10 van de 10
10
 
40-45: de opvolger van 14-18
  [ # 136 ] Datum: 09 september 2019 07:37 PM
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal posts  68
Geregistreerd  2010-02-25

De DVD is vanaf 8 november te verkrijgen bij bol. Ik *vermoed* dus dat na mei 2020 de show niet meer te zien zal zijn.

Naar boven

  [ # 137 ] Datum: 29 september 2019 08:01 AM
Administrator
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  1361
Geregistreerd  2004-09-12

De beste musical van 2019 is volgens de lezers en kijkers van Musicalworld de Studio 100-productie 40-45. Musicalworld reist af naar Vlaanderen om de award aan de cast uit te reiken.

De video is te zien onder Artikelen
en op Musicalworld.TV’s eigen plek.

Naar boven

  [ # 138 ] Datum: 19 oktober 2019 08:21 AM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  12618
Geregistreerd  2002-11-15

Roger van Damme opent
exclusief restaurant in het
Studio 100 Pop-Up Theater

Studio 100 maakte vandaag bekend dat het nieuwe restaurant “Chef’s Club” vanaf november exclusief haar deuren zal openen in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. In de Chef’s Club zullen de gasten getrakteerd worden op een exquis menu van één van onze topchefs. Om de 6 maanden zorgt een andere chef voor het menu, en njam!-chef Roger van Damme bijt in november 2019 de spits af. Tot de zomer van 2020 zal hij voor het menu van de Chef’s Club zorgen.

Speciaal voor de “Chef’s Club” in het Studio 100 theater in Puurs creëert topchef Roger van Damme een gastronomische ervaring. De “Chef’s Club” is de ultieme VIP- formule van de voorstellingen die in het Studio 100 Pop-Up Theater te zien zijn zoals de theatersensatie 40-45 en de musical Daens. Dit restaurant tilt de beleving van de bezoekers ook op culinair vlak naar het hoogste niveau. Men geniet er van een bijzonder welkom, beleeft de voorstelling vanop de eerste rijen en geniet voor en na de voorstelling van het beste wat Roger van Damme te bieden heeft.

Een bezoek aan de “Chef’s Club” is een exclusieve beleving voor alle zintuigen; een voorstelling van wereldformaat en een culinaire hommage. Er is in samenwerking met de partners Mastermeubel, Accessori en Belgocatering een sfeervolle lounge en restaurant gecreëerd. Alles is uitgevoerd met een afwerkingsniveau dat in niets moet onderdoen voor gerenommeerde sterrenzaken.
In dit uitgelezen kader genieten de bezoekers van wat Roger van Damme tot een van de absolute topchefs van Vlaanderen maakt. De njam-chef gaat hierbij voor smaakexplosies die hij als geen ander omrandt met een gouden lijst.


Roger van Damme: “Ik kijk er heel erg naar uit om in het exclusieve kader van de “Chef’s Club” mensen te laten genieten van mijn gerechten. Op dit ogenblik ben ik volop bezig met het samenstellen van een heerlijk menu dat de gasten zullen kunnen proeven. Dat ze dit kunnen doen in de unieke setting van de Chef’s Club én in combinatie met een topproductie als 40-45 of Daens, maakt de ervaring extra bijzonder. Ik hoop dat de mensen er erg van zullen genieten!’
Gert Verhulst: “Op alle vlakken gaat Studio 100 met de spektakel-musical 40-45 en Daens weer een stapje verder. Het technisch concept, inclusief rijdende tribunes en hoofdtelefoons, is een absolute wereldprimeur. Ook op gastronomisch vlak en in VIP-beleving willen we het allerhoogste niveau doortrekken. We hebben VIP-formules ontwikkeld voor elk budget en elke beleving. Na de bijzonder geslaagde en gesmaakte “Churchill Club” met Sergio Herman, ontwikkelen we samen met Roger van Damme de ultieme VIP-formule: “Chef’s Club”. Ik ben heel trots dat Roger mee zijn schouders onder dit mooie project wil zetten. Hij behoort immers tot de absolute top in zijn vak. Het wordt een unieke ervaring.”


verhaal 40-45
40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin.
Ook in het gezin van Staf en Louis…

verhaal Daens
De musical Daens is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 van grootmeester Stijn Coninx. Hij situeert zijn epos over recht en onrecht, over leven en dood, in het Aalst van 1900 en dompelt ons onder in het rauwe, uitzichtloze leven van de arbeidersklasse.
Eén man gaat echter de strijd aan met het immense onrecht van die tijd.
Die man is priester Adolf Daens.
info & boekingen via
http://www.chefsclub.be

Naar boven

  [ # 139 ] Datum: 03 november 2019 07:30 PM
Hoofdrolspeler
Avatar
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  943
Geregistreerd  2013-09-09

Gisterenmiddag om 13:30 de show mogen zien, de verwachtingen waren na 8 maanden wachten zeer hoog.
Na maar liefst 4,5 uur reizen (vertrokken om 7u, pure ellende) waren we eindelijk aangekomen bij het theater in Puurs. Van te voren wisten we al dat Jo en Michiel de hoofdrollen zouden spelen, voor mij een kleine teleurstelling aangezien ik best wel Jelle en Jonas fan ben. De show begon en wauw wat was het een spektakel. Het heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Ik heb vele shows gezien, maar deze is mij echt bij gebleven. Michiel en Jo waren fenomenaal en een top duo, Jonas en Jelle eigenlijk niet gemist. En wat is het een uitvinding die koptelefoons, heerlijk het geluid op vol en geen ergernissen aan de buren of aan kuchende mensen. Wat wel een klein minpuntje was, waren de plastic stoelen. Na een kleine twee uur zitten krijg je toch een beetje last van je bips. Daarnaast hadden we ook nog een showstop gisteren, gelukkig werd dit snel opgelost en kon de show hervat worden. Als het kon stapte ik morgen meteen weer in de trein en reisde ik het hele stuk weer af voor deze geweldige show, het is een absolute aanrader!

Naar boven


10 van de 10
10