Titanic - de musical
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2009-06-16

Stichting Musical in Concert Spoordonk zoekt voor haar nieuwe productie Titanic — de musical, kandidaten met een goede zangstem en toneelervaring.

Voor de hoofdrollen zoeken wij 6 — 7 mannen en 2 — 3 vrouwen in de volgende rolverdeling:
Vrouwen:
-  Mevrouw Alice Beane — de vrouwelijke helft van een middelbaar Amerikaans echtpaar uit het Mid-Westen, passagiere 2e klasse die zich graag belangrijk voelt en veel oog heeft voor de 1e klasse passagiers.
-  Kate McGowan — een jonge Ierse immigrante, passagiere 3e klasse, die in Amerika haar geluk wil gaan beproeven
-  Piccolo — een jong persoon (M/V) die zich geheel ten dienste stelt van de passagiers

Mannen:
-  Bouwer/architect Thomas Andrews
-  Stoker Frederick Barrett
-  Marconist Harold Bride
-  Kapitein E.J. Smith
-  Reder J. Bruce Ismay
-  Bandleider Wallace Hartley
-  Piccolo — een jong persoon (M/V) die zich geheel ten dienste stelt van de passagiers

Daarnaast zijn er nog diverse bijrollen, waarvoor acteurs en actrices met toneelervaring en een redelijke zangstem worden uitgenodigd om zich aan te melden voor de audities.
De aanmelding voor de auditie staat open voor alle leeftijden. Voor een aantal rollen zoeken wij specifiek naar oudere dames en heren.
Voor de rol van piccolo zijn wij specifiek op zoek naar een meisje of jongen in de leeftijd van 14 — 20 jaar.

Beschik je over een goede zangstem, heb je enige toneelervaring en heb je zin om aan deze productie mee te werken, vul dan bijgaand auditieformulier in voor de audities van 26 mei en 3 juni a.s. Na aanmelding wordt je nader geïnformeerd over het verloop van de audities.

Als je jezelf opgeeft voor de auditie en je wordt aangenomen voor deze productie, dien je er wel rekening mee te houden dat je in de periode september 2012 t/m april 2013 beschikbaar moet kunnen zijn voor spel- en zangrepetities, die voornamelijk op zaterdag zullen plaatsvinden.
Voor repetities in de theaterzaal van Sociaal Cultureel Centrum de Enck doe je er verstandig aan om de maandag-/ dinsdag en donderdagavonden in de periode 1 t/m 12 april vrij te houden.

Wij verwachten van alle deelnemers dat zij in de periode van maandag 15 april t/m zondag 28 april zonder uitzondering beschikbaar zijn voor de generale repetities en uitvoeringen. Momenteel zijn 6 voorstellingen vastgelegd op 18, 19, 20, 25, 26 en 27 april. Afhankelijk van de publieke belangstelling kunnen hier maximaal 4 voorstellingen worden bijgeboekt.

Aanmelden voor de auditie kan tot 21 mei a.s. via .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Voor meer informatie kun je terecht op onze website http://www.mincspoordonk.nl