bijna. Korte topjes met V Hals.

Zie jij hier een rol tussen staan die je graag zou willen vertolken, wacht niet langer,download het aanmelding formulier op http://www.welpproductions.nl stuur dit samen met je (theater)cv + (casting)foto naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). We zien jullie graag op de Auditie dag.

Welp Productions
Voor Aanstormend Talent
               
Welp Productions
1339 XN, 14
Almere
E:audities@welpproductions.nl
W:www.welpproductions.nl

Welp Productions is het moederbedrijf van Welp Musicals, Welp Theater, Welp Music & Welp Television.
In samenwerking met Dealmanagement B.V worden er Trainingen Communicatieve Vaardigheden & theater spel, Articulatie op de spelvloer en volledige cursussen Spot a Talent gegeven voor de medewerkers van Welp Productions en Welp Theater. De cursus Spot a Talent wordt voor elke 1e auditieronde doorgenomen met de juryleden. 
Bent u op zoek naar professionele juryleden of een professionele kijk op uw productie, dan kunt u op <http://www.welpproductionst.nl> contact opnemen. Welp Productions begeleidt u voor, tijdens en na de presentatie, met advies en Trainingen. Direct Bruikbaar en direct resultaat.

[ Gewijzigd: 24 October 2008 08:10 PM by WelpProductions ]