Xapp KinderCasting zoekt pittige kinderen voor nieuw tv-programma van Talpa
change_status
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  45
Geregistreerd  2011-01-27

Xapp KinderCasting zoekt pittige kinderen voor nieuw tv-programma van Talpa

Talpa en Jochem van Gelder zijn op zoek naar PITTIGE KINDEREN!
Binnenkort begint Talpa met een nieuw tv-programma en dat kan alleen gemaakt worden met de allerleukste kinderen van Nederland.

Voor de opnames is Xapp Kindercasting op zoek naar heel veel kinderen: jongens en meisjes tussen de 5 en 10 jaar. Vind je camera’s leuk, ben je spontaan, een beetje brutaal en durf je echt alles te zeggen? Dan pas jij in ons superpanel. Iedere week spelen we gave spelletjes waar jij aan mee kan doen.

Ook zoeken we een typisch duo; 2 vriendinnen, broertjes, zusjes, nichtjes. Alles kan! Zijn jullie onafscheidelijk en heel goed op elkaar ingespeeld? Reageer dan snel en wie weet krijgen jullie iedere week je eigen presentatie-item.

Oja! We zijn ook op zoek naar kinderen met een bijzondere, originele hobby. Ben jij helemaal weg van twirlen of rijden op de trekker?  Ben je een kleine dokter in wording en heb je jouw kamer omgetoverd tot ziekenhuis of geloof je in buitenaards leven? Stuur dan ook snel een mailtje!

Hoe kan je reageren? Stuur een mail met zoveel mogelijk informatie over het kind, alle relevante contactgegevens en een recente foto naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).
Van de kinderen die graag willen presenteren of iets bijzonders willen laten zien, ontvangen we ook graag een kort filmpje van het presentatietalent, een filmpje van de verzameling of een beeldverslag van de hobby van jouw zoon of dochter. Zet het filmpje op YouTube en stuur de link mee in het mailtje.

Op basis van de mail en/of de filmpjes maken we een eerste selectie voor kinderen die uitgenodigd worden voor een screening die we houden op onder andere donderdag 3 mei en woensdag 9 mei 2012. Iedereen ontvangt van ons een reactie, eventuele vragen en opmerkingen over het programma of de casting kunt u per mail stellen via: .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Download hier een pdf van de oproep:
http://www.xapp.nl/pdf/oproep_Xapp_KinderCasting_voor_talpa.pdf

Vriendelijke groet,
Björn Zillen

—————————————————————————————
Xapp KINDERCASTING
Regie, casting en begeleiding van kinderen
voor televisie, film, evenementen en theater.
I: http://www.kindercasting.com
E: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
T: 05 29 430 249
M: 06 219 77 888

Postadres:
postbus 37 7720 AA Dalfsen
Bezoekadres:
Ruitenborghstraat 71
7721 BC Dalfsen

[ Gewijzigd: 25 April 2012 01:13 PM by xapp ]