4 Metalbands: concert live in de bioscoop
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Van klassieke voorstellingen kennen we dit principe al: maar Pathé bedient nu ook al metalfans.

The Big Four dinsdag 22 juni live vanuit Sofia in vier Pathébioscopen

Dinsdag 22 juni staan Metallica, Slayer, Megadeth en Anthrax samen op het podium tijdens het Sonisphere Festival in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Metalfans kunnen dit historische concert vanaf 19.00 uur live volgen in Pathé Buitenhof (Den Haag), Pathé Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Eindhoven en Pathé Groningen. Kaarten (22,50 euro) zijn vanaf vrijdag 28 mei te koop via http://www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

The Big Four - Metallica, Slayer, Megadeth en Anthrax - brengen hun historische Europese tournee dinsdag 22 juni naar het wereldpodium. Het historische concert in Sofia wordt per satelliet live in HD doorgestraald naar honderden bioscopen in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Later is het unieke concert ook nog te volgen in bioscopen in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. In december 2009 kondigden de vier supergroepen aan dat ze gezamenlijk zouden optreden tijdens zeven concerten van het reizende Europese Sonisphere Festival. Met het bioscoopevenement vanuit Bulgarije komt voor metalfans uit de hele wereld een droom uit die anders voor weinigen was weggelegd.

Lars Ulrich van Metallica: “Wie had gedacht dat The Big Four van de trash metal 25 jaar later niet alleen nog rondtoeren, maar populairder zijn dan ooit, gezamenlijk optreden in Europese stadions en ook nog eens in de bioscoop te bewonderen zijn in High Definition?! Bring it on!”

Anthrax-gitarist Scott Ian: “Verdomd, alsof The Big Four tournee al niet opwindend genoeg was, zijn we nu ook nog eens wereldwijd te zien op het bioscoopscherm! Metal at the movies, two big horns up! Het is fantastisch dat dit zoveel betekent voor metalfans over de hele wereld. Koop een ticket en popcorn en get ready to bang your head!”

Kerry King van Slayer: “Ik kan niet geloven dat dit niet al vijftien jaar eerder is bedacht. De fans krijgen eindelijk wat ze willen. Ik vind het te gek!”

Dave Mustaine van Megadeth: “De omvang van dit evenement is nog niet helemaal tot me doorgedrongen. Het is ongelofelijk dat mensen overal op de planeet een bioscoop kunnen binnenlopen en de beste metalbands aller tijden in één concert kunnen ervaren.”

Officiële websites: http://www.thebigfourlive.com, www.sonispherefestivals.com
http://www.metallica.com, www.slayer.net, http://www.megadeth.com, www.anthrax.com

- Pathé Buitenhof, Buitenhof 20, Den Haag, http://www.pathe.nl/buitenhof
- Pathé Eindhoven, Dommelstraat 27, Eindhoven, http://www.pathe.nl/eindhoven
- Pathé Groningen, Gedempte Zuiderdiep 78, Groningen, http://www.pathe.nl/groningen
- Pathé Schouwburgplein, Schouwburgplein 101, Rotterdam, http://www.pathe.nl/schouwburgplein

‹‹ Lady Gaga kaartje      Terras award 2010 ››