Nederpop in Concert
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Aanstaande zaterdag 1 november presenteert het concertorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk voor het vierde jaar een memorabel concert in het Stadstheater van Harderwijk.

In de afgelopen jaren heeft het concertorkest samengewerkt met bekende artiesten als Marleen van der Loo, John Vooijs, Celine Purcell en vele anderen.
Het publiek kon deze drie jaar genieten van twee musicalconcerten en een internationaal popconcert.
Een logisch gevolg daarop is Nederpop in Concert.
Niet alleen vanwege het feit dat Nederpop dit jaar 50 jaar bestaat, maar vooral omdat ook dit repertoire leuk en herkenbaar is.
Zo worden er hits van Ruth Jacott, Frank Boeijen, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Paul de Leeuw, Toontje lager, Volumia, Doe Maar en vele andere artiesten gespeeld.

De artiesten die deze nummers samen met het orkest gaan vertolken liegen er ook dit jaar niet om.
Zo zijn Carolina Dijkhuizen (Aida, Lion King), Nicky van der Kuyp (Jeans 17, Footloose), Robert van der Waal (Jekyll&Hyde;, Tommy) en Sander Bosman (Titanic, Musicals in Concert) er helemaal klaar voor om het publiek te vermaken.
Naast deze artiesten zingen er dit jaar ook jonge getalenteerde achtergrondzangeressen mee, die doorgaans hun medewerking verlenen aan evenementen als ‘Musicals in Ahoy’’, ‘Musical Award Gala’ en de ‘Musical Sing-a-Long’ van de Avro.

Dirigent Rene Bos is net begonnen als nieuwe dirigent en kijkt enorm uit naar het concert.
‘Het is geen concert wat je zou verwachten bij een harmonie orkest, maar je weet werkelijk niet wat je overkomt als je al deze mensen met elkaar muziek hoort maken’.
Ook de producenten van het concert zijn erg blij met het vierde concert.
‘We profileren de Stedelijke Harmonie als populair orkest en dat slaat gelukkig aan bij het publiek’, zegt Berry Kool.
‘Daarnaast is het mooi om te zien dat we er een breed Harderwijks evenement van kunnen maken, aangezien ook grote bedrijven als de Rabobank, de Zwaluwhoeve en Esso Kok hun medewerking verlenen’, vervolgt Jaco Kaasschieter.

Over de aandacht in de pers heeft de harmonie ook niets te klagen.
Zelfs het bekende musicalblad ‘Musical Backstage’ geeft aandacht aan Nederpop in Concert.
‘Het is geweldig dat we in vier jaar zo’n naam hebben opgebouwd dat zelfs de landelijke pers aandacht geeft aan ons concert’, aldus een van de leden van het productieteam.

Kaarten voor Nederpop in Concert zijn te bestellen via http://www.sunshine-productions.nl/nederpop of bij Berry Kool 06-51600431.
Aan de kassa kunt u ook kaarten halen. Vanaf 19.15 bent u van harte welkom.

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”