Divine Performing Arts World Tour 2009
change_status
Avatar
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2009-01-20

Beste forumleden,

In februari 2009 komt het New Yorkse gezelschap ‘Divine Performing Arts’ voor de tweede keer naar de Antwerpse Stadsschouwburg.

De gratie van ballet. De energie van krijgskunsten. Het drama van Broadway… alles samen in één verbluffende show. Divine Performing Arts brengt Chinese dans tot leven zoals nooit tevoren.

Diepzinnig. Subliem. Inspirerend. Dit was de ondubbelzinnige reactie op de show van vorig jaar. De shows in februari 2008 kregen ook van het publiek in de Stadsschouwburg een staande ovatie en werden geprezen door de professionals.

Marinella Paneda (voormalig hoofd van de Koninklijke Balletschool Antwerpen): ‘Absoluut fantastisch!’

Max Laurent De Cock (professor aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten): ‘Werkelijk oprecht en puur. Erg goed!’

In korte tijd verwierf de show in Amerika en Taiwan de reputatie als ‘de beste en meest authentieke Chinese show ter wereld’. Binnen 2 jaar stond de show al in de top 10 “beste shows wereldwijd” van het gerenommeerde Billboard Magazine (USA).

Geïnspireerd door de rijke geest van een aloude cultuur, brengt Divine Performing Arts klassieke Chinese dans en muziek tot leven in een prachtig kleurrijke en stimulerende show.

De Wok van Antwerpen heeft ook een mooie tijdelijke aanbieding voor zowel individueel als groepsarrangement. Wanneer u de tickets koopt in De Wok van Antwerpen krijgt u 15% reductie op uw ticket én op uw maaltijd. Misschien is deze aanbieding wel iets voor u.

U kan telefonisch groepstickets bestellen op het nr 0495/53.13.17, via e-mail .(JavaScript must be enabled to view this email address) of via onderstaande links.

Met vriendelijke groeten,

Karin

(Belgian Falun Dafa Association)


Voor meer info kan u een kijkje nemen op volgende websites:

http://www.divineshows.com/antwerpen

http://www.divineperformingarts.org/


Voorstellingen:

Maandag 23/02/2009 om 20.00h
Dinsdag 24/02/2009 om 20.00h
Woensdag 25/02/2009 om 15.00h en om 20.00h

Groepen van meer dan 20 personen ontvangen 10% korting.
Groepen van meer dan 50 personen ontvangen 20% korting. (+ 2 gratis tickets bij elke 40 verkochte tickets!)
Scholen/seniorengroepen van meer dan 20 personen ontvangen 30% korting (enkel voor de voorstelling van woensdagnamiddag!)