Musicalster Marjorie Barnes komt eind december naar Amsterdam
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Musicalster Marjorie Barnes komt eind december naar Amsterdam

Optredens in Club Panama en tijdens de 1e Amsterdamse nieuwjaarscruise

AMSTERDAM, De Amerikaanse jazz-zangeres Marjorie Barnes geeft rond de jaarwisseling op uitnodiging van contrabassist René van Beeck vier optredens in Amsterdam. Barnes woonde jarenlang in Nederland voor zij in 2001 weer terugkeerde naar Amerika. Sindsdien is zij maar zelden te horen op de Nederlandse podia.

Meer info en kaarten:
http://www.sundaynightjazz.nl

http://www.amsterdamsenieuwjaarscruise.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”

  [ # 1 ] 24 December 2008 10:07 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Ook Dewi uit Idols mag een nummertje meezingen met Barnes en Ken Ard

Dewi (bekend van Idols), de Amerikaanse Jazz legende Marjorie Barnes en Musical ster Ken Ard geven op 28 December een uniek eenmalig concert tijdens de maandelijkse Sunday Night Jazz concerten in Club Panama Amsterdam. Dit op uitnodiging van de bekende Jazz organisator en contrabassist René van Beeck.

Marjorie Barnes werd geboren in Harlem, New York City. Ze speelde ze in diverse musicals, waaronder Hair en Ain’t Misbehavin’. In 1975 werd zij uit honderden kandidaten gekozen als nieuwe leadzangeres van de popgroep The Fifth Dimension. Tijdens de vele intensieve tournees deelde ze het podium van de grote clubs van New York en Europa met onder meer Sammy Davis Jr., Frank Sinatra en Billy Eckstein en zong met bigbands als The Skymasters, Het Metropole Orkest en het Dutch Jazz Orchestra.

Na haar Idols avontuur speelde ook Dewi in de Nederlandse versie van musical Hair; ze opende met het nummer “Aquarius”. Na een artistiek groeiproces lanceerde ze onlangs haar nieuwe album met de veelzeggende titel; “True to my Soul” welke lovende recensies krijgt. Ter promotie van haar nieuwe album liep de Theatertour van oktober 2008 tot Januari 2009. In deze show zingt ze eigen materiaal en jazz materiaal dat aansluit op de stijl van haar cd.

De Amerikaan Ken Ard is een gevierd acteur - zanger in Broadway gezelschappen als Cats en Smokey Joe’s Café. Hij schitterde als danser naast Renée Zellweger en Catherine Zeta-Jones in de Oscarwinnende kaskraker Chicago. Met zijn soepele, soulvolle baritonstem geeft hij vele jazz-standards een warm cachet.

Meer info en kaartverkoop:

http://www.sundaynightjazz.nl
http://www.dewimusic.com

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”