1 of 2 |  1 2 > 
virus
change_status
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  4780
Geregistreerd  2006-12-26

AVG is mijn virusscanner en die geeft op mw steeds de melding:
Exploit Blackhole Exploit Kit op mw
Hebben met mensen dit probleem?

   Handtekening   

Groetjes,
Monique

http://www.MusicalNieuws.nl

  [ # 1 ] 29 April 2013 08:47 AM
West End Ster
RankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1972
Geregistreerd  2004-12-03

Hij geeft bij mij ook sinds kort, bij het openen van de pagina, aan dat de website een schadelijke inhoud bevat en of ik hem echt wil openen.

   Handtekening   

I’ve heard it said, that people came into our lives for a reason….

  [ # 2 ] 29 April 2013 09:44 AM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  4012
Geregistreerd  2003-02-28

Ik heb er ook last van maar het ligt volgens mij aan de virusscanner die je gebruikt. Thuis krijg ik geen melding , maar als ik de pagina open op mijn werk weer wel.

   Handtekening   

‘Once upon a time, lived a Princess and a Prince in Kingdoms Gold and Blue’

http://www.theaterverslagen.blogspot.nl

  [ # 3 ] 29 April 2013 09:10 PM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  920
Geregistreerd  2011-07-02

Ik heb hier ook last van. Inmiddels zo erg dat ik niet eens deze site op kan (heb nu mijn anti-virus tijdelijk uitgeschakeld). Op het werk heb ik er geen last van, thuis wel. Tevens vraagt die aan mij iets over JAVA-toepassingen. Alsof daar iets niet goed zit.
Heel irritant is dit.

   Handtekening   

Choose life

  [ # 4 ] 29 April 2013 10:28 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6412
Geregistreerd  2008-11-01

Ook hier last van. Nog geen echte schade. maar de afgelopen weken eerst steeds een melding of ik een onbekende app wilde runnen. Steeds kunnen wegklikken. Laatste dagen een vraag of ik een ActiveX-plugin wil runnen, ook die nog steeds kunnen wegklikken.

  [ # 5 ] 30 April 2013 06:18 AM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  4780
Geregistreerd  2006-12-26

Op m’n laptop kan ik ook niets meer plaatsen. Hij blokkeert gelijk :sad:
Dus moet via m’n telefoon.

   Handtekening   

Groetjes,
Monique

http://www.MusicalNieuws.nl

  [ # 6 ] 30 April 2013 11:29 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  2390
Geregistreerd  2003-12-22

Ik ga zometeen kijken of ik de software van MW kan updaten. Dat betekent dat de site even op slot gaat.

Ik hoop dat dit het probleem kan verhelpen.

   Handtekening   

Turbo! Turbo!

  [ # 7 ] 30 April 2013 12:16 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  2390
Geregistreerd  2003-12-22

Update is klaar, ik hoop dat het probleem ook verholpen is.

   Handtekening   

Turbo! Turbo!

  [ # 8 ] 30 April 2013 03:34 PM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  920
Geregistreerd  2011-07-02

Toen ik de pagina opende kreeg ik direct weer de melding, maar toch kan ik verder de pagina op. Dus het lijkt (grotendeels) verholpen te zijn.

   Handtekening   

Choose life

  [ # 9 ] 01 May 2013 05:46 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

We dachten dat het aan een ‘foute’ advertentie van Google lag want onze provider heeft laatst nog gekeken en de site was toen schoon.
Ik kreeg voorheen zo af en toe de melding, sinds 3 dagen continu dus ronny graag nog even er naar kijken….

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”

  [ # 10 ] 01 May 2013 06:25 PM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  663
Geregistreerd  2004-12-04

Ik krijg met Internet Explorer de laatste dagen alleen maar virus-meldingen, kon de afgelopen dagen ook niet op de site komen vanwege die meldingen. Met Chrome lijkt het goed te gaan…

  [ # 11 ] 01 May 2013 07:27 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  5449
Geregistreerd  2007-01-20

Ik gebruik ook Chrome en heb nergens last van..

   Handtekening   

Ever had the feeling that everyone goes QUACK while you go HONK?

  [ # 12 ] 01 May 2013 08:27 PM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  2680
Geregistreerd  2012-06-25

Ik gebruik geen chrome en heb ook (bijna) nergens last van. Alleen sinds de laatste update zie ik geen smilies meer..

   Handtekening   

Ik voel me voorgoed…..echt….. WICKED

  [ # 13 ] 01 May 2013 08:40 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6476
Geregistreerd  2005-07-29

Ik gebruik ook chrome en heb echt nergens last van

   Handtekening   

Als wij het niets doen, wie dan? we zien toch dat dit niet kan?
het is nu aan jou en mij
onze enige hoop
zijn wij

12/06 tanz der vampire
17/06 De tweeling

  [ # 14 ] 01 May 2013 08:42 PM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  663
Geregistreerd  2004-12-04

Nee, met Chrome gaat het inderdaad juist goed. Met IE kwam ik de site niet op vanwege de meldingen 😊

  [ # 15 ] 01 May 2013 10:31 PM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  4780
Geregistreerd  2006-12-26

Op de iPad met safari ook nergens last van, maar zit die trojan er dan toch wel en pakt deze beveiliging m niet, of zit hij er niet?

   Handtekening   

Groetjes,
Monique

http://www.MusicalNieuws.nl

 1 2 > 
1 of 2
‹‹ pop ups bij hyperlinks      Fotohoek? ››