Spring Awakening in Eindhoven
change_status
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  85
Geregistreerd  2011-02-28

Ik zag het hier nog nergens staan en ik weet niet of het hier thuis hoort, maar Spring Awakening komt volgend jaar naar Eindhoven. Wij ontvingen de volgende nieuwsbrief van Het Nieuwe Theater (o.a. bekend van hun productie van RENT bij de TU Eindhoven)

Kaartverkoop Broadwaysensatie Spring Awakening gestart!

Theatervoorstelling met ruim 40 jonge talenten uit de regio wordt opgevoerd in Pand P Eindhoven.

Vanaf vandaag is de kaartverkoop van de voorstelling SPRING AWAKENING online van start gegaan. Een theatervoorstelling geproduceerd door Het Nieuwe Theater met wederom een uniek karakter. Ruim veertig jongeren in de leeftijd van 14 tot 25 jaar spelen in drie verschillende casts een rol in deze productie en worden een jaar lang begeleid in de disciplines zang, dans en spel in aanloop naar de uitvoeringen. De voorstelling gaat in maart 2016 in première en zal worden gespeeld in Pand P (oude Plaza Futura), het nieuwe open podium van Eindhoven.

SPRING AWAKENING vertelt in het schemergebied van de puberteit het verhaal van een groep jongeren die lijden onder de verwarrende gevoelens die hun ontluikende seksualiteit teweegbrengt. Hun weg naar volwassenwording zit vol verwarrende emoties en seksuele gevoelens waar ze niet mee om weten te gaan, enkel omdat niemand ze dat geleerd heeft. Angst en verlangen komen met elkaar in botsing in een burgerlijke wereld die doortrokken is van verstikkende fatsoensnormen.
Kaarten nu online verkrijgbaar.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reserveer snel!
Eerder maakten we in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven al een theaterproductie met jonge talenten en veranderde de TU campus even in New York City toen Het Nieuwe Theater de Tony Award winnende rockopera RENT terug naar Nederland bracht. Twintig uitverkochte voorstellingen speelden we op locatie in een lege onderzoeksruimte op het terrein van de TU/e. De recensies en publieksreacties waren lovend!

http://www.hetnieuwetheater.nl/sa/website/